- 13 Haziran 2015
- 5.901
- 19.462
- 248
NeYok ya sırtını iyice yaslamış dik oturmamış yani sorun buymuş ayıpmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeYok ya sırtını iyice yaslamış dik oturmamış yani sorun buymuş ayıpmış
Birde özür mesajı atmış arkadaşıma :) kız görüldü atmışNekuzum mevzu senlik değil dayının içinde bir yerlerine üzerine alinma
Büyük diye Ne yapmış ? Bacak bacak üstüne atmak nedir?Valla yapcak birsey yok büyük ne olursa olsun büyüktür. Aile yapısı kuralları vardır . Onlarında büyüklerinden gördükleri.. uymak zor geliyorsada o ortama girmezsin![]()
Eveet gittikçe gariplesiyorBirde özür mesajı atmış arkadaşıma :) kız görüldü atmış
Evin erkeği kısmında güldüm. Ne erkek ama. Eşek kadar olmuş hala anasının kanadının altında.Arkadaşımın sorusu ona göre yanıtlarsanız sevinirim
merhaba normalde internet ortamı kullanmıyorum ama şuan titriyorum..22 yaşındayım akşam çay içmeye anneannemlere gittik otururken dayım bana bacağını indir dedi ( kendisi 40 yaşında anneannemin parasını yiyen işsiz biri saygı haketmiyor bence) ama ben onun için yapmadım alışkanlık babam bir şey demiyor mesela alışmışım öyle oturmaya.İndirdim neyse dedim bütün gün çalışmışım oruçluyum farkında değilim bu seferde sırtımı çok yaslamışım yine geldi odasından bana düZgün otur dedi bende patladım oturuyorum zaten diye oda üstüme yürüdü ben annen değilim düzgün konuş diye bende istediğim gibi otururum dedim. Kavga çıktı Ve teyzemlerin hepsi laf etti bari evin erkeğine saygısızlık etmeseydin diye hayır yani ne alaka ben onu anlamadım bende kalktım geldim annem yine dayımı hakladı defol git dedi ve dayımın mağazası var aksesuar üzerine (Tabi boş kaç kere batırdı)ben şuan mağaza kapalı diye arkadaşlarıma Mağazadakileri sattım sırf eline para geçsin diye hatta biri iade oldu parasını almadım ondan (önceden vermiştim) böyle iyilik ettiğim insanlar nankör olunca sadece kendime üzülüyorum cidden nasıl kurtulucam bunlardan
Simdi agzimi bozacam ban yiyecemhaşmetli pipili demek![]()
Aynen öyleBende büyüklerin yanında adapil saygılı oturulmasi tarafiyim. Benim ailemde dikkat eder ve ben unuturum bazen annemler derdi deden geliyor kızım toplan Vs. . Yani ben sevdiğimden saygı duyduğumdan yapıyordum gençkizken. Ama sırf kibirinden dedem bana dayının davrandığı gibi davransaydi saygı gostermezdim.
Saygı karşılıklı olur sen sevip saydiğin için yeri gelir oturmanla belli edersin,büyüğünde seni uyarır ken naif olur kibirinden olmadığını hissettirir. .
Kusura bakmayın ama dayınız tam bir cahilmiş.Saygıyı bacak ve oturma hareketlerine göre mi ölçüyor ne saçma.Böyle yiğenlerinde akrabalarında çok saygıya vs takılan adamların genelde eşleri de bir o kadar arsız oluyor ama ne hikmetse eşlere laf yok etraftakilere gelince yargı dağıtıyorlarArkadaşımın sorusu ona göre yanıtlarsanız sevinirim
merhaba normalde internet ortamı kullanmıyorum ama şuan titriyorum..22 yaşındayım akşam çay içmeye anneannemlere gittik otururken dayım bana bacağını indir dedi ( kendisi 40 yaşında anneannemin parasını yiyen işsiz biri saygı haketmiyor bence) ama ben onun için yapmadım alışkanlık babam bir şey demiyor mesela alışmışım öyle oturmaya.İndirdim neyse dedim bütün gün çalışmışım oruçluyum farkında değilim bu seferde sırtımı çok yaslamışım yine geldi odasından bana düZgün otur dedi bende patladım oturuyorum zaten diye oda üstüme yürüdü ben annen değilim düzgün konuş diye bende istediğim gibi otururum dedim. Kavga çıktı Ve teyzemlerin hepsi laf etti bari evin erkeğine saygısızlık etmeseydin diye hayır yani ne alaka ben onu anlamadım bende kalktım geldim annem yine dayımı hakladı defol git dedi ve dayımın mağazası var aksesuar üzerine (Tabi boş kaç kere batırdı)ben şuan mağaza kapalı diye arkadaşlarıma Mağazadakileri sattım sırf eline para geçsin diye hatta biri iade oldu parasını almadım ondan (önceden vermiştim) böyle iyilik ettiğim insanlar nankör olunca sadece kendime üzülüyorum cidden nasıl kurtulucam bunlardan
Yahu tamam da gençler gençler diyorsunuz siz genç olmadınız mı? Bakın size attığım sözü adam m.ö 350 yil once söylemiş. Bazı insanlarda kendisinden sonra gelen nesli saygısız bulma adeti yeni bir şey değil yani. Benim de saçma sapan ergen saç modellerim olmuştur, saçma sapan giyinmisimdir. Şimdi bakınca Ay ne salakmışız o zaman diyorum. Eminim çevremde bu yeni nesil ne biçim giyiniyor diyen büyüklerim olmuştur. Ama aynı büyüklerin de gençken sacma sapan davranışları olmuştur kesinlikle.Niye bu kadar on yargilisinizz ben anlamyrm yine diorm siz bir arkadaşınıza su yakismamis demiyormsnzz gerçekten yakismadiysa .. açıkçası benim arkadasm beni uyarıyor neden söylemedin diye birinin fermuari açıksa haberin olsun byle byle demek ona kötülük mu. Burda bile insanlar sizce ne yapmalıyım diyor. Yeğenim de bana her zmn sorar bu defa ben söyledim. Olayın sonrası da şöyle oldu diğer gün bana foto atmış. Kesilmiş şekilde bende gerçekten yakismadigi için söyledim bitanem dedim geçti gitti gerçekten yeğenim saygısız biri degl sadece gençler de brz ben blrm olayı var. Dedm halada lafımin arkasindaym. .... Ben de yeğenimin dusmani değilim halasiyimmmm önce onu kavrayın gençleri salacak bir durum yok
Benim amcamlar çok muhafazakardır. Ama hiçbiri bir diğerinin çocuğuna karışmaz. Kızkardesim mini etekli elbise giyer, 4 amcamız var biri bile ağzını açmamıştır.Bir kerede arkadaşıma herkesin içinde tayt giyme diye bağırmış![]()
Ben dedemin yanında bile atarım, dedemde atar, bu bizim için samimiyet göstergesidir. Aynısını kaynana bana yaptı benim senden isteklerim dedi saydı saydı en son bacak bacak üstüne atmamak dedi, bende iş sözleşmesi yaptım herhalde dedim, sen çok konuşuyorsun saygısız dedi, şimdi görüşmüyorum zaten canı cehenneme![]()
Öyle kuzum bana bir kere kızım demedi he bir kere dedi senin derdin ne kızııım diye kavga amaçlıHahaha sen çok tatlısın bu konularda her cümle sonuna ' canı cehenneme' demen ♥♥♥♥ kalp kalp