- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
Ben sizin ne demek istediğini anlyrm haklısınız da haksızsiniz demem yorumunuzuda beğenmemek gibi bir şey yok. Tüm yorumlarıma beğenmedim diye gecmissiniz siz beni anlamadnz bende geç oldm sacmaladm ama biri bana bu şöyle diyince. Sanane gibi bişey demedim bu yanlış yaptığı şeyler yanlış demyrm... Çünkü ben birini uyarirken yada uyarmada demiyim. Bişey soylerken kabaca söylemem bu arkadasn dayısı gibi... Ayrıca anne oldum yüz kişi bana. Sütün az çocuğun aç dedi doğrudur dedm geçtim kendi bildigim doğruysa yaptm onlarini. Aklıma yattiysa yaptm ama sanane demedm kimseye. Çünkü kötülk için söylemiyorlar. Tarz farkı var evet ben kimsenin sütüne emmesine karısmam.... Sizde umarm beni anlamissnzdr. Yazdığınız sozude begendm tşk edermYahu tamam da gençler gençler diyorsunuz siz genç olmadınız mı? Bakın size attığım sözü adam m.ö 350 yil once söylemiş. Bazı insanlarda kendisinden sonra gelen nesli saygısız bulma adeti yeni bir şey değil yani. Benim de saçma sapan ergen saç modellerim olmuştur, saçma sapan giyinmisimdir. Şimdi bakınca Ay ne salakmışız o zaman diyorum. Eminim çevremde bu yeni nesil ne biçim giyiniyor diyen büyüklerim olmuştur. Ama aynı büyüklerin de gençken sacma sapan davranışları olmuştur kesinlikle.
Insan gençlikte saçmalamayacak da ne zaman saçmalayacak? Sizin yaşınıza gelince yeğeniniz de diyecek hiç yakışmıyormus o saç bana diye kendisine gülecek. Yani bırakın da bunu sizin yaşınıza geldiğinde anlasın. Olgun yaşta olan insanlar gençlerden kendileri gibi davranmalarını bekliyor ben buna kızıyorum. O yaşa gelince o da bilecek öyle davranması gerektiğini, gencecik yaşta emekli albay gibi mi olsun çocuklar?
Ayrıca ben hiç kimseye kendine yakıştirip o şekilde mutlu hissettiği bir şey için hiç yakışmamış demiyorum evet
KesinlikleBu milletin bacak bacak üstüne atma takıntısı nedir hiç anlamadım, iki yana açınca daha mı iyi yani toplu taşımadaki gibi?
Saçma sapan saygı kodlamaları
O kişi sizsiniz arkadaşım arkadaşım deyip durmayın. Eski konularınız da var dayıyla ilgili. Sevmiyorsanız aynı ortama girmeyin bu kadar basitBir kerede arkadaşıma herkesin içinde tayt giyme diye bağırmış
erk sistemde kadının yeri... üzücü özel alandaki her sistemin kadın üzerinden ilerlemesi (ev işleri, yemek, saygı vs.) bunlar kadınlık göstergesi değil ve yıl 2020 arkana yaslanman, uzanman ya da bacak bacak üstüne atman saygısızlık olarak görülüyor ama sadece kadın olarak yaptığın için saygısızlık. Erkek olsan sorun yok "aslanım" olursun...Arkadaşımın sorusu ona göre yanıtlarsanız sevinirim
merhaba normalde internet ortamı kullanmıyorum ama şuan titriyorum..22 yaşındayım akşam çay içmeye anneannemlere gittik otururken dayım bana bacağını indir dedi ( kendisi 40 yaşında anneannemin parasını yiyen işsiz biri saygı haketmiyor bence) ama ben onun için yapmadım alışkanlık babam bir şey demiyor mesela alışmışım öyle oturmaya.İndirdim neyse dedim bütün gün çalışmışım oruçluyum farkında değilim bu seferde sırtımı çok yaslamışım yine geldi odasından bana düZgün otur dedi bende patladım oturuyorum zaten diye oda üstüme yürüdü ben annen değilim düzgün konuş diye bende istediğim gibi otururum dedim. Kavga çıktı Ve teyzemlerin hepsi laf etti bari evin erkeğine saygısızlık etmeseydin diye hayır yani ne alaka ben onu anlamadım bende kalktım geldim annem yine dayımı hakladı defol git dedi ve dayımın mağazası var aksesuar üzerine (Tabi boş kaç kere batırdı)ben şuan mağaza kapalı diye arkadaşlarıma Mağazadakileri sattım sırf eline para geçsin diye hatta biri iade oldu parasını almadım ondan (önceden vermiştim) böyle iyilik ettiğim insanlar nankör olunca sadece kendime üzülüyorum cidden nasıl kurtulucam bunlardan
Hanımefendi saygı koltuğun ucuna büzülüp oturmak değildir bu bir, maalesef iş durumları insanın toplumdaki statüsünü etkiler ve kimsenin saygı duymadığı birine waterlily'nin de saygı göstermemesi normal (ki istediği kişiye göstermeyebilir) bu iki, dayısının yüzgöz olup iki kere bağırıp üzerine yürümesi de saygı gösterilmemesi gerektiğini onaylar bir durum bu da üç.Görgü kuralları ile dayının iş muhabbetini neden bağdaştırıyorsun battıysa kendine batar, saygı değeri işi olmayışına göre mi belirliyoruz insanlara bu ne kin öfke?? Annen fark etmeden dolduruşa getiriyor sanırım.
Büyük küçük kavramları çok abartılmadan yapılmalı bencr haksızsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?