Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ve sülalemizdeki kızlar gitmedik gitmiyoruz inşallah kızlarım da gitmeyeceklerOda benim evime gelip ailemin elini optu bayramini kutladi benimde onun ailesinin yanina gitmemem sacma olmazmiydi acaba?
Bilmiyorum kafam o kadar dolu ki şuan ben sanki adama sövdüm saydım gibi sevgilimden muammele gördüm utandim kalkip adama bir sey diyemedim kalabalik diye ama oyle uzerime geldi kj ne diyecegimi ne yapacagimi kestiremiyorumAyrıca böyle şeylere takılan adamdan direkt olarak uzaklaşın , tamam büyüklere saygı hürmet önemli ama erkek arkadaşın da empatiden yoksun belli ki.Yani anne babanın güdümünde kalan erkeklerden şikayet edilir genelde bir de dayı teyze hala enişte güdümünde kalan insan seni ne kadar mutlu edebilir ki?
Aslinda adami ikinci gormem sehir disinds yasiyor kendisi yeni geldi gecen sene sevgilim tanistirmisti merhaba nasilsiniz adamla tek konusmam buydu ama ev bugun oyle kalabalikti ki adamla konusmsya utandim ben sadece kalabalik ortamda kendimi iyi hissedemedimNe var yani sevgilisi de..dayi kiz utandi yoksa bilir boyle seyleri bu seferlik idare edelim..deseydi?
Bence bir yerde haklisin.
Insan boyle durumlarda panikten bazen bocalayabilir ilk kez karsilasmis ne var yani?
Geri adim atma..
Bence daha iş ciddiye binmeden onlara gitmen hata olmuş. O herifi de yanına yaklaştırma kol sıkmak ne demek ya. O kim oluyo ki.
4 senelik bir iliski ciddi bir iliskiydi ve ailelerimiz de tanismisti söz olacakti oda benim evime gelio ailemin bayramini kutladi benimde kutlamam gidip normal ben annesi babasi icin gittim tum sulalesi bi anda eve toplandiSevgiliyken bayramda eve gitme falan bana mantıklı gelmiyor.
4 senelik bir iliski ciddi bir iliskiydi ve ailelerimiz de tanismisti söz olacakti oda benim evime gelio ailemin bayramini kutladi benimde kutlamam gidip normal ben annesi babasi icin gittim tum sulalesi bi anda eve toplandi
Sevgilim eve dondugunde demistir dayisina herhalde utandigimi bilmiyorum neler konustular ettiler dayisi burada yasamiyor sehir disinda bayramdan bayrama geliyo adam hosgeldiniz demem gerekirdi evet ama utancimdan konusamadim iste keske gitmez olaydim zatenAynı durumu bende yaşamıştım benzer bir şekilde yine onlarda laf etti eşimde o zaman sevgilimdi ailesine onu böyle kabul edin utangaç falan demiş umrumuzda olmamıştı.
İnsan o an gerçekten utanıyor çekiniyorne diyecegini bilmiyor gençleri mazur görmek lazım madem o dayıymış gelip yanına hoş geldin kızım ben X in dayısıyım diye kendini tanıştırsaymş sende heyecanını atardın. Ne elini öpüceksin tükürülür o dayının eline. O aileden uzaklaş hemen
Sonra beyfendi beni aradi etti eve gectigimde bana ulasamayinca arkadaslarimi aramaya basladi ama ettigi laflar yolda bagirmasi gozumun onunden gitmiyo bende insanim utanmis olabilirim ama anlayana işteİlerde neler yapabileceğini önden göstermiş bi ayı abimiz daha.. iyi bayramlar deyip çıksaydınız iyi olurdu ama utanmışsınız. Olabilir insanlık hali..
Dışardan müdahalelere çok açık bi herif.. evlilik sonrasını hayal etmek hiç zor değil. Asla barışmayın. Aslaaaa!!
Ben anne ve babasi icin gittim tum sulalenin toplanacagini nerden bilebilirdimSevgiliyken bu kadar aileye girilmez.
+100000000Ben ve sülalemizdeki kızlar gitmedik gitmiyoruz inşallah kızlarım da gitmeyecekler
Taş yerinde ağırdır
Kızımı görmek isteyen gelir evinde görür
Benim kızım gidemez
Ama nişan takılır amenna o zaman gidilir
Şu durumda gidilmez
Ha gidilir derseniz de işte böyle kıymetiniz olmaz
Dayı kaç paralık insan ki sizinle ilgili ileri geri konuşuyor?
Ben odaya girdiğimde dayısı oturuşunu toparlar nerde ki hakkımda konuşacak?
HaklisinizBence senlik bir durum yok. Sen ailesinin bayramını kutlamaya gitmişken bir anda sülalesinin geleceğini nerden bilebilirdin ki? O an utanmış olman çok normal ayrıca öncelikli olarak ailenin seni tanıtması gerekirdi ki ellerini opesin. Sen atlayacak değildin herhalde. He bir hoşgeldiniz diyebilirdin tabi ki.. Ama bunu da söylemedin diye bu kadar tepki verilmesi çok anlamsız.
Bence bu durumdan kendinize ders çıkarın erkek arkadaşınız ile ilgili. Başkalarının tek cümlesine böyle davranacak ise size yazık olur.
Cok guzel tabir kullandiniz haklisinizda gelecege dair bende korkuyla baktim bi dayisina hosgeldiniz demedim diye saygisizlik ettim diye yolda sokakta bu kadar bagiran adam ne bileyim 4 senem gecti bu insanla taniyamaz oldumİnsanlık hali olur öyle şeyler. Bu bayramda halalar falan geldi ordu gibi kimin elini öpeceğimi şaşırdım. Mutfağa sigara içmeye gittiğinde büyük eniştemle bayramlaştım teee 20 dakika sonra.
Kaç senedir tanıdığımız insanlar düşün artık.
Senin bi hatan yok. Birden herkesin elini öpsen buyrun hoşgeldiniz diye tek tek bayramlaşsan bu kez de bizim aileye girmek için ne hevesli,kapağı bize atmaya çalışıyo diye laf ederler.
Cahil cühela herif iskoç prensi zannetmiş kendisini protokol kurallarına aykırı davrandığını düşünmüş. Senin kolunu böyle saçma şeye sıkan adamdan da bi zahmet uzak dur. Yarın teyze yüzünden öbür kolunu, amca yüzünden gözünün birini vs. Derken olan sana olur.
Herkesin yapisi dusuncesi farkli siz ve kizlariniz gitmezse bu sizi ilgilendirir soran olmadi bunu sizin gorusunuz bende herhalde onlarin evinde konaklamiyorum "bayramlarini kutlama" amacliydi yatiya gitmedim 5 dk oturup kalkacaktim suan bana bos yere bi cikis yapmissiniz bende tum sulalesinin eve dolacagini bilmezdim bilseydim zaten evine gitmezdim tum ailesi evdeyken o ortama girmezdim ama olan oldu ve soz konusu olan 4 sene emek verilmis bi iliski ve aileler de tanismisti sözlenecektik bizBen ve sülalemizdeki kızlar gitmedik gitmiyoruz inşallah kızlarım da gitmeyecekler
Taş yerinde ağırdır
Kızımı görmek isteyen gelir evinde görür
Benim kızım gidemez
Ama nişan takılır amenna o zaman gidilir
Şu durumda gidilmez
Ha gidilir derseniz de işte böyle kıymetiniz olmaz
Dayı kaç paralık insan ki sizinle ilgili ileri geri konuşuyor?
Ben odaya girdiğimde dayısı oturuşunu toparlar nerde ki hakkımda konuşacak?
Ben flortlugun sevgililigin tadini cikarmaya baksam bi gun onla bi gun sunla olurdum sevdigim adam ve 4 senedir 5 sene olacak 3 4 ay sonra onca sene verildi emek verildi sonsuza kadar sevgili olmayacagiz herhalde evlenmek istedigim insan işi ciddiye bindirmemiz de normalDayisi dengesiz konusmus.sevgilin gereksiz yuklenmis.sen ayri mevzusun birseyleri kirmak ne demek.
Ayrica utanacaksan ne diye sevgilinin evine gidiyorsun.
Flortleri sevgililikleri tadini cikarmak varken ciddi boyuta tasimaya cabalayip hemen ailelere tasimaya ayrica karsiyim.
Ben anne ve babasi icin gittim tum sulalenin toplanacagini nerden bilebilirdim
Benimde ilk defa basima geldi yolun ortasinda bu durum rezil oldum herkese rezil oldum o sinirle ona karsi gozum daha fazla dondu o kadar zoruma gidiyo ki su durum sinirim hala icimde atamadim agliyorum hala sinirimden 4 seneme yaziklar olsun haram olsun her sey ona
4 yıllık bi iliskim var sevgilimin evine gittim annesi babasinin bayramini kutlamaya kalkacaktim hemen sonra bi snda tüm ailesi eve doluştu ve cok utandim tüm ailesinin tam ortasında o an oylece kalmaktan evden cikmak icin zaman kolluyodum hemen cikip gitsem diye o an tek dusundugum o kalabalik ortamdan hemen kacip gitmekti cidden ne bileyim cok utandim.
Evden ciktim sevgilimde yanimda eve birakacakti beni dayisi cagirdi yanina gitti .
Adam benim icin "insan bi gelir el öper bayramimi kutlar ne bu boyle ne demek bu eve birak gel kizi ben sana bi kelime konusucam" demiş .
Yolda sevgilimle oyle birbirimize girdik ki ayip yaptigin yaziklar olsun sana bilmem ne bana oyle agir laflar sozler dedi ki sustum ilk basta haksizim diye utandim cok utanfim bi an tum ailenle ayni evdeyim o kalabalik ortamda utandim diyebildim ve o cok agir konustu sevgilim kendimi bende artik tutamadim ve yolun ortasinda birbirimize girdik cok buyuk laflar ettik cok bagirdik kolumu sıktı ben ona vurdum millet bize bakti anlayacaginiz rezalet bi durumdu ve kesinlikle bitti deyip hattimi telefonumu o an sinirle kirdim yanindan gittim sinirimden hala agliyorum rezil olduk herkese.
Ben haksizmiyim tepkim mi cok buyuk hanimlar allah askina utanmis olamazmiyim?
Ben hatamin farkindayim el opup hosgeldin demem gerekirdi ama gercekten tum ailesi oradaydi ve ben herkesin arasinda oylece kalinca cok utandim evden kacip gitmek istedim