• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayısı yüzünden birbirimize girdik?

milena1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
356
104
18
28
4 yıllık bi iliskim var sevgilimin evine gittim annesi babasinin bayramini kutlamaya kalkacaktim hemen sonra bi snda tüm ailesi eve doluştu ve cok utandim tüm ailesinin tam ortasında o an oylece kalmaktan evden cikmak icin zaman kolluyodum hemen cikip gitsem diye o an tek dusundugum o kalabalik ortamdan hemen kacip gitmekti cidden ne bileyim cok utandim.
Evden ciktim sevgilimde yanimda eve birakacakti beni dayisi cagirdi yanina gitti .
Adam benim icin "insan bi gelir el öper bayramimi kutlar ne bu boyle ne demek bu eve birak gel kizi ben sana bi kelime konusucam" demiş .
Yolda sevgilimle oyle birbirimize girdik ki ayip yaptigin yaziklar olsun sana bilmem ne bana oyle agir laflar sozler dedi ki sustum ilk basta haksizim diye utandim cok utanfim bi an tum ailenle ayni evdeyim o kalabalik ortamda utandim diyebildim ve o cok agir konustu sevgilim kendimi bende artik tutamadim ve yolun ortasinda birbirimize girdik cok buyuk laflar ettik cok bagirdik kolumu sıktı ben ona vurdum millet bize bakti anlayacaginiz rezalet bi durumdu ve kesinlikle bitti deyip hattimi telefonumu o an sinirle kirdim yanindan gittim sinirimden hala agliyorum rezil olduk herkese.
Ben haksizmiyim tepkim mi cok buyuk hanimlar allah askina utanmis olamazmiyim?

Allah o dayıyı bildiği gibi yapsın ne diyim sanki kendileri hiç genç olmadı hiç gençleri mazur görmeyin zaten. O sevgilinde çok pislikmiş asla barışma bundan köy kasaba olmaz hiç bişey olmaz sakın birleşme. Evlenince daha kötüsünü yapar.karaktersiz pislik. Yolda öyle muameleye maruz kalan kızlara öyle üzülüyorum ki ezdirmeyin rezil etmeyin kendinizi. Ne şanslısınki simdiden anladın ne pislik olduğunu.

Hakli haksiz aramaktansa dayisinin bi lafiyla sana saydiran bi sevgilin varmis. Yani disardan mudaheleye açık bir erkek. Sirf bu yuzden kolunu sıkıyor sana bagiriyor.
Sen haksiz miyim diye dusunecegine dayisinin lafiyla nasil senle kavga eder bunu düşün.

Hata sevgilinde nett... ne olursa olsun oyle bi ortamda sizi tanisyirabilirdi orta mi iliklastirabilirbi tanimadigin insanlara ne diyebilirsin nasil bi sıcaklık bekliyolar. Misafir olan sensin aileye seni tanıtabilir di ozamanda opmus olurdun elleriniii el opmeyide sevmiyorum ben ama neyse :(

Bence sevgilin doğru kişi değilmiş. Ana babayı geçtim dayısının ağzına bakarak iş yapıyor. Dayısına da neyse..benim dayılarım asla bu durumda laf etmezdi. Eşimin dayısı da etmezdi bence...demek ki bunlar çok mıçmıçlar ve olayı başkasının evindeki misafire karışmaya kadar getirmişler.

Allah o dayıyı bildiği gibi yapsın ne diyim sanki kendileri hiç genç olmadı hiç gençleri mazur görmeyin zaten. O sevgilinde çok pislikmiş asla barışma bundan köy kasaba olmaz hiç bişey olmaz sakın birleşme. Evlenince daha kötüsünü yapar.karaktersiz pislik. Yolda öyle muameleye maruz kalan kızlara öyle üzülüyorum ki ezdirmeyin rezil etmeyin kendinizi. Ne şanslısınki simdiden anladın ne pislik olduğunu.
Benimde ilk defa basima geldi yolun ortasinda bu durum rezil oldum herkese rezil oldum o sinirle ona karsi gozum daha fazla dondu o kadar zoruma gidiyo ki su durum sinirim hala icimde atamadim agliyorum hala sinirimden 4 seneme yaziklar olsun haram olsun her sey ona

Eger yetiskin bir bireysen ki oyle zannediyorum evet yaptigin ayip. Dayi, hala, teyze kim olsa yaninda olmasa da arkandan laf ederdi. Neticede ayni ortamdasin dusman olsa bi'selam verilir. Utanmak bi'sey degil cunku o yollardan hepimiz gectik hepimiz de utandik onemsedigimiz icin.
Senin olay biraz sevgilini kirmis. 4 yil yani ciddi dusunuyosunuz belli evlerine kadar da gitmissin cocuk gibi selamsiz kacman kucuk dusurmus sevgilini.
Kendini yerine koy, sevgilin size geliyo amcan gelince kaciyo hemen?

Bence sevgilin doğru kişi değilmiş. Ana babayı geçtim dayısının ağzına bakarak iş yapıyor. Dayısına da neyse..benim dayılarım asla bu durumda laf etmezdi. Eşimin dayısı da etmezdi bence...demek ki bunlar çok mıçmıçlar ve olayı başkasının evindeki misafire karışmaya kadar getirmişler.
Utandim o an benimde tabikide aklima gelmedi degil hosgeldiniz deyip el opmeyi bende biliyorum tabikide ama cidden o an kalabalik ortamda cok utandim haketmedigim rezillige magruz kaldim o kadar kotuyum ki

Ayıp etmişsiniz. Hem aileye hemde yolda sokakta gereksiz tartışarak ayıp etmişsiniz.

O dayıda ayıymış biraz.

Eger yetiskin bir bireysen ki oyle zannediyorum evet yaptigin ayip. Dayi, hala, teyze kim olsa yaninda olmasa da arkandan laf ederdi. Neticede ayni ortamdasin dusman olsa bi'selam verilir. Utanmak bi'sey degil cunku o yollardan hepimiz gectik hepimiz de utandik onemsedigimiz icin.
Senin olay biraz sevgilini kirmis. 4 yil yani ciddi dusunuyosunuz belli evlerine kadar da gitmissin cocuk gibi selamsiz kacman kucuk dusurmus sevgilini.
Kendini yerine koy, sevgilin size geliyo amcan gelince kaciyo hemen?
Biz yakin bi zamandada sözlenecektik hemde bende hatamin farkindayim gercekten ama cok utandim o an bi an kalabalik bi odanin ortasinda buldum kendimi herkes bana bakiyor felan yemin ederim boyle utanmasam bunu asla yapmazdim sevgilimin dediklerine ilk alttan aldim hakli diye ama o kadar ileri gitti ki bana karsi ben kendimi bi sure sonra sinirden tutamadim ve agzima gelen ne varsa soyledim ona

normalde bulundugunuz evın sahıbı yanı sevgılınızın annesı sızı tanıstırmalı
sızde merhaba deyıp bayramını kutlamalısınız

gorgu kurallarından bı haber aılenın sana ders vermeye calısması cok komık dogrusu

baskasının evındesın gelene gıdene opmek ıcın atlayamazsın sonucta

vurdun teli kırdın hattını kırdın:KK57:
normal insan tepkilerimi bunlar sence?
evet artık istemeden de aynı ortamın içinde kalmışsınız insanlarla.. bir merhaba, hoş geldiniz demeniz gerekirdi..
görgü kuralları bunu gerektirir..
Bende gorgu kurallarini biliyorum ama bi anda tum sulalesi eve dolustu ve ben cidden utandim aklima gelmedi degil tabikide hosgeldin demek etmek ama o an tek dusundugum evden gitmekti beynim durdu o an sevgilik benim cok ustume geldi ben normalde sakin bi insandim beni cildirtti yolda dayisi yuzunden demedigi kalmadi sinirle bende dayin ne diyosa desin umrumda degil benim ekmegimi aşımı o adam vermiyo dedim okay daha kızıştı o an sinirlr attim telefonumu yere paramparca ettim cidden kotu bi tuh halindeyim iyi degilim

normalde bulundugunuz evın sahıbı yanı sevgılınızın annesı sızı tanıstırmalı
sızde merhaba deyıp bayramını kutlamalısınız

gorgu kurallarından bı haber aılenın sana ders vermeye calısması cok komık dogrusu

baskasının evındesın gelene gıdene opmek ıcın atlayamazsın sonucta
Annesi mutfakta yemek yapiyordu zaten kalkcaktim hemen bi anda tum sulalesi eve doluştu niye boyle oldum bilmiyorum ama haddindrn fazla utandim ben dondum kaldim

Dayida ne ara soylemis bunu ona ya firsatmi kollamis adam ben olsam ters bile gelse demem insanlari tek bir goruste tanimak mumkun degil cunku onyargili davranmis ve ustune vazife degil dayisi bile olsa siz terbiyesizlik yapmamissiniz..sevgiliniz boyle herkesin gazina geliyorsa zaten evlilikte zor

biz arifeden bir gün önce 500 km yol yapıp eşimin ailesinin evine gittik, bayramın 1. günü de kurban işi başlamadan, uyanır uyanmaz yola çıktık (kahvaltımızı bile yolda yaptık)
eşimin anne babası aile apartmanında oturuyorlar, anne baba dışında kimseyle bayramlaşmadık, biz çıkarken duyup balkona çıktılar, el sallayıp gaza bastım :KK53: bunun için bana tepki verecek aile de boyunun ölçüsünü alır.
telefon kırmak falan, çok aşırı ve gereksiz olmuş, ama kesin ayrılık kararın çok yerinde, bu adamla ve aileyle ömrün çürür.

Ayıp etmişsiniz. Hem aileye hemde yolda sokakta gereksiz tartışarak ayıp etmişsiniz.

O dayıda ayıymış biraz.
Ve ben o sinirle sevgilime dayin umrumda degil o benim ekmegimi aşımı vermiyo dedim arkadasim tamam bi hata ettim ama sevgilim benim o kadar ustume geldi ki adamin eline bicak verseler beni dograr keserdi adamin sinirden ates cikiyodu gozunden agzindan ya cok agir laflar etti bana tutamadim yolun ortasinda kendimi sinirimi kontrol altina alamadim

Olacagı varmış olmus illa ki aile de sizi hazetmeyen istemeyen kişiler çıkacaktırçOnun bunun doldurusuna gelip kavga ediyorsa bir düşünün derim.Çok isteseydi dayısını aranızda resmi bir şey olmadıgı için utandıgınızı söyleyebilirdi.

Dayida ne ara soylemis bunu ona ya firsatmi kollamis adam ben olsam ters bile gelse demem insanlari tek bir goruste tanimak mumkun degil cunku onyargili davranmis ve ustune vazife degil dayisi bile olsa siz terbiyesizlik yapmamissiniz..sevgiliniz boyle herkesin gazina geliyorsa zaten evlilikte zor
Ben hatamin farkindayim el opup hosgeldin demem gerekirdi ama gercekten tum ailesi oradaydi ve ben herkesin arasinda oylece kalinca cok utandim evden kacip gitmek istedim

Back
X