Merhaba, bende salı günü Özkan hoca ile görüşmeye gittim çok güzel ilgilendi muayenede etti her şeyi detaylı sordu güleryüzlü ve sıcakkanlı geldi bana yaklaşımıda hoşuma gitti direk rahim dinlendirme yöntemi ile ilerleriz dedi yumurta dondurularak transfer yani. Ama dediğiniz gibi randevu saatini geçiriyorlar 13:30daydı randevumuz 2 buçukta anca girmişizdir sonrasında da dediğiniz gibi süreçle ilgili fiyat bilgisi aldık bizde. Yumurta dondurma rahim dinlendirme vs hepsi ayrı ücrete tabi yani fiyat oldukça yükseliyor onun dışında benim içime sindiMerhaba, ben yeni görüşme yaptım özkan hoca ile. Bana çok soğuk geldi tarzı bu şekilde sanırım. Çok övüldüğü için ben daha ilgili ve güler yüzlü olacağını düşünmüştüm. Randevum 14.30 daydı odaya 15.15 gibi girdim. 10 dk sonra çıktım. Sonrasında fiyat bilgilendirme için bekledim telefonda fiyat alsam da yüz yüze tekrar fiyat veriyorlar. Bilgilendirme Sözleşmesine imza atıyorsun. Yani benim randevum 14.30 da olmasa rağmen 16.00 da ancak çıkabildim ve doktor görüşmem sadece 10 dk çok fazla bekledim. Sizlerin özkan hoca ile ilgili deneyimleriniz nelerdir? Tedaviye başlamadım henüz bekliyorum.
Neden olmadı acaba ilk transferde bir sebebi var mıMerhaba Ben özkan beyde ilerliyorum . Samimi ve güven veren biri. Bir şey anlattığınızda dinler sorularınız olursa yanıtlar. Benim ilk transferim olumsuz oldu fakat ben yinede değiştirmek istemedim doktorumu. Şuanda da ikinci tranferim icin gidiyorum hatta yarin da randevum var. Çok uzun süre oturup konusamiyorsunuz çünkü çok yoğun. Proflugunuda almış suan dç degil
Biz embriyoları genetiğe göndermedik sanırım sağlıksız bir embriyo denk geldi.Neden olmadı acaba ilk transferde bir sebebi var mı
Genetiğe ayrı ücretli olarak mı gönderiliyor yoksa rutinde yapıyorlar mıBiz embriyoları genetiğe göndermedik sanırım sağlıksız bir embriyo denk geldi.
Bahceci herseye ayrı ucret alıyor ya. Rahim dinlendirmeye bile ucret alıyo. Suan 1 embriyo fiyatı pgt 325 €. Benim bugun transferim de iptal oldu. Yumurta gelisimi olmadi diye doğal yöntemle malesef mesela verdiğimiz 23.200 tl vardı o da gidiyor. Size koordinatör belge verdimi onda yazıyor hepsiGenetiğe ayrı ücretli olarak mı gönderiliyor yoksa rutinde yapıyorlar mı
Verdi canım yumurta başına mı alıyorlar o ücreti ben toplam gibi düşünmüştüm rahim dinlendirme 20 bin dediler zaten ama çok fazla detay var kafası karışıyor insanın. Yani senin rahim dinlendirme için verdiğin ücret boşa mı gitmiş oldu canımBahceci herseye ayrı ucret alıyor ya. Rahim dinlendirmeye bile ucret alıyo. Suan 1 embriyo fiyatı pgt 325 €. Benim bugun transferim de iptal oldu. Yumurta gelisimi olmadi diye doğal yöntemle malesef mesela verdiğimiz 23.200 tl vardı o da gidiyor. Size koordinatör belge verdimi onda yazıyor hepsi
Yok benim normal işledi ilk transferde sürecim. Suan 2. Transferim icin gidiyorum dondurulmuş embriyom var onda rahim dinlendirme diye bir durum yok sadece transfer yapacak çünkü. 58.000 tl dondurulmus embriyo transfer ucreti. bunun 23.200 tl si takip ve kan ilk kontrolde 4.400 aldı ikinci kontrolde 18.800 aldı. Geri kalan ucrette transfer ücreti olarak alıyorlar. Mesela benim iptal oldu yumurta gelismedigi icin transfer yapılamadı. Bu ucreti iade etmiyorlar. 2 hafta sonra regli olduğum da tekrar basliyacagim tedaviye takip ve kan ücretini yine alicak 23.200 ü onu demek istedimVerdi canım yumurta başına mı alıyorlar o ücreti ben toplam gibi düşünmüştüm rahim dinlendirme 20 bin dediler zaten ama çok fazla detay var kafası karışıyor insanın. Yani senin rahim dinlendirme için verdiğin ücret boşa mı gitmiş oldu canım
Yok benim normal işledi ilk transferde sürecim. Suan 2. Transferim icin gidiyorum dondurulmuş embriyom var onda rahim dinlendirme diye bir durum yok sadece transfer yapacak çünkü. 58.000 tl dondurulmus embriyo transfer ucreti. bunun 23.200 tl si takip ve kan ilk kontrolde 4.400 aldı ikinci kontrolde 18.800 aldı. Geri kalan ucrette transfer ücreti olarak alıyorlar. Mesela benim iptal oldu yumurta gelismedigi icin transfer yapılamadı. Bu ucreti iade etmiyorlar. 2 hafta sonra regli olduğum da tekrar basliyacagim tedaviye takip ve kan ücretini yine alicak 23.200 ü onu demek istedim
Pgt ucretide embriyo basina kagittada embriyo başına diye yazmış
Iste genetik taramalı tüp bebek. Ek hizmetler kapsaminda ngs yaziyorya orda yaziyor iste embriyo basina olduğunu. Biz gecen sene 180.000 civarı ucret gitti ilaçlar transfer embriyo dondurma dinlendirme dahil.Pgt ücreti ne oluyor onu görmedim ben. Gerçekten her şeye ekstra para alıyorlar artık sürece girince anlıycaz neyin ne olduğunu gibi duruyor
Genetikten hiç bahsetmedi bize gerek duymadıkça yapmıyorlardır heralde. Hem rahim dinlendirme hem dondurmaya ayrı ücret alması saçma ama ben ikisinden birini alıyorlardır diye düşündüm sonuçta rahim dinlendirmede dondurma işlemi oluyor yani aynı şeyIste genetik taramalı tüp bebek. Ek hizmetler kapsaminda ngs yaziyorya orda yaziyor iste embriyo basina olduğunu. Biz gecen sene 180.000 civarı ucret gitti ilaçlar transfer embriyo dondurma dinlendirme dahil.
Sizinde ilk se söyle oluyor 7000 prof ucreti zaten + 1. Denem ücreti 116.000+rahim dinlendirme 20.000+embriyo fazla olursa dondurursaniz ve 1 yil saklama 25.200
İlaçlar hariç 168.200 kafadan gidecek
Genetik yaptirirsanizda embriyo basina 14.000 küsür
Donduruyorlar hepsini transferden sonra saklamak istiyormusunuz istemiyormusunuz diye soruyorlar. Saklamak istiyorum diyince ucreti istiyorlar. Sonrasinda her yıl basina asgari bir tutar var onu alıyorlar.Genetikten hiç bahsetmedi bize gerek duymadıkça yapmıyorlardır heralde. Hem rahim dinlendirme hem dondurmaya ayrı ücret alması saçma ama ben ikisinden birini alıyorlardır diye düşündüm sonuçta rahim dinlendirmede dondurma işlemi oluyor yani aynı şey
Aynen canım onu söylediler de zaten rahim dinlendirmeyle dondurma aynı şey yani ona ayrı 23 bin dondurmaya ayrı 20 bin almaları saçma geldi banaDonduruyorlar hepsini transferden sonra saklamak istiyormusunuz istemiyormusunuz diye soruyorlar. Saklamak istiyorum diyince ucreti istiyorlar. Sonrasinda her yıl basina asgari bir tutar var onu alıyorlar.
Evet bu rahim dinlendirmede de birsey yapmiyorlar doktor kontrole bile çağırmiyor ama yinede alıyorlar. O süreçte hemşireler arıyor süreç nasıl gidiyor diye ilac yaziyor yani bana yazmıştı ohss olmiyim diye. Tabi herkesin süreci farkliAynen canım onu söylediler de zaten rahim dinlendirmeyle dondurma aynı şey yani ona ayrı 23 bin dondurmaya ayrı 20 bin almaları saçma geldi bana
Benimde daha önce aşılamada ohss olmuştu çok kötü bir durum o da tehlikeliEvet bu rahim dinlendirmede de birsey yapmiyorlar doktor kontrole bile çağırmiyor ama yinede alıyorlar. O süreçte hemşireler arıyor süreç nasıl gidiyor diye ilac yaziyor yani bana yazmıştı ohss olmiyim diye. Tabi herkesin süreci farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?