Dç.dr Özkan özdamar

Bana
Pkos mu var sizde de. Bende pkosum kacla başlattı dozları size
Ben daha ilk muayeneye gittim canım daha önce gittiğim doktorlar hafif pcos demişlerdi onu söyledim ama özkan hoca pcos değilsin dedi alttan baktı yumurtalıklarında kistik değil kilo sivilcelenme de yok pcosta böyle belirtiler olur dedi. 1 buçuk yıl önce amh 3,82 çıkmıştı benim onada normal dedi tekrar istedi amh yeni baktırdım 6.28 çıkmış neden bu kadar yükseldi anlam veremedim yumurta geliştirme ilaçlarından veya aldığım takviyelerden oldu yüksek ihtimalle bakalım sonucu görünce ne diyecek önümüzdeki adette gidicem o zaman başlıycaz tedavi sürecine yani canım

Amh konusunda bir bilgim yok ama dedigin gibi takviyelerden olabilir. Benim amh sürece başlarken 1 yil önce 14.56 dı. Suan kac bilemiyorum.Surecin hayırlı olsun tek seferde bebegini kucagina alırsın inşallah.

Amh konusunda bir bilgim yok ama dedigin gibi takviyelerden olabilir. Benim amh sürece başlarken 1 yil önce 14.56 dı. Suan kac bilemiyorum.Surecin hayırlı olsun tek seferde bebegini kucagina alırsın inşallah.
Aa seninki baya yüksekmiş canım. Sen ne aşamadasın şuan inşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci

Aa seninki baya yüksekmiş canım. Sen ne aşamadasın şuan inşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci
Evet bendeki sıkıntı bu zaten malesef. Biz transfere hazirlaniyorduk ilaçlı tutmayınca bu sefer ilaçsız yapalım diye doğal olarak ilerlemek istedi femara verdi. Fakat hic yumurta büyümedi. 12. Gun 10 mm gördü birtane, ganolf verdi büyüsün diye 50 ye başladık ama yinede büyümedi. 3 gun sonra gittim yok olmuştu. Ultrasonda görünmedi Ozkan beyde daha yüksek doz vermek istemiyorum bu sefer hepsi büyücek dedi. Ve tedaviyi sonlandırdık. Önümdeki regliyle tekrardan yapay ilaçlı olarak denicez. İlaçlı olan zor biraz hep karından iğne alttan fitil ilac ic falan derken etkiliyor ister istemez. Doğal cok rahat oluyor kendi hormonlarınla ilerliyorlar. Bu bende cok fazla ve tembel yumurta oldugu icin mümkün olmadı.Regli olamam diye duphaston yazdi bana bir hafta sonra kullan dedi 1 hafta kadar kullanıp bırakıp regli olucam öyle gidicem tekrar. Herkesin süreci farklı işte

Evet canım dediğin gibi herkesin süreci kendine zor. Ama ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benzerlerini aşılama sürecinde yaşadım bana gittiğim doktor o kadar yüksek doz kullandırdı ki gonalf bi kerede 900 ünite birden bile vurdum düşün 3 tane iğneyi bitirmiştim bir ayda yani zaten ohss olmam çok normalmiş o ay o kadar çok ağrım oldu ki yumurtalıklarım aşırı büyüdü çokta tehlikeli bir durum allahtan ki ilerlemeden atlattım. Özkan beye de anlattım durumu çok yüksek doz dedi biz günlük 75-150 arası veriyoruz genelde dedi temkinli ilerlemesi çok önemli bence inşallah seninde bu sefer olması gerektiği gibi gider gelişir canım

Amin insallah ben 225 vuruldum düzenli olarak yumurta toplamada. Senin çok fazlaymış ilk defa okadar doz duydum. Evet cok zor ben opudan sonra 2 kere acillik oldum serum verdiler surekli. Anca toparladım. Maddi de zor da psikolojik yıpranma daha kötü ya Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Seninde yüksekmiş yine canım ama benimki saçmalıktı gerçekten.En çokta biz yıpranıyoruz bu süreçte çok zorlu bi yol ama mucizemize kavuşmak için her şeye değer diyoruz katlanıyoruz. Senin yaşın kaç canım beklenen adet tarihin ne zaman

Benim yas 29 regli tarihim belli degil bu hafta cuma günü ilac başlıcam. İlaçtan sonra bakalım nezaman regli olursam artık. Tahminen 2 hafta sonra giderim tekrar. Senin yas kaçtı ? Siz nezaman başlıyorsunuz tarih belli mi

Bende adeti bekliyorum canım uygulamaya göre temmuz başında olucam bakalım vaktinde gelirse. 27 yaşındayım bende belki aynı zamanlara denk geliriz benimde tahmini 2 hafta var tedaviye başlamama

Bende adeti bekliyorum canım uygulamaya göre temmuz başında olucam bakalım vaktinde gelirse. 27 yaşındayım bende belki aynı zamanlara denk geliriz benimde tahmini 2 hafta var tedaviye başlamama
Evet büyük ihtimalle denk geliriz. 4 5 gun arayla surekli çağırıyor zaten doktor

Merhaba, Özkan hocada tedavi gördüm şuan 20 haftalık hamileyim. Evet biraz soğuk bir doktor. Ama kesinlikle işinin ehli. Daha önceden başka merkezde iki negatifim varken Özkan hocayla ilkte hamile kaldım. Önceki doktorum sıcakkanlıydı ama pozitifi göremedim. Ama Özkan hocada tam tersi soğuk kısa cevaplar veren bir doktordu. İyikide gitmişim. Oda onun karakteri diyip geçiyorum açıkcası. İyiki Özkan hocaya gitmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…