Aradı konuştuk ama çok da bir şey söylemedi hafta içi bir gün gelin eşinle birlikte yüz yüze konuşalım dedi daha çok. Çok üzüldüm her şey yolundaydı ama tabii ki yüzdelik bir oran var dedi işte. Bundan sonrasında nasıl ilerleyeceğimizi konuşuruz geldiğinizde dedi. Geride embriyoumuzda kalmadı dedi ben de onu söyledim yani fazla yumurta toplandı ama sadece tek embriyo oluştu neden böyle oldu diye genelde döllenip ilerlememesinin sebebi spermden kaynaklı oluyor ama sizin sperm sonucunuzda gayet iyiydi dedi. bunun araştırılması gerekmez mi dedim bende spermde dna hasar testi yapılıyormuş bu durumlarda araştırmıştım önceden onu sordum yaptırmalı mıyız diye ya da gelmeden önce hangi testleri yaptıralım dedim ama önce bir gelin görüşelim konuşalım sonra karar veririz onlara dedi yani anlamıyorum ki yapılacak bir şeyler varsa yaptıralım öyle gidelim zaten negatif olmuş neyi konuşacağız ki artık sanki bir sebep söyleyebiliyor mu. Bugün Prolaktin de baktırdım 24 çıkmış yani hemen yükselmiş 15 günde