• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dç.dr Özkan özdamar

Canımmm benim tebrik ediyorummm sizi💕 bende bugün özkan beyle görüştüm 2. Transfer için hazırlıklara başladık siz transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ne kullandınız sürecinizi anlatırmısınız 🥺 özkan beye gidip pozitif görmek beni mutlu ediyor..
Teşekkür ederik canim 🌸 Bol su içtim canim en az 2 litre yemekleri cok baharatlı yememeye çalıştım. Hic ağır kaldırmadım. Arada yürüyüş yaptım. Ayaklarımda cok üşüme olmustu sıcak su torbası koydum hep. Ilaclari zamaninda aldim. Cok sağlıklı beslenmedim normal ne cikarsa evde onu yedim. Hamburger yediğimde oldu ama asitli içecek tuketmedim ayran içtim yaninda mesela. Pırasa ıspanak yediğimde oldu . Hic kahve tuketmedim. Kola içmedim hazır meyve suyu icmedim. Paketli gıda olarak cipsti çikolataydi boyle seyler hic yemedim. Bunları Bayadır yemiyorum bu arada. Cig badem çiğ fıstık falan yedim. Kahvaltida haşlanmış 1 yumurta mutlaka yedim. Cok ekstra birsey yapmadım

Back
X