- 20 Şubat 2024
- 264
- 72
- 18
- 25
Anladım iki sene oldu gitmeyeli ister diye düşünüyorum herhalde o yüzden sordumOnu doktoruna sor istersen orda sadece lh progesteron ve e2 bakıyor. O dediklerini zaten en başta istemislerdi sonra birdaha istemediler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım iki sene oldu gitmeyeli ister diye düşünüyorum herhalde o yüzden sordumOnu doktoruna sor istersen orda sadece lh progesteron ve e2 bakıyor. O dediklerini zaten en başta istemislerdi sonra birdaha istemediler.
Şöyle düşündüm önce testlerimi tamamlayacağım randevu alıp gideceğim. Hem doktorla konuşacağım bakalım ne diyecek nasıl bir yol haritası çizecek. Gitmişken de epikrizleri almak istiyorum geldiğimde diyeceğim. Elif hanıma söylerim o artık kim ilgiliyse hazırlatır diye düşünüyorum.Canim benim hala kanamam var malesef 8. Günü yani bugün hic umudum kalmadı artık. Sen epikrizleri aldın mı. Nazlı mı hazırlıyor onları.
Canim ben nazlıya mesaj attım yarin geldigimde ekpikrizleri alabilirmiyim diye sordum. Ben arkadaşlarıma ileticem dedi. Bir baktım mail attılar bana bir dilekce doldurup tarafıma iletin dedi esli sekilde doldurmak gerekiyormus.Şöyle düşündüm önce testlerimi tamamlayacağım randevu alıp gideceğim. Hem doktorla konuşacağım bakalım ne diyecek nasıl bir yol haritası çizecek. Gitmişken de epikrizleri almak istiyorum geldiğimde diyeceğim. Elif hanıma söylerim o artık kim ilgiliyse hazırlatır diye düşünüyorum.
4. Günümdeyim ben ve çok yoğun geliyor. Sürekli ped değiştiriyorum. Ama sana doktor regli kanı demişti anlar heralde baktığındaCanim ben nazlıya mesaj attım yarin geldigimde ekpikrizleri alabilirmiyim diye sordum. Ben arkadaşlarıma ileticem dedi. Bir baktım mail attılar bana bir dilekce doldurup tarafıma iletin dedi esli sekilde doldurmak gerekiyormus.
Senin regli kac gun sürmüştü benim hala geliyor şaka gibi ya. Kanamami acaba diye dusunmeye basladim artik bu histeroskopiden sonra.
Evet canim transferden sonra malesef oyle oluyor.benim direkt negatif olanda da öyle gelmisti. Bayada ağrıda olmuştu. Ama kimsayaldaki kadar degil.4. Günümdeyim ben ve çok yoğun geliyor. Sürekli ped değiştiriyorum. Ama sana doktor regli kanı demişti anlar heralde baktığında
Bence siz sorun ordan kagit verir size yaparsınız asistana atarsınız kontrol eder. Bir sorun varsa soylerAnladım iki sene oldu gitmeyeli ister diye düşünüyorum herhalde o yüzden sordum
Evet evet yarın randevum var zaten bakalımBence siz sorun ordan kagit verir size yaparsınız asistana atarsınız kontrol eder. Bir sorun varsa soyler
Ee ne olacak canım şimdi kaç mm dedi kalınlığına. İptal olmaz heralde ya di mi estrofem falan verir kalınlaştırmak içinKızlar bu sefer yumurtam büyümüş ama rahim ince kaldı şaka gibi gerçektenBiryerden olmazsa bir yerden patlak veriyorum hep
![]()
Gonalf 75 e çıkaracaktı canim sonra vazgecti. 50liyle devam edelim yumurta yavas büyüsün rahime toparlanmasi icin zaman verelim dedi. Lekelenme devam ettiği icin. Rahim kalınlığını hic ölcmedi bile direkt ince dedi. Sağda 15 mm solda hemen hemen 12 mm civari var. Ve arkasından büyüyenler 2 3 tane daha 6-8 mm arasi var. Ben şok tabi hic beklemiyordum. Tedavini gerekirse uzatıcam dedi ama tam ne olacağını anlamadim. Gerekirse pazarteside cagircam seni dedi.Ee ne olacak canım şimdi kaç mm dedi kalınlığına. İptal olmaz heralde ya di mi estrofem falan verir kalınlaştırmak için
Sonra care oyle yapcak galiba canim cumartesi tekrar kontrol olacakmış.Ee ne olacak canım şimdi kaç mm dedi kalınlığına. İptal olmaz heralde ya di mi estrofem falan verir kalınlaştırmak için
Çok iyi canım maşallah ne güzel gelişmiş yumurtaların bak hep umutsuzdun demek ki umutsuzluğa yer yokGonalf 75 e çıkaracaktı canim sonra vazgecti. 50liyle devam edelim yumurta yavas büyüsün rahime toparlanmasi icin zaman verelim dedi. Lekelenme devam ettiği icin. Rahim kalınlığını hic ölcmedi bile direkt ince dedi. Sağda 15 mm solda hemen hemen 12 mm civari var. Ve arkasından büyüyenler 2 3 tane daha 6-8 mm arasi var. Ben şok tabi hic beklemiyordum. Tedavini gerekirse uzatıcam dedi ama tam ne olacağını anlamadim. Gerekirse pazarteside cagircam seni dedi.
Cahtcpt ye yazdim yumurta yeterince buyumeden baslaninca yumurtayi baskiliyormus. Sanırım ilaçta vermek istemiyor dogal olsun istiyor. Rahim kendi toparlasin zaman verelim dedi. Bakalım nasil olacak. Cok umutsuzdum ama guzel haber almak iyi hissettirdi.Çok iyi canım maşallah ne güzel gelişmiş yumurtaların bak hep umutsuzdun demek ki umutsuzluğa yer yoko zaman cumartesi bakacak rahimin durumuna ona göre belki ilaç başlayabilir ama şimdiden başlaması daha avantajlı olmaz mıydı acaba neden başlamıyor estrofeme
Tabikide iyi hissettirir canım kötü düşünme hiç her şey güzel ilerleyecek inşallah. Yumurtayı baskılıyorsa ondan vermemiş demek ki doğal siklusta vermek istemiyo bi de muhtemelen bakalım cmt durum ne göstericekCahtcpt ye yazdim yumurta yeterince buyumeden baslaninca yumurtayi baskiliyormus. Sanırım ilaçta vermek istemiyor dogal olsun istiyor. Rahim kendi toparlasin zaman verelim dedi. Bakalım nasil olacak. Cok umutsuzdum ama guzel haber almak iyi hissettirdi.
Merhabalar kontrole gittiniz miSonra care oyle yapcak galiba canim cumartesi tekrar kontrol olacakmış.
Merhaba cnm evet bugün tekrar kontrolum var. Bekliyorum bakalim insallah rahim kalinlasmistir.Merhabalar kontrole gittiniz mi
Sen ne yaptın kontrole gittin mi?Merhabalar kontrole gittiniz mi
Hadi bakalım inşallah güzel haberler bekliyorumMerhaba cnm evet bugün tekrar kontrolum var. Bekliyorum bakalim insallah rahim kalinlasmistir.
Ben perşembe gidicem kontrolüm o zamanSen ne yaptın kontrole gittin mi?
Yumurta 20 mm olmus canim. Rahim 6.5 olmus yeterince kalin degil 1 yada 2 gun daha beklete bilirim seni dedi. Ama kan sonucuma gore hareket edecekmisiz. Bekliyorum simdi kan sonucum çıkmasını. Senin dogal mi olacak yapaymı? Kan değerlerini istedi demi sendenHadi bakalım inşallah güzel haberler bekliyorum