Dç.dr Özkan özdamar

Yumurta 20 mm olmus canim. Rahim 6.5 olmus yeterince kalin degil 1 yada 2 gun daha beklete bilirim seni dedi. Ama kan sonucuma gore hareket edecekmisiz. Bekliyorum simdi kan sonucum çıkmasını. Senin dogal mi olacak yapaymı? Kan değerlerini istedi demi senden
Doğal olucak canım femara ve gonal f verdi kan testi verdim evet seninde doğal demi ilaç ne verdi sana

Doğal olucak canım femara ve gonal f verdi kan testi verdim evet seninde doğal demi ilaç ne verdi sana
Banada aynısını verdi canım femara yoktu letu almistim eczaneden onu kullandim. Gonalf ta 50 doz verdi. 2 gun letu kullandiktan sonra başlamıştım.

Banada aynısını verdi canım femara yoktu letu almistim eczaneden onu kullandim. Gonalf ta 50 doz verdi. 2 gun letu kullandiktan sonra başlamıştım.
Bugun başlıyorum bende gonal f e adetimin 4. Günü ama kanamam kesildi kesilecek normal midir acaba

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun kan sonucun nasıl geldi bekliyormusunuz hâlâ
Gonalf devam dedi canım pazartesi tekrar kontrol olacak. Kalinlasmazsa büyük ihtimalle iptal olcak. E2 86 cok düşük bundan dolayı da rahim kalın değil. Lh ta pik in yanından bile gecmiyor. Bakalım ne olacak

Gonalf devam dedi canım pazartesi tekrar kontrol olacak. Kalinlasmazsa büyük ihtimalle iptal olcak. E2 86 cok düşük bundan dolayı da rahim kalın değil. Lh ta pik in yanından bile gecmiyor. Bakalım ne olacak
Nar suyu iç mutlaka her gün bir bardak yabanmersini kuru kayısı bunlar kalınlaştırıyor güzel düşünmeye bak inşallah pazarteside güzel haber vermiş olursun

Nar suyu iç mutlaka her gün bir bardak yabanmersini kuru kayısı bunlar kalınlaştırıyor güzel düşünmeye bak inşallah pazarteside güzel haber vermiş olursun
Insallah canim pek umudum yok bakalım iptal olursa bu seferde. Artık birakicam zaten. 1 negatif 1 kimyasal 2 transfer iptali zor yani. Uğraşamam daha fazla ara vercem. Birde histeroskopi yaptirmistim boşa gidecek yani hepsi sacma sapan. Bıktım valla

Yok benim normal işledi ilk transferde sürecim. Suan 2. Transferim icin gidiyorum dondurulmuş embriyom var onda rahim dinlendirme diye bir durum yok sadece transfer yapacak çünkü. 58.000 tl dondurulmus embriyo transfer ucreti. bunun 23.200 tl si takip ve kan ilk kontrolde 4.400 aldı ikinci kontrolde 18.800 aldı. Geri kalan ucrette transfer ücreti olarak alıyorlar. Mesela benim iptal oldu yumurta gelismedigi icin transfer yapılamadı. Bu ucreti iade etmiyorlar. 2 hafta sonra regli olduğum da tekrar basliyacagim tedaviye takip ve kan ücretini yine alicak 23.200 ü onu demek istedim

Pgt ucretide embriyo basina kagittada embriyo başına diye yazmış
Bu kadar pahalı süreçler mi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ siz devletin üstlendiği tedaviyi yaptınız mı yoksa tamamen özel mi gidiyorsunuz? 3 aşılamadan sonra devlet ilk tüp bebek tesavisini karşılıyor ya. 2.tedavinin de %80 ini karşılıyor galiba 🤔

Yumurta 20 mm olmus canim. Rahim 6.5 olmus yeterince kalin degil 1 yada 2 gun daha beklete bilirim seni dedi. Ama kan sonucuma gore hareket edecekmisiz. Bekliyorum simdi kan sonucum çıkmasını. Senin dogal mi olacak yapaymı? Kan değerlerini istedi demi senden
Yumurta tam çatlama zamanına gelmiş canım benim rahim kalınlığı 7ydi sanırım baktığında yeterli demişti kaç olması gerekiyor ki kanda neye bakıyor acaba

Çok şaşırdım canım ya 20mm olduysa yumurta e2 neden bu kadar düşük ki kaliteli mi değil o yüzden mi acaba ama bunun önemi var mı ki. Şuan adetin kaçıncı günündesin lh kaç çıktı

Bu kadar pahalı süreçler mi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ siz devletin üstlendiği tedaviyi yaptınız mı yoksa tamamen özel mi gidiyorsunuz? 3 aşılamadan sonra devlet ilk tüp bebek tesavisini karşılıyor ya. 2.tedavinin de %80 ini karşılıyor galiba 🤔
Tamamen özel gittiğimiz merkezler ne yazık ki fiyatlar böyle

Insallah canim pek umudum yok bakalım iptal olursa bu seferde. Artık birakicam zaten. 1 negatif 1 kimyasal 2 transfer iptali zor yani. Uğraşamam daha fazla ara vercem. Birde histeroskopi yaptirmistim boşa gidecek yani hepsi sacma sapan. Bıktım valla
2 negatif sonucum var çok iyi anlıyorum maddi manevi zorluyor ama ben rahim kalınlaşır diye düşünüyorum 7 olmasına az kalmış zaten

Malesef bukadar pahalı canim. Ben asilama ile ugrasmak istemedim canim yumurta ilaclara tepki vermiyor diye. Cok fazla yumurta var. Buyumuyor büyüyüncede hepsi ayni anda büyüyor. Tabi sürece ilk başlayınca insan hemen olur saniyor birde. Zaten benim son transferim olacak sonrasinda devlete gecicem olmazsa belli bir süre ara verip. Olmayacağı varsa olmuyor yani en azından devlette pgt isterim 2 tanede transfer etme hakkımda oldu artik.

Yumurta tam çatlama zamanına gelmiş canım benim rahim kalınlığı 7ydi sanırım baktığında yeterli demişti kaç olması gerekiyor ki kanda neye bakıyor acaba
Canim lh falan bakiyor progesteron bakıyor çatlama oldumu diye ona gore ilerliyor. Chatcpt ye yazdim çatlama olduktan sonra rahim kalinlasmiyor diyo. 7 mm olması gerekiyormuş en düşük.benim ilk transferde 8.5 son transferimde 11.5 tu.

Çok şaşırdım canım ya 20mm olduysa yumurta e2 neden bu kadar düşük ki kaliteli mi değil o yüzden mi acaba ama bunun önemi var mı ki. Şuan adetin kaçıncı günündesin lh kaç çıktı
Canim yumurta bos büyük olasılıkla galiba. Lh 2 gun önce 9.8 di bugun 6.4 olmus yani vücut yumurtayı da catlatamiyor zaten bizdeki problemde bu. Yumurta büyümüyor büyüsede catlamiyor. Ultrasonda baktığımızda ben sol tarafımda cok agri hissediyorum demistim. Sağda daha az yumurtam vardi solda daha coktu. Suan o sol tarafimdaki yumurtalarda geriden gelenler 8mm civari olmus yani oyle tahmin ediyorum o civarda gorunuyordu ultrasonda. E2 düşük diye östorjen salgilamiyo salgılamadigi icinde rahim kalinlasmiyor. Yumurta catlamanin yanından bile gecmiyor suan degerler haliyle bu yüzdende progesteron düşük ama bir ihtimal Şansım var kalinlasirsa. Kalinlasirda catlama ignesi yapıp progesteronu takviye etcek galiba. Hersey pazartesi gününe bağlı. Senin lh ile e2 kac olmustu canim catlama vurmadan önceki değerlerinde? Progesteron lh e2 baktigi bu degerler?

Back
X