Dç.dr Özkan özdamar

Anladım canım olabilir. Prednol kortizon evet ama ne amaçla veriyor bilmiyorum kan sulandırıcı estrofem falan hep yapayda veriliyor ya o yüzden şaşırdım demek ki duruma göre değiştiriyor süreci. Doktorumuza güveniyorum o en doğrusunu veriyordur
Bende pıhtılaşma sorunu var sanırım testlerde çıkmıştı o yüzden 2. Denemem de sadece coraspin kullanmıştım şimdi hem oksapar hem de coraspin kullanıyorum

Napıcaz böyle bilemedim ki bugun bende araştırayım bakayım birşeyler bulursam söylerim sanada
Tamam canim benim eşimde bugun hastaneye konuşmaya gidecek. Orda da bir sordururum bakalım ayirabiliyorlar mi nasil yapiyorlarmis. Gerisini kullanabilirmiymisiz. Yoksa hep tekrarmi almamız gerekiyor diye . Bir cevap bulamazsam pazartesi günü taktırırken ben sorarım sana da haber veririm.

A aycicegix canım bu arada sende herhangi bir belirti var mı merak ettim
Canim bende bir belirti olarak ayak susmesi cok var. Dunde göğüslerimde agri vardı. Bugun özellikle sol tarafım yürürken bile ağrıyor ara ara. Ama progesteron etkisinden de olabiliyormus. Ara ara da kasıklarımda batma var. Ama bağırsak sorunuda yaşıyorum. Elle tutulur tam birsey yok acıkcası. Gecede cok terliyorum su gibi olmuşum. Tabi ilacların yan etkiside illaki vardır. Diger sefer kasık batmam vardı 2 defa cokk şiddetli agri girmisti beni kivrandirmisti kimyasal olmustu. Bundakiler okadar şiddetli degil. Bende tutundu diye düşünmeye başladım ama yanlış hissediyoda olabilirim 😂

Bende pıhtılaşma sorunu var sanırım testlerde çıkmıştı o yüzden 2. Denemem de sadece coraspin kullanmıştım şimdi hem oksapar hem de coraspin kullanıyorum
Canim birakacakmisin sonradan igneleri pıhtılaşma sorunu varmış ya yoksa hep devam mi edeceksin tutarsa doğuma kadar.

Canim bende bir belirti olarak ayak susmesi cok var. Dunde göğüslerimde agri vardı. Bugun özellikle sol tarafım yürürken bile ağrıyor ara ara. Ama progesteron etkisinden de olabiliyormus. Ara ara da kasıklarımda batma var. Ama bağırsak sorunuda yaşıyorum. Elle tutulur tam birsey yok acıkcası. Gecede cok terliyorum su gibi olmuşum. Tabi ilacların yan etkiside illaki vardır. Diger sefer kasık batmam vardı 2 defa cokk şiddetli agri girmisti beni kivrandirmisti kimyasal olmustu. Bundakiler okadar şiddetli degil. Bende tutundu diye düşünmeye başladım ama yanlış hissediyoda olabilirim 😂
Yaa o ayak üşümesi bende de var sanki buzluğa koymuşuz gibi de 😂 ama çok şükür dünden beri sıcak ayaklarım malum sıcak tutmakta gerek

Bugun tutunman tamamlanıyormuş sanırım hcg salgılanmaya başlıyormuş ben inanıyorum Allahın izniyle güzel haberler alacağız 🥹🌸
İnsallah rabbim dualarımızı kabul etsin güzel haberler alalım.🌸 evet chatcpt den hergün bakıyorum tarif ediyor embriyoda bugün neler oldu diye 😂

Az önce cok az bir pembelik geldi akıntımın icinde insallah bir sorun yoktur. Cok cok az ama bilemiyorum

A aycicegix canım iyi misin nasılsın
Canim baska leke gelmedi. Ama adet olcak gibi ağrım vardı. oldum olcam diye diye sürekli kontrol ettim. Ama olmadım uyudum iste uyandim suan hic birseyim yok göğüs hassasiyeti azalmış. Kasiklarimdaki ağrıda gitmis hic birsey hissetmiyorum suan. Birdaha lekede gelmedi. Zaten gelende akıntı icinde cok dikkatli bakınca gördüğüm birseydi. Niye boyle oldu anlamadım.

Canim baska leke gelmedi. Ama adet olcak gibi ağrım vardı. oldum olcam diye diye sürekli kontrol ettim. Ama olmadım uyudum iste uyandim suan hic birseyim yok göğüs hassasiyeti azalmış. Kasiklarimdaki ağrıda gitmis hic birsey hissetmiyorum suan. Birdaha lekede gelmedi. Zaten gelende akıntı icinde cok dikkatli bakınca gördüğüm birseydi. Niye boyle oldu anlamadım.
Çok iyi canım demek ki korkulacak bir durum yok şükür. çok iyi anlıyorum seni içini ferah tut ben güzel şeylere yoruyorum

Back
X