Evet canım kağıtta öyle yazıyor ama bize özellikle kendisi söyledi 7-8 gün olsun diye bizde anlamadık çok geldi ama ne dediyse yapıyoruz bakalımBizim 3 ile 5 gun arasi demisti sanırım canım kağıtta öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kağıtta öyle yazıyor ama bize özellikle kendisi söyledi 7-8 gün olsun diye bizde anlamadık çok geldi ama ne dediyse yapıyoruz bakalımBizim 3 ile 5 gun arasi demisti sanırım canım kağıtta öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Vardır bir bildiği canım iyice olgunlassin falan diyemi acaba bilemedim ki. 7 8 gunde uzun süre bilemiyorum ki canımEvet canım kağıtta öyle yazıyor ama bize özellikle kendisi söyledi 7-8 gün olsun diye bizde anlamadık çok geldi ama ne dediyse yapıyoruz bakalım
Tamamdır canım teşekkür ediyorumOkadar fark edecegini sanmıyorum canım kagittada birsey yazmiyor. Diger ilaclari zamanında al aksatma serumdan okadar fark olacağını sanmıyorum
Chatgbtye yazsana canım ne diyecek acaba neden olabilir ki böyle bi şey belirtiler içinde erken gibi geliyo bana hep. Yarın sabah mı test vericektinKizlar benim saat 4 gibi falan tansiyonum düşer gibi oldu üşüme geldi sonra kasiklarimda ve belimde agri başladı. Midem bulandı kustum kuscam böyle. Bayılcam sandım uzandım sonra dinlendim digerleri gecti ama kasık agrim geçmedi su içtim baya kusmiyim diye .sonra uyuya kalmisim. Uyandım ağrı falan birsey kalmamış. kanama falan var mi diye kac defa kontrol ettim regli oldum sandım. Insallah dis gebelik ya da kimyasal değildir cok kötü oldum.insallah tutunmuslardir.
canım gönlünü ferah tutmaya çalış inşallah tutundukları içindir biliyosun benimde dün midem bulanmıştı seninde bebişlerin seninledir saatler kaldı öğrenmeye artıkKizlar benim saat 4 gibi falan tansiyonum düşer gibi oldu üşüme geldi sonra kasiklarimda ve belimde agri başladı. Midem bulandı kustum kuscam böyle. Bayılcam sandım uzandım sonra dinlendim digerleri gecti ama kasık agrim geçmedi su içtim baya kusmiyim diye .sonra uyuya kalmisim. Uyandım ağrı falan birsey kalmamış. kanama falan var mi diye kac defa kontrol ettim regli oldum sandım. Insallah dis gebelik ya da kimyasal değildir cok kötü oldum.insallah tutunmuslardir.

Evet yarın sabahtan vericem canım. Yazdım tutunma atakları falan birseyler diyo ama bana oyle gelmedi. bencede cok erken bana ters birsey var gibi geldi. Halsizim suan hic keyfim falan kalmadı anlam veremediğim bir gariplik var vucudumda anlamadım halsiz hissediyorumChatgbtye yazsana canım ne diyecek acaba neden olabilir ki böyle bi şey belirtiler içinde erken gibi geliyo bana hep. Yarın sabah mı test vericektin
Evet az kaldı ama kötüydü cok halsiz ve kötü hissediyorum. Bakalım sonuc ne olacak sag kasigima ara ara ağrılar giriyor bazen.mideme birseyler oluyor hic birsey anlamadim. Sabır etmekten baska seçeneğim yok artık suancanım gönlünü ferah tutmaya çalış inşallah tutundukları içindir biliyosun benimde dün midem bulanmıştı seninde bebişlerin seninledir saatler kaldı öğrenmeye artık
sonucunu alır almaz güzel haberlerini bekliyoruz inşallahEvet az kaldı ama kötüydü cok halsiz ve kötü hissediyorum. Bakalım sonuc ne olacak sag kasigima ara ara ağrılar giriyor bazen.mideme birseyler oluyor hic birsey anlamadim. Sabır etmekten baska seçeneğim yok artık suan

Umudunu yüksek tut canım moralini bozma kötü etkileme vücudunuda hayırlısıyla yarın pozitif dediğini duyacağız inşallahEvet yarın sabahtan vericem canım. Yazdım tutunma atakları falan birseyler diyo ama bana oyle gelmedi. bencede cok erken bana ters birsey var gibi geldi. Halsizim suan hic keyfim falan kalmadı anlam veremediğim bir gariplik var vucudumda anlamadım halsiz hissediyorum
Tamamen aynı fikirdeyim , doktor iyi ama kurum tamamen para odaklı ...Evet doktorumuzdan memnunuz zaten sırf o yüzden devam ediyoruz ikinci denemeye yoksa klinik çok fazla sadece para odaklı gibi geliyor artık yoğun bir doktor gerçekten bayağı bir hastası var o yüzden de hızlı bakıyor bence ama genel olarak çok net açıklayıcı cevaplar veriyor sorulara kendinden emin hareket etmesi seni de rahatlatıyor güven veriyor yani açıkçası siz ne düşünüyorsunuz