- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.846
- 168
Annanenize yazık değil mi? Bu yaştan sonra insan gibi yaşamak onun da hakkı. Huzurevine verin bence.
çok teşekkür ederim çok sağolun...
Gormeyen gozu ile nasil heryerini morartmis ilginc geldi bana
ben yanlış ifade etmişim yüzde 90 görme engelli
Aman Allahımm gözleri görmediği halde hala o yaşta karısını dövmekten geri durmuyorcanım sen vicdan yapmışsın ama anneannene de yazık değil mi? Kadın zaten 13 yaşından beri dedenin dayağını yemiş şimdi bu yaştan sonra da mı yesin? Yapma lütfen bunun için vicdana gerek yok. Her ikisi için daha iyi olacak bu.
evet ben biraz dedeme düşkündüm sanırım bundna vicdan yapıyorum... çok sağolun...
Dede hasta peki fakat anneannenin suçu ne? Kaldı ki ailen başından atmaktan ziyade, annelerini düşünerek karar vermişler gibi geldi. 65 yaşında dayak yemek çok kolay olmasa gerek ha? Sen ne dersin?
Uzman kontrolünde, tam teşekküllü bir tesiste kalmasının bir mahzurunu göremedim. Alzheimer ciddi ve zor bir hastalık, yarın evden çıkıp bir başına kaybolabilir, anneanneni bıçaklayabilir belki? Aynı durumda olsam ben de bu kararı verirdim.
yok kesinlikle baştan atmak değil hep baş tacı ettiler ama artık bu son yaptığı hazmedilir değil diyorlar... çok teşekkür ederim...
Bakım evi mantıklı tabi ziyarete çok sık giderseniz. Yalnız bırakılmamalı. Hasta sonuçta.
Çok zor durum. Allah yardımcınız olsun
Ananen için de çok zor durum yadeden bakım evine giderse o nerede kalacak? Çocuklarıyla yaşamak zor oluyor. Kendi ananemden biliyorum. Gelin, damat durumları malum . Sığamıyırum bu eve derdi.herkes çok sevse de.
anneannem dedemle kaldığı evde kalıcak yeniden... yani o böyle istiyor. çok teşekkür ederim...
Huzur evi değil de özel bakım evi olursa içiniz bir nebze daha rahat edecektir. Yatalak olmaması gerekiyor yoksa kabul etmezler diye biliyorum. Orada kaldığı sürede yatalak olursa problem yok, bakıyorlar.
evet biz de özel olsun diye düşündük ama ikisinin arasındaki farkları bilemediğimden huzurevi yazdım sanırım baya farklı şeyler... yatalak değil alzheimer şeker ve görme engeli var sadece. çok teşekkür ederim...
Benim rahmetli dedem de ayni hastaliga sahipti. O dunya tatlisi adam gitmis yerine baska biri gelmisti. Bir gun anneanneme"yaninda yatan adam kim" diye kizmis,bagirmis.. zordur bilirim. Eger aile bireylerinin kontrolu altinda, sık sık ziyaret esliginde olacaksa bakimevi mantikli olabilir. Ya da aile bireylerinden biri kendi gozetimi altinda her iki yasliyada bakabilir.
bizimki de hep hakaret ediyordu zaten ama sonunda böyle yapmış. anneannemi evlerinde bırakıp dedemi yatırmayı düşünüyoruz... çocukları biz ziyaret etmeyiz diyorlar ama ben bırakmam dedemi.
huzur evi herkes için en hayırlısı olur bu durumda
çok teşekkür ederim themiscim çok sağol senin fikirlerin önemli...