Ay yeminle çıldırıcam bu nasıl insan Allah bildiği gibi yapsın yüzüne tüküresi geliyo insanın. Gerçi buna da Yarabbi Şükür der ayrı konu. Annenizin akıl tutulmasına hele hiç anlam veremiyorum valla nasıl bu noktaya geldi annesini kaybedince acısı yüzünden mi babasına düştü hani tutunacak dal olarak mı gördü acaba ne düşünüyo yani? Böyle herkesin isteyeceği tipte bi eşin, bu kadar saygısız ve bireysellik içinde boğulmuş ailelerin içinde oturup akşam sürekli vakit geçirdiğin ailen varken, biricik kızların varken (ki bende evin 2 kızından büyük olanım evin kızı olmak, biricik olmak ne demek biliyorum) nasıl baltalarsın, bunu nasıl göremezsin annenizin güzel bi sarsılmaya ihtiyacı var. Teyzeniz en azından dedenizden hazetmiyor belli annenizle konuşmaz mı? Bu böyle olmaz yuvanı yıkıyorsun demez mi? Ya ne bileyim ya da babanızın dublex ev fikri de fena değil üst katta tuvalet banyo, odasında televizyon vs kendi alanı olursa size bu kadar bulaşmaz belki ya. Şimdi salonda yatıp kalkınca normal olarak her şeyinize de hakim, ailenizin tam ortasında. Bir an önce bi çözüm üretilmesi lazım yoksa güzelim aile darmadağın olacak burdan benim için gitti gerçekten. Acaba anneniz bi psikologla görülmez mi? Sağlıkçıymış zaten babanız falan baban için çözüm bulalım diye götürse ikna edemez mi? Bence bu adamın daha iyi bi sakinleştiriciye ihtiyacı var. Tepem atıyo konuyu okudukça ama belki bi çözüm, güncelleme olmuştur diye açıp bakıyorum dayanamayıp. Şu ortamdan kurtulun diye o kadar istiyorum ki yürekten. Hamilelerin duası kabul olur derler, inanıyor musunuz bilmem ama ben sizin için dua edicem valla içime dert oldunuz.