- 22 Kasım 2010
- 11.325
- 20.375
- 598
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
Madem durumlar böyle sen neden dert edip konu açıyorsun ki, annenle babanin sözünü dinleyip gitmeyeceksin bakmaya, anneannede şöyle bakmak bana dusmez , yapamam de dayım gitsin de çik işin icindenAnnem git sen bak demiyor . Sende gitme dayın gitsin diyor . Ananem topa tutuyor beni. Torunum bakar diyor başka birsey demiyor
Babam da çok kızıyor. Seni göndermem dayın düşünsün diyor. Ama dayımın çocuklarından bahsederken hep cocugumuz der. Bana hiç öyle demez. Dayıma çok para yedirdiler. Kredi çektiler. Sabah yengemle dayımın kahvaltilarini önlerine getiriyorlardı. Kalkar kalkmaz kahvaltı önlerindeydi. Çok yardım ettiler ona . Annemi evlattsn saymadılar. Annem de ellini eteğini cekti .
Senin buna benzer bir sorunun daha olmuştu sanki? O zaman dedene baktıysan tekrar bakmanı istemeleri normal değil mi? Bu sefer kabul etme. Kırılacaksa kendi çocuklarına kırılsın.Selam bacılar. Dedem (75) haftaya ameliyat olacakmış . Dizinden. Annem ben okuma yazma bilmem, yer yön bilmem anlamam diyor kalmak istemiyor . Dayım da benim ineklerim var ben yanında yatamam diyor . Ananem de kalçasından ameliyat oldu . Seke seke yürüyor . Başka kalacak kimse de yok. Dedem isitme engelli samıt. Ne konuşabiliyor ne duyabiliyor . Ananem sen kalıver hayrına diyor. Bende istemiyorum. Nenem olsa kalırım ama o erkek . Utanıyorum. Sonuçta soyunacak olur tuvete gidecek olur . Bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Dedem kırılacak bu sefer de. Dedem Ne düşünüyor bilmiyorum.. sizce kalmak istememekte haklı miyim? Biz afyonluyuz. Ameliyatı ispartada olacak şehir dışında. O yüzden de 1 bucuk saat arası. Pat diye gelip gidemeyecekler. Ispartada da kimsemiz yok. Korkuyorum biraz da
Annem git sen bak demiyor . Sende gitme dayın gitsin diyor . Ananem topa tutuyor beni. Torunum bakar diyor başka birsey demiyor
Babam da çok kızıyor. Seni göndermem dayın düşünsün diyor. Ama dayımın çocuklarından bahsederken hep cocugumuz der. Bana hiç öyle demez. Dayıma çok para yedirdiler. Kredi çektiler. Sabah yengemle dayımın kahvaltilarini önlerine getiriyorlardı. Kalkar kalkmaz kahvaltı önlerindeydi. Çok yardım ettiler ona . Annemi evlattsn saymadılar. Annem de ellini eteğini cekti .
Bu fake hesap bence. Şubat ayında başka bir hesapla aynı konu nene için açılmıştı. Şimdi aynı konu aynı cümlelerle dede için açıldı.Bu konuya benzer bir konu var mıydı bu halen aynı konu mu yoksa?
Dayının ineklere bakın dayınız gidip kalsın. Size mi düştü yani ne saçmaSelam bacılar. Dedem (75) haftaya ameliyat olacakmış . Dizinden. Annem ben okuma yazma bilmem, yer yön bilmem anlamam diyor kalmak istemiyor . Dayım da benim ineklerim var ben yanında yatamam diyor . Ananem de kalçasından ameliyat oldu . Seke seke yürüyor . Başka kalacak kimse de yok. Dedem isitme engelli samıt. Ne konuşabiliyor ne duyabiliyor . Ananem sen kalıver hayrına diyor. Bende istemiyorum. Nenem olsa kalırım ama o erkek . Utanıyorum. Sonuçta soyunacak olur tuvete gidecek olur . Bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Dedem kırılacak bu sefer de. Dedem Ne düşünüyor bilmiyorum.. sizce kalmak istememekte haklı miyim? Biz afyonluyuz. Ameliyatı ispartada olacak şehir dışında. O yüzden de 1 bucuk saat arası. Pat diye gelip gidemeyecekler. Ispartada da kimsemiz yok. Korkuyorum biraz da
İnek detayı bile aynı evetBu fake hesap bence. Şubat ayında başka bir hesapla aynı konu nene için açılmıştı. Şimdi aynı konu aynı cümlelerle dede için açıldı.Mune
O zaman asla ama asla gitmeyin. Böyle ana babaya böyle erkek evlat işte. Mal vermeye gelince erkek evlat gibisi yok ama hastalık olunca kız baksın. Oldu canımAnnem git sen bak demiyor . Sende gitme dayın gitsin diyor . Ananem topa tutuyor beni. Torunum bakar diyor başka birsey demiyor
Yaşadıkları yer oda değil de ahır olarak adlandırılıyor. Meyve olarak ne vermeyi düşünüyorsun ?Ben biliyorum.
Ne var kız onda.
10 gün bakılır yani
Onun da yemini ,yalını,meyvesini,suyunu veriyon.
Sonra bi havalandırmaya çıkartıyoruz
Heee yaşadıkları odayı temizlem ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?