- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.351
- 798
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
O zaman bakıcı tutucak işte, bu işlerin hiç biri bu kızın derdi sorunu değil.bokunu da hadi iyi temizlemesen bile bi şekilde ahırdan dışarıya atarsın en kötü bir kenara yığarsın da - hemen o kön (=gübre) içinde hayvan hasta olmaz
esas can alıcı kısım sağım
10 gün düzgün sağamazsan o zaman işte hayvanların hepsi hasta olur. süt de mundar olur.
10 hayvanı elle sağmıyorlardır ama makineyi bilmeyen hadi ben gittim hoop sağdım diyemez, ege dizisi değil bu işler. yapmacıktan şiveyle bitmiyor.
sabah akşam sağacaksın, sabah öğlen akşam yem vereceksin, ahır içinde sürekli sistem yoksa ayrıca bir de su vereceksin (yani hayvanları çıkaracaksın ve geri katacaksın ahıra) bu esnada da ahır temizleyeceksin
bilen kişi için günde en az 6 saat mesaisi var o da balyası sılajı kuru yemi hepsi aynı avluda ise, bir yerlerden getirmeyeceksen.
doğumu gelmiş hayvan varsa başında beklersin
hasta hayvan varsa özel bakarsın
artı hava çok sıcak çoğu ahırda fan var o var bu var
kısacası o "profesyonel ekip" hazırda beklemiyorsa hakketen bilmeyen kişinin yapacağı iş değil hayvan bakmak
yenge varmış o işe gitmeyip bakacak bu işin oluru ancak bu, çocukları da ağır iş yapmasalar bile makineyi yıkamak, biri sağılırken bitene kadar başında durmak gibi hafif şeyleri yapabilirler. yemleri de 10 gün yetecek kadar önceden çuvallaması lazım dayının şayet ağır indirip kaldıramıyorsa yenge.
Gerçekten mi?Ay okumayı geçtim biz daha iki kelime dilini konuşamadığımız ülkelerde neler neler yapıyoruz yahu. Sizin kadar tembel aile görmedim. En son millete küfredip gitmiştin noldu niye geldin geri?
Mülteci dolu ülke. Zaten dil bilmiyor onlar da. Hakikaten tamamen tembellikAy okumayı geçtim biz daha iki kelime dilini konuşamadığımız ülkelerde neler neler yapıyoruz yahu. Sizin kadar tembel aile görmedim. En son millete küfredip gitmiştin noldu niye geldin geri?
Başka konusu yok kiAy okumayı geçtim biz daha iki kelime dilini konuşamadığımız ülkelerde neler neler yapıyoruz yahu. Sizin kadar tembel aile görmedim. En son millete küfredip gitmiştin noldu niye geldin geri?
Canım sence şu anki üyeliğinden bahsediyor olabilir miyimBaşka konusu yok ki
Haaaa haaaaaErkek inekler de çiftçiye göz süzüyo o zaman
Erkek tavuk gibi bir şey.Haaaa haaaaa
Erkek inek mi?
Bir de gelip böyle hassas konularda yorum yapıyorlar ya!Erkek tavuk gibi bir şey.
GHhahahshshhsErkek tavuk gibi bir şey.
Kızım herkes sizin gibi ağıl ağıl Anadolu konseptli büyümedi taam mı mfnfnBir de gelip böyle hassas konularda yorum yapıyorlar ya!
Kızım herkes sizin gibi ağıl ağıl Anadolu konseptli büyümedi taam mı mfnfnşehir insanı ne bilsin ineğin memesiydi litresiydi
Aşağıladılar beniBen de bilmiyorum inek üzülme.
Doğru demiş yazık dedene üzüldümBabam dayımla kavga etmiş. Biz anamıza babamıza baktık. Bizim de ineklerimjz vardı , inekler babandan daha mı önemli diye takışmışlar.
Haklısın deyimlerimizi de mi duymadın.Kızım herkes sizin gibi ağıl ağıl Anadolu konseptli büyümedi taam mı mfnfnşehir insanı ne bilsin ineğin memesiydi litresiydi
Dana dedim sonradanHaklısın deyimlerimizi de mi duymadın.
Öküz altında buzağı aramak! Mesela
Suadiye ağzı ile
Bay ineğin altında yavru ineği aramak.
Suadiyeliler veterinere köpeği için gider ancak.Haklısın deyimlerimizi de mi duymadın.
Öküz altında buzağı aramak! Mesela
Suadiye ağzı ile
Bay ineğin altında yavru ineği aramak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?