Dedem bursada yaşamaz kendi çocuklarına bile giden biri değil kabul etmezSen dedeni alıp Bursa'ya götürsen?
Siz nerde yaşıyorsunuz?
İstanbul
Bursa istanbul arası mesafe fazla değil. Gidip gelebilirsiniz sıklıkla.
Sevgi ve emek ne güzel şeyler
Önemli olan sen ne istiyorsunSizce napmalıyım
Önemli olan sen ne istiyorsun
Eşinin ailesine yakın olmak bazen dez avantajdır
Maddi anlamda rahatlık diyorsan şunu göz önünde bulundur
Ailenden seni büyüten dedenden ayrılıp farklı genelde eleştirisel gözle bakılacağın bir çevreye girmeye değecek mi
Maddi rahatlık önemlidir ama belirleyici tek sebep değildir
Ben olsam hem kendim için hem dedem için bir müddet istanbulda kalırdım baktınız bursa daha çok işinize geliyor bursaya gidersiniz
Eşiniz olacak adamı tanıyın evlilikte nasıl biridir anlayın sonra hayatınızda radikal değişiklikler değiyorsa yaparsınız
Dedene karşı böyle vefalı olman çok güzel. Ama nasıl çözüm bulacaksın bilemiyorum. Eşinle ortak bir karar olmalı.
Ne guzel duygularla baglanmissiniz ama kardesiniz varmis yaninda yalniz kalmayacak ki dedeniz. Bursa'da yasam olarak daha rahat edecekseniz eger Mudanya'dan budoyla 1 saat 45 dakika gunubirlik gidilip gelinir bile. Istanbulda malum yasam sartlarida zor. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Nişanlın iş bulabilecek mi
İstanbul da 2000 civarı kira nasıl verilecek
Sen çalışıyor musun Bursa'da iş bulabilir misin
Bir de ne kadardır sevgilisiniz ve Nasıl tanıştınız
Nişanlım ve ben memuruz tayin isteyip bursaya gideriz diye düşünmüştük orda evi var arabası var istanbulda oturursak kiraya çıkıcaz ikimizin geliri 7 bin civarı
Tebrik ederim, sizi büyüten dedenize olan bağlılığınız ne kadar güzel, eğer evlendikten sonra İstanbul' da yaşamanıza nişanlınız ve ailesi anlayış gösterecekse dedenizi bırakmayın derim zaman su gibi akıp geçiyor Allah uzun ömürler versin dedenize fakat maalesef dünyadaki günlerimiz sayılı o yüzden içiniz nasıl rahat edecekse o kararı verin.Merhaba kızlar benim güzel giden bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz fakat dedemle kalıyorum ben sevgilim bursada yaşamak istiyor ailesi orda bende dedemi bırakmak istemediğimi ona yakın biyerlerde oturmak istediğimi söyledim anlayışla karşıladı eğer bursada oturursak kendi evimiz olacak cok rahat olucaz.dedem beni büyüttüğü icin bir bağlılık var içimde doğrumu düşünüyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum...
NOT: dedemin yanında kızkardeşim var üniversite bitirdi öğretmen ikisi kalacak bn evlenince babam amcam halam var istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?