Annesi var alt katta bn üst katta oturucam öle olursa
Tebrik ederim, sizi büyüten dedenize olan bağlılığınız ne kadar güzel, eğer evlendikten sonra İstanbul' da yaşamanıza nişanlınız ve ailesi anlayış gösterecekse dedenizi bırakmayın derim zaman su gibi akıp geçiyor Allah uzun ömürler versin dedenize fakat maalesef dünyadaki günlerimiz sayılı o yüzden içiniz nasıl rahat edecekse o kararı verin.
Şimdilik anlayışla karşıladılar bi sorun çıkmassaDedeme yakın olursam daha mutlu olucam ona faydam dokunsun istiyorum cok emeği var üstümde o olmasa buralara kdr gelemezdim
tebrik ve takdir ettim sizi çok mutlu olun inşallahDedeme yakın olursam daha mutlu olucam ona faydam dokunsun istiyorum cok emeği var üstümde o olmasa buralara kdr gelemezdim
tebrik ve takdir ettim sizi çok mutlu olun inşallah
gereksiz cocukcaMerhaba kızlar benim güzel giden bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz fakat dedemle kalıyorum ben sevgilim bursada yaşamak istiyor ailesi orda bende dedemi bırakmak istemediğimi ona yakın biyerlerde oturmak istediğimi söyledim anlayışla karşıladı eğer bursada oturursak kendi evimiz olacak cok rahat olucaz.dedem beni büyüttüğü icin bir bağlılık var içimde doğrumu düşünüyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum...
NOT: dedemin yanında kızkardeşim var üniversite bitirdi öğretmen ikisi kalacak bn evlenince babam amcam halam var istanbulda
Çocukça olan negereksiz cocukca
Ha deyince yanında olmaya benzemezİstanbulla Bursa arası mesafe hiç bir şey değil. Yani uzak şehirler veya ülkeler söyleyeceksiniz sandım ben de. Verecek tavsiye bile bulamadım. Çünkü ne üzülmeye, ne kafa patlatmaya değer bir mesafe, dürüst olmam gerekirse.
Ha deyince yanında olmaya benzemez
Cocuk sahibi olmak istıorum dedeme bşy olsa yalnız başıma napıcam ailesizmi kalimEvlenmek zorunda değilsiniz. Dedenizle yaşayabilirsiniz. Bu da bir seçenek. Bu derece aileden kopamayan insanlar için evlilik, hayatı çok çok zorlaştırmaktan başka bir şey değil. Kadın için de, erkek için de.
Merhaba kızlar benim güzel giden bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz fakat dedemle kalıyorum ben sevgilim bursada yaşamak istiyor ailesi orda bende dedemi bırakmak istemediğimi ona yakın biyerlerde oturmak istediğimi söyledim anlayışla karşıladı eğer bursada oturursak kendi evimiz olacak cok rahat olucaz.dedem beni büyüttüğü icin bir bağlılık var içimde doğrumu düşünüyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum...
NOT: dedemin yanında kızkardeşim var üniversite bitirdi öğretmen ikisi kalacak bn evlenince babam amcam halam var istanbulda
Annesi var alt katta bn üst katta oturucam öle olursa
İnşallah Cok üzüldüm mücadele ettim çabaladım düştüm ama herdefasında kalktım insanlara inat daha sıkı sarıldım hayata güçlü olmak zorunda bırakıldım beni koşulsuz seven dedemi bırakamam o yüzden böyle bir karar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?