• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedenin babalar günü kutlanır mı?

buldumbenben

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
48
Puanlar
13
10 aylık oğlum var. Kayınpederim şimdiye kadar oğlumuzun her eksiğini aldı hep çok yakından ilgilendi. Eli hep üstümüzdedir sağ olsu. Ben de babalar gününde ona oğlumun isminden bir hediye vermek istiyorum. Babalar günün kutlu olsun canım dedem gibi bir mesaj ile. Garip olur mu bilemedim. Sanki sadece babaların günü kutlanırmış gibi yerleşmiş zihnime.

kutlanir neden kutlanmasin dede demek ayni zamanda büyükbaba demektir. beni yalniz buyuten annemin de babalar gününü kutlarim hem analik hem babalik yaptigi icin bazi durumlari cinsiyetten, kisiden bagimsiz dusunurum. Hosluk yapmanin bir zarari olmaz düsüncesindeyim

gayet kutlanir niye kutlanmasin ki? mutlu bile olur.

kutlanır tabiki, iyide hissettirir diye düşümüyorum. kv nin anneler gününmü kutlarım ben mesela ararım, bazen hediyede alırım

10 aylık oğlum var. Kayınpederim şimdiye kadar oğlumuzun her eksiğini aldı hep çok yakından ilgilendi. Eli hep üstümüzdedir sağ olsu. Ben de babalar gününde ona oğlumun isminden bir hediye vermek istiyorum. Babalar günün kutlu olsun canım dedem gibi bir mesaj ile. Garip olur mu bilemedim. Sanki sadece babaların günü kutlanırmış gibi yerleşmiş zihnime.
Çok tatlı olur çok sevineceğini düşünüyorum.

Back
X