- Konu Sahibi mervemahmet
-
O huyu kıramazsınız artık 7 yıldan bahsettiğinize göre.
Baştan taviz vermeyecektiniz. Karşı tarafı alıştırdıktan sonra işiniz çok zor.
Bizim ilişkimizde genelde benim dediğim olur ama bu demek değil ki sevgilimin isteklerine, fikirlerine önem vermiyorum.
Gittiğimiz birbirine çok yakın 2 mekan var. Birini ben seviyorum, diğerini de sevgilim.
O bazen benim istediğim mekana değil de onun sevdiği yere gitmemizi istiyor bende birşey demiyorum.
İnadım inat yaptıktan sonra hem insanın huzuru kaçıyor hem de sorunlu bir ilişki haline geliyor birliktelik.
Sürekli bir kişinin isteğiyle hiçbir ilişki yürümez, ha nasıl yürür diğer taraf katlanıyorsa yürür ancak.
Bu konuda benden dertlisi yok diye inanırım öyle böyle değil benimkin de çene de var yani çenemden bıkıp susmuyor
sonuna kadar savaşıyor benle öyle bir tip... Ben başından beri hep tartıştım isteklerine boyun eğmedim orta yolu
bulalım bulamıyorsak birbirimizle olmak zorunda değiliz ayrılırız dedim. O korkuyla ortak noktada buluşmalara alıştık..
Ama ilk yıl çok zordu benim için.. Çok savaştım ne ayrılıklardan döndük.. Çok zor, yıpratıcı bir ilişki doğrusu :S
Ama ne huzurla devam edebiliyoruz ne de ayrılabiliyoruz işte ..
Neyseki eskiye göre çok iyiyiz ama çok zor başardım.. Uzlaşamdığımız her durumda bitirdim o bitmemesi için konuşalım
dedi bu konuşma da resmen anlaşma yaptık birbirimize sözler verdik her anlaşmazlık çıktığında verdiğimiz sözleri
birbirimize hatırlattık ya da yeni sözler ilave ettik saçma gelebilir ama ben böyle rahata erdim kızlar
o sözler bi süre sona unutuluo başa sarıo bizde de işte sona işte sen şöyle yaptın ondan oldu böyle yaptın ondan oldu diye suçlamalar falan huzura ermek çok zor.... en son kavgamızdan sona bıraktım artık ne hali varsa görsün işte!!!!!
işte sen öyle yaptın da oldu gibi tartışmalar çıkıyorsa sen öyle yaptını falan yok anlaşmamızdan
öncesi öncede kaldı sonrasında ikimizde sözümüzde duruyoruz durmuyorsak yolumuzu ayırıyoruz
bu kadar basit demek gerekiyor.. Bende işe yaradı tabi bilmiyorum herkes de yarar mı :)
Allah kolaylık versin :)
alıştırmadım taviz de verdiğimi sanmıorum canım yanlış anladın galiba ben neler yaptım hep de yaptım bugüne kadar bu huyunu kırmak için ama olmadı olmadı sonuç alamadığım için bu konuyu açtım ve benim yaptıklarımdan da başka bişi çıkmadı malesef sonuç yok yani
cnm huylu huyundan vazgecmez itirazda etsen bırakıpta gitsen bu tip erkekler hep aynı.. Degismezler bende 2 yıldır cabalıyorum, hicbi gelisme yok..
bu huyu nasıl kırabilicez kızlar biz var mı eşi sevgilisi nişanlısı illa dediğinin olmasını isteyen laftan sözden anlamayan çooooook bunaldım artık illallah dedim ya...
aynı o odundan bendede var amannnn ALLAH kimsenin başına vermesinninsanı yaşamaksan sogutuyolar bıktımmm illallah ettim artık.
Bir kaşık suda boğmak, kafasını koparmak ve hatta bağırsakları ile tavana asmmak istiyorum.
Bir kaşık suda boğmak, kafasını koparmak ve hatta bağırsakları ile tavana asmmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?