- Konu Sahibi mervemahmet
-
her konuda mı öyle?
ya valla bana sorarsan böyle konularda nasıl başlıyosa öyle gidiyor
yani baştan hep bi tarafın dediği oluyosa o kişi bir kere bile istediği yapılmadığında problem çıkarıyor
o yüzden biraz senin ses çıkarman lazım sanki
yani en azından bazı konularda sen öyle istiyosun ama ben de bu şekilde istiyorum ortak bi nokta bulalım öyleyse falan de
gerçi bilmiyorum nezamandır berabersiniz de çok uzun zaman olduysa ve sen hep tamam dediysen değiştirmek biraz zor olabilir
sen de dediğim dedik olacaksın...
yoksa bir bakmışsın ki hep onun dedikeleri oluyor
7 yıldır beraber olduğuna göre bi şekilde idare etmişsin canım acaba evlilik hazırlıklarında böyle dediğim dedik olması mı seni bukadar bunalttı
evet canım bir süre böyle olacak...en azından dengeyi bulana kadar
valla haklısın ne diyim olmaz öyle ortak bi hayat paylaşacaksınız sonuçta....
ben olsam karşıma alır ciddi ciddi konuşurdum ne hissediyosam söylerdim
hatta birazcık tehditvari konuşurdum ki nekadar bunalttığını anlasın
ama sen gidemicemi çok iyi biliyo diyosun ozaman iş değişir o düşüncedeyse değişmez ki bence yapı itibariyle öyleyse zaten hiçbir şekilde değişmez sen ya o ilişkiyi o şekilde idare edeceksin yada son bi rest çekip bakacaksın düzelme var mı diye yoksa bırakacaksın ama onu da yapmazsın gibime geldi
bak ben evli değilim ama eğer hayatımdaki insan hakkında aklımda ve kalbimde böyle bi huzursuzluk varsa evlenmek için acele etmem en azından bunu söyleyebilirim sana
bikere evlenince değişir evlenince düzelir diye düşünmek çook yanlış
evlenince de böyle olur katlanıp katlanamayacağına sen karar vereceksin
doğru diosun canım teşekkr ederim desteğin ve yorumların için umarım doğru yolu bulurum sonu kötü olcaksa da baştan yol ayrımına gelmişimdir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?