Dediğim dedik kaynana

quick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
145
1
66
Eşimin ailesinin kendilerini bukadar ağırdan almalarına artık sıkıldım dayanamıyorum. Onlar hiçbişe yapamazlar ama biz herşeyi yaparız. Onlar bize gelemezler(evimiz uzak, işleri var , yorgunlar , çalışıyorlar vs bahaneler)ama biz hep ayakaltı. Torunları ayaklarına mutlaka gidecek herhafta . ha bundan gocunman tabiki gidecez yanlış anlaşılmasın bu lafım. Ama kendileri 1 günde torunumyzu özledik deyip gelmedikleri gibi ararlar halası özledi gelin, amcası okuluna dönecek getir çocugu görsün. Enson dedimki kaynanama siz gelin ben gelemicem benim işim var gelemem sn gel dedi. Vizde boş insanlar değiliz bizimde işimi var dedim amaan senmisin diyen. Anneme gitmiyormuşum da bissürü laf. Evine gittim yüzüme bakmadı.Buarada bize işi olduğu için gelemeyen kadının gezmediği yer yok.hafta içi gelemeyiz ayla(görümcem)çalışıyor.oglunda çalışıyor ama sen onu getirtiyosun illa yanına.eşimde bende hastayız kaç gündür iyileşinde gelin hadi diyor bana yahu siz gelsenize görmeye yokgelmezler. Bide illa görümcem çalışıyor diye pazarları gelmek isterler bizimde 1 pazarımız var misafir kabul etmiyoruz o gün.ama biz mecbur ogün gelecez ayla çalışıyor diyor.atla çalışıyorsa haftaiçi gelin demiyor benim kocam desekte anlamıyorlar.eşime söylüyorum bak bu hafta gitmeyelim onlar gelsin yok diyor napcamı şaşırdım. Karmakarışık yazmışım kusura bakmayın

işte ego tatmini ve bencillik..bu tür insanlara gıcık oluyorum hep karşıdan beklerler ama kendileri hiçbişey yapmazlar en ufak şeyde de senden kötüsü olmaz.malesef eşin de bu konuda yanında olmamış..sen de eşine hayır gitmeyelim demek yerine o gün kendine iş bul hakkaten işin olduğunu görsün ağzını açıp bişey diyemesin.bırak kendisi gitsin bence.şu durumda boynunu büküp oraya gitmektense kendine iş çıkarmak bile daha mantıklı.

işte ego tatmini ve bencillik..bu tür insanlara gıcık oluyorum hep karşıdan beklerler ama kendileri hiçbişey yapmazlar en ufak şeyde de senden kötüsü olmaz.malesef eşin de bu konuda yanında olmamış..sen de eşine hayır gitmeyelim demek yerine o gün kendine iş bul hakkaten işin olduğunu görsün ağzını açıp bişey diyemesin.bırak kendisi gitsin bence.şu durumda boynunu büküp oraya gitmektense kendine iş çıkarmak bile daha mantıklı.

Geçenlerde yağmur yağıyor felaket kış kıyamet, bizde haber verdik gelecez diye mecburen gidecez. Bebeğimi hazırladım koydum arabaya ben geçiyorum direksiyona kıyameti koparıyor gök gürültüsünden korktu galiba kullanamadım arabayı eşin işten geldi yarım saatlik yoldan o yağmurda çamurda gittik hala 5 karış surat. Anneme gitmiyormuşmuyumda kendilerine niye gelmiyormuşum diye surat asıyor

bi kere karşındaki insanın halden anlamadığını kabul ederek başla bence.şunu da mı düşünmüyo buna rağmen böyle yapıyo olayını geç.kadın hiç oralı değil çünkü anlattığına göre.eşine sen tek git desen ne der?kadının illa seni görmek istediğini sanmıyorum bence oğluyla çocuğu görmek istiyor.sen bi bahane bulup gitmemeye çalış sinirin bozulmamış olur.

ay assın suratını asacagı kadar ya hu aldırma hic.
o ne oyle surekli niye sen gıtcek mişsin ki?
saygı da bir yere kadar yani.
tabi ki kendi annene istedigin kadar gıdersn onunla o bir mi

Anca afra tafra en sevmediğim is
Eminim sana da meraklarından degil
Sırf dedikleri olsun die yapiyorlardir
Kendi annene gitmesen sevinirler
Bana da kv dioki annene gidersen cok kalma der her seferinde
Senede iki uc defa giderim onda da karışma dımı annem babam onlar ya
Haddini bı bil
Ama insan bişey diyemio
Genede deme ne derlerse umursamam yoksa basedilmez gercekten

Beni napsınlar zaten yüzümemi bakıyorlar gidince.ben gitmem ama eşim çocuğumuda alıp götürcek 4- 5 saat gelmicek, bebeğim napsın bensiz Daha bebeğim 4 aylık istiyorlarsa evime gelip görsünler

Umursamamaya çalışıyorum o an için ama sonunda dediklerini yaptırıyorlar neticede

benim kaynana geldi aklıma bi geçen kış oğlum daha 4 aylık falan dışarda kar yağıyo. eltimin oğlunun doğumgünü için görümcemde toplanmışar bizi arıyolar adi gelin diye. diyorum nasıl gelelim çocukla 2 vesait burdan orası (aslında yol yakında toplu taşımayla ters oluyo 2 vesait gerekiyo.) diyo atlayın taksiye gelin sanki kendi vercek parasını. sonra diyo bişi olmaz sarın sarmalayın çocuğu atlayın gelin. soğuk falan dedim ben yine. busefer demezmi ben torunumu görmek iin geldim buralara kadar. e be numaracı kadın bizim ev le senin ev arası 5 dakika minibüsle kapının önnde inip kapının önünde iniyosun. benim çocuğumu görmek için teee nikaındaki kızının evine niye gidiyosun. gitmedik tabiki nemi oldu. kızına git gel taksi parasını. bize pasta ve dışardan yemek parasını ödedip gitti evine. ne diyim bilmiyorumki.

saçmalığa bak
pzarları da sizin tatiliniz
sırf bencil görümcen yeğenini görecek dıye ayağına kadar gitmek neyın nesi?

sanki sizin hafta sonları bir yerlere çıkmaya hakkınız yok .

kaynananlar size gelse bu defa da ondan rahatsız olacaktın,bir pazarımız var onda da kaynanamlar geliyor diyecektin.en azından misafirliğe gidiyorsun,boşver

bu hikaye da en çok Ayla'ya sinir oldum..

yeğenini görmek istiyorsa ayağına çağırmayacak kendisi gelecek..Aylacık yürümeyi ya da otobüse binmeyi biliyor değil mi işe gittiğine göre?

eğer durum buysa tavrını yok,her hafta birkaç kez gitmek zorunda değilsin.

Son düzenleme:
Beni napsınlar zaten yüzümemi bakıyorlar gidince.ben gitmem ama eşim çocuğumuda alıp götürcek 4- 5 saat gelmicek, bebeğim napsın bensiz Daha bebeğim 4 aylık istiyorlarsa evime gelip görsünler

SEN 4 AYLIK BEBEĞİMİ ORDAN ORAYA GEZDİRİYOSUN..YAZIK O BEBEĞE YA..ARTIK KIŞTA GELİYOR..HAVALAR SOĞUK ÇOCUĞU ÇIKARTAMAM HASTA OLUR DE .GÖRMEK İSTEYEN GELSİN EVİNDE GÖRSÜN...KOCANADA SÖYLE BU KONUDA BASKI YAPMASIN..

kayınvalidecim mutlu olacak diye 4 aylık bebeğimi getir götür yapamam ben..benimde ikizlerim var bunu hiç bizaman yapmadım..ben bebeklerimi kimse için sefil edemem..kimse için onların düzenini bozamam..görmek isteyen gelir görür..gelemiyorsada göremeyecek ozaman..tasası banamı düştü..öyle değilmi ama..

götürme bebeği kayınvalideye..ayrıca surat asıyor kaynana diyorsun..assın bacım..ne asarsa assın..takma kafana..umursama..kendi kendini yesin bitirsin..o surat astıkça sen keyiflen..moralini bozmasına izin verme..

Çok büyük bir sorun değil bence

Kimin kimin evine daha fazla gittiği

Ben çalışıyorum diye öz annem de sık gelmez hatta sayılıdır diyebilirim.. Kayınvalidem de anlayışlıdır..

Biz onlara gideriz, iş çıkışı.. Yemek yer, gönüllerini alır döneriz.. 15 günde bir.. Eskiden hafta da birdi , yeni evli olduğumuzdan sık sık görmek istiyorlardı bizde gidiyorduk.. Zamanla seyrelttik

Bence siz eşinizle görüşüp gitme sıklığınızı ayarlayın ( her çapırıldığınızda gitmek zorunda olmadığınızı bilsinler sadece, müsait olamayabilirsiniz ), onların size gelip gelmemesi çok dert değil.. Önemli olmak görüşmek değil mi ?

arkadaşın konusunu bölmek istemiyorum ama dikkatimi çekti nası seyrellttin acaba formülün varmı ??

asıl sorun şu ki kvniz görümcenize bebek muamelesi yapıyor. cocuk gibi ayla bebegi görmek istiyo gel... git

ohh ne ala

memlekette dolmus mu yok.otobüs mü?

siz nasıl gidiyorsunuz eşiniz isten cıkınca arada bir zahmet onlarda gelsin.

piyon değilsin istediği gibi oynatsın sizi. kalplerini kırmadan mesafeyi dengeleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…