Geçenlerde yağmur yağıyor felaket kış kıyamet, bizde haber verdik gelecez diye mecburen gidecez. Bebeğimi hazırladım koydum arabaya ben geçiyorum direksiyona kıyameti koparıyor gök gürültüsünden korktu galiba kullanamadım arabayı eşin işten geldi yarım saatlik yoldan o yağmurda çamurda gittik hala 5 karış surat. Anneme gitmiyormuşmuyumda kendilerine niye gelmiyormuşum diye surat asıyor
Anca afra tafra en sevmediğim is
Eminim sana da meraklarından degil
Sırf dedikleri olsun die yapiyorlardir
Kendi annene gitmesen sevinirler
Bana da kv dioki annene gidersen cok kalma der her seferinde
Senede iki uc defa giderim onda da karışma dımı annem babam onlar ya
Haddini bı bil
Ama insan bişey diyemio
Genede deme ne derlerse umursamam yoksa basedilmez gercekten
Eşimin ailesinin kendilerini bukadar ağırdan almalarına artık sıkıldım dayanamıyorum. Onlar hiçbişe yapamazlar ama biz herşeyi yaparız. Onlar bize gelemezler(evimiz uzak, işleri var , yorgunlar , çalışıyorlar vs bahaneler)ama biz hep ayakaltı. Torunları ayaklarına mutlaka gidecek herhafta . ha bundan gocunman tabiki gidecez yanlış anlaşılmasın bu lafım. Ama kendileri 1 günde torunumyzu özledik deyip gelmedikleri gibi ararlar halası özledi gelin, amcası okuluna dönecek getir çocugu görsün. Enson dedimki kaynanama siz gelin ben gelemicem benim işim var gelemem sn gel dedi. Vizde boş insanlar değiliz bizimde işimi var dedim amaan senmisin diyen. Anneme gitmiyormuşum da bissürü laf. Evine gittim yüzüme bakmadı.Buarada bize işi olduğu için gelemeyen kadının gezmediği yer yok.hafta içi gelemeyiz ayla(görümcem)çalışıyor.oglunda çalışıyor ama sen onu getirtiyosun illa yanına.eşimde bende hastayız kaç gündür iyileşinde gelin hadi diyor bana yahu siz gelsenize görmeye yokgelmezler. Bide illa görümcem çalışıyor diye pazarları gelmek isterler bizimde 1 pazarımız var misafir kabul etmiyoruz o gün.ama biz mecbur ogün gelecez ayla çalışıyor diyor.atla çalışıyorsa haftaiçi gelin demiyor benim kocam desekte anlamıyorlar.eşime söylüyorum bak bu hafta gitmeyelim onlar gelsin yok diyor napcamı şaşırdım. Karmakarışık yazmışım kusura bakmayın
Beni napsınlar zaten yüzümemi bakıyorlar gidince.ben gitmem ama eşim çocuğumuda alıp götürcek 4- 5 saat gelmicek, bebeğim napsın bensiz Daha bebeğim 4 aylık istiyorlarsa evime gelip görsünler
Çok büyük bir sorun değil bence
Kimin kimin evine daha fazla gittiği
Ben çalışıyorum diye öz annem de sık gelmez hatta sayılıdır diyebilirim.. Kayınvalidem de anlayışlıdır..
Biz onlara gideriz, iş çıkışı.. Yemek yer, gönüllerini alır döneriz.. 15 günde bir.. Eskiden hafta da birdi , yeni evli olduğumuzdan sık sık görmek istiyorlardı bizde gidiyorduk.. Zamanla seyrelttik
Bence siz eşinizle görüşüp gitme sıklığınızı ayarlayın ( her çapırıldığınızda gitmek zorunda olmadığınızı bilsinler sadece, müsait olamayabilirsiniz ), onların size gelip gelmemesi çok dert değil.. Önemli olmak görüşmek değil mi ?
arkadaşın konusunu bölmek istemiyorum ama dikkatimi çekti nası seyrellttin acaba formülün varmı ??
Yoo özel bi çabam olmadı
Görümcem sözlendi, yeni dünürlere sardılar
Yoo özel bi çabam olmadı
Görümcem sözlendi, yeni dünürlere sardılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?