- 28 Mart 2020
- 4.098
- 16.737
- 208
Ne var bundaBiz kaynanayla kusuz eşimde mesafeli.kaynana huysuz, arkamdan konuşan oğluma bile başa kalkan bı tip.gecen gün mevlutte oğlum 5 yaşında ona gidip annem sana cadaloz diyo demiş.daha önce de seni sevmiyo demiş.duydugunu soyleyiveriyo.sizce ne olur bundan sonra kavga mi çıkar
Cocuk sizin olabilir. Kvyi sevmiyo olabilirsiniz. Ama onun babaannesi niye onun yaninda oyle seyler soyluyosunuz. Kavga cikmasindan korkmak yerine cocuga kotu seyler ogretmekten korkun benceBiz kaynanayla kusuz eşimde mesafeli.kaynana huysuz, arkamdan konuşan oğluma bile başa kalkan bı tip.gecen gün mevlutte oğlum 5 yaşında ona gidip annem sana cadaloz diyo demiş.daha önce de seni sevmiyo demiş.duydugunu soyleyiveriyo.sizce ne olur bundan sonra kavga mi çıkar
Hahajajaaj ay çok güldüm yaaa:)))
Tabii çocuğun yanında konuşmak doğru değil,onun babaannesi sonuçta. Ama insan çocuk diyor,dikkat etmiyor bazen. Ve işte sonuç:))
Küçükken annemin akrabasi almış bizi gezmeye çıkarmış. Yanımızda sigara içmiş,dönerken de tembihlemis "sakin sigara içtiğimi söyleme" diye. Eve geldigim gibi kadının annesi "ne yaptınız,nereleri gezdiniz?" Diye sorunca "xy ablam sigara içmedi ki!" Demişim:)))
Komık baktıgımızda ama yıne de cocugun yanında konusmayın.Kavga cıkmasa da soylemeyın boyle seyler cocugun yanında.Biz kaynanayla kusuz eşimde mesafeli.kaynana huysuz, arkamdan konuşan oğluma bile başa kalkan bı tip.gecen gün mevlutte oğlum 5 yaşında ona gidip annem sana cadaloz diyo demiş.daha önce de seni sevmiyo demiş.duydugunu soyleyiveriyo.sizce ne olur bundan sonra kavga mi çıkar
Bak hala .Babannelik yapsa bari.normal bı insan degikli şeytan.
Bence cadoloz seni yerBiz kaynanayla kusuz eşimde mesafeli.kaynana huysuz, arkamdan konuşan oğluma bile başa kalkan bı tip.gecen gün mevlutte oğlum 5 yaşında ona gidip annem sana cadaloz diyo demiş.daha önce de seni sevmiyo demiş.duydugunu soyleyiveriyo.sizce ne olur bundan sonra kavga mi çıkar
Babannelik yapsa bari.normal bı insan degikli şeytan.
Ohooo sizin işiniz zorBabannelik yapsa bari.normal bı insan degikli şeytan.
Hahah çok güldüm yaçocuğa çocuk deyip geçmemek gerekiyor, kalpleri o kadar temiz ki konuşulanın iyi mi kötü mü yalan mı saklı mı anlamadıklarının atıveriyorlar ağızlarından
bir kere kızım bana yapmıştı
bir gün sabah makyaj yapıyorum işe gideceğim, kızım (7 yaşında) geldi anne her gün makyaj yapmak zorunda mısın dedi, böyle bir afalladım neden yapmamalıyım ki kızım dedim nerden çıktı şimdi bu, anneannem de diyor zaten annen her gün 5 saat makyajla uğraşana kadar sana kahvaltı hazırlasın diye ben şookkk
Bi laf ettiyseniz arkasında durun.Biz kaynanayla kusuz eşimde mesafeli.kaynana huysuz, arkamdan konuşan oğluma bile başa kalkan bı tip.gecen gün mevlutte oğlum 5 yaşında ona gidip annem sana cadaloz diyo demiş.daha önce de seni sevmiyo demiş.duydugunu soyleyiveriyo.sizce ne olur bundan sonra kavga mi çıkar
Ben bunu yazacaktımSende benım için öyle diyormuşsun banada söyledi de ,
karşı atağı iyi yapmazsan suçlu kalırsın ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?