Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın.....

Ayrıca Rus kadınıyla Türk kadınını kıyaslamam bile...
Güzellik Allah vergisi bir şey... Ve de göreceli ...
Ancak şunu söyleyebilirim ki, mini mini eteklerle , dekolte kıyafetlerle bize aç aç , ağzının suyu akan erkeklere aldırış etmeden , bilakis gülümseyerek sokaklarda salına salına yürüsek , millet olarak böyle olsak bizi de bütün milletler konuşurdu... Erkekler Avrupalılarla Türkleri mukayese ederler, ama Avrupalıların davrandığı gibi davransak , öyle giyinsek bizleri namussuzlukla suçlar , o... damgası yeriz...
Bu ne yaman çelişki...
Zaten kimse bizi beğensin diye de öyle olamayız , çünkü biz Müslümanız :enbuyukkk:

güzel bir paylaşım olmuş... evli değilim ama feyz alabilirim...

birçok arkadaş yanlış anlamış... konu sahibi arkadaş "tepkinizi illa bağırarak göstermeyin iyi olduğu zamanlarda gösterdiğiniz sevgi ve ilgiden kısarak tepki gösterin" demiş.. doğru aslında...

ama bir yerde tıkanır insan.. sürekli susarak içinde tutarak biriktirerek bir patlama yaşarsa kadın, adam o zaman yandı işte...:delphin::kahve:

GÜlsÜm sultann bak heleeee. :)) evet yazımın yanlıŞ anlaŞılmasını İstemİyorum..dÜzeltmek zorunda kalıyorum.hanİ yazdım ya bÖyle mutlu olabİlİrİz dİye..bak kÖle olursak verİcİ olursak mutlu oluruz demİyorumkİ arkadaŞım..lÜtfen yanlıŞ anlaŞılmasın..nİye kendİnden ÖdÜn verİceksİnkİ..eĞer gerÇekten erkekler bu yaxdıĞım dİlden anlıyosa kavga ettİk duygularımda kontrollÜ davranmadım İÇİmden ne gelİyosa onu yaptım İÇİme atmamak adına.aĞladım surat astım..buna alıŞıyolar genelde bİr zaman sonra İplemİyolar bİle...ben bu Şekİlde kendİmden vermİŞ olmuyormuyum yanİ..kendİmİ ÜzdÜĞÜmle kalıyorum..adamın kayıtsız davranıŞlarını gÖrÜnce bu durumda daha Çok ÜzÜlmÜyormusun..ben tepkİ vermeyİn İÇİnİze atın kendİnİzden verİn demedİm..tepkİnİİzİ verİn..ama bu Şekİlde deĞİl sevgİye tatlı dİle gÜler yÜze alıŞtırdıĞınız kocanızı bunlardan mahrum bırakarak verİn dedİm..daha etkİlİ oluyosa netİcede sorununla İlgİlenİyosa bu nasıl kendİnden vermek oluyoo anlamadım..daha Çok moralİn dÜzelmezmİ..sorunlarınla İlgİlenmeye baŞlaması sana saygı duymaya baŞlaması neden kendİnden tavİz vermek olsunkİ.sadece tepkİnİn Şeklİ deĞİŞİk..tepkİsİz deĞİlsİn..senden sÜreklİ Çİkolata İsteyen ÇocuĞuna bİr hatasından dolayı bunu almadıĞında cezalandırmıŞ olmuyormusun.baĞırmaktan daha etkİlİ olmuyormu..ya bİlmİyorum..sadece yanlıŞ anlaŞıldım galİba..kendİnİzden verİn demİyorum..okuyan anlamak İsteyen anlar zaten.Üfff neyse herkes İstedİĞİnİ yazsın..aÇıklama yapmıcam artık..ayrıca bu yazdıĞımlada senİ kırmak İstemİyorum gÜlsÜm sultan..hatam varsa affolaa

Niye hata olsun güzelim.? Kendimizce fikirlerimizi söylüyoruz ne var bunda?
Fikirler bir olmayabilir gönüller bir olsun....uslubumuzla saygimizi bozmadan bakis acilarimizi tartismak ne kadar güzel birsey...ben böyle seylere kesinlikle kizmam...:delphin:

Beni seni anladim...yani bir bakima politika yapmayi öneriyorsun....tamam dogruluk payi var, bunu ilk yorumumdada dedim...arada bir isini yürütmek icin cidden faydali oluyordur.....fakat ben uzun vaadeli düsündügüm zaman bir yere kadar bu hesabin tutacagina inaniyorum arkadasim....:delphin:

Düsünki icinden aslinda bagirmak hayirmak geliyor, düsünki aslinda masada duran kül tablasinla kafasini yarmak istiyorsun, düsünki yüzünü göresin yok.....nereye kadar gülümseyen o maskeyi takabileceksinki? Bir gün mutlaka icinde birikip birikip patlak vemezmi?benneyaptımki

Evlilik bu...icinde Sevgide olacak, Askta, Tutkuda olacak, Nefretde, icinden nasil geliyorsa öyle davranmali diye düsünüyorum....tabikide bu benim düsüncem:delphin:

bu arada bir arkadaş..hep kadından beklenmez herşey demiş....şöyle bişey var...erkekler kadından bekler herşeyi...kadınlarda erkekten....ve hepimiz pardon düzeltiyim çoğumuz neden onların istediklerini yapalım..onlar bizimkini yapıyolarmı..düşünüyolarmı bizi.bizim evliliğimiz için yaptığımız fedakarlıkları onlar yapıyolarmı. diyoruz.....hayır...yapmıyolar...bağırıyoruz..kavga ediyoruz..isyan ediyoruz..ağlıyoruz... he ozaman ne çekicem yaa bitmiştir uğraşamam deriz boşanırız..ama kolay olmuyor yuvayı yıkmak...kolay değil emek vermeden mücadele etmeden çekip gitmek..benim için kolay..uğraşamam diyorsanda zaten yazımı okuma..

Yuvayı 2 kişi yapar 2 kişi de yıkar. Biri yuvayı dağıtır diğeri de artık işi bitirir. Emek veren bazı evliliklerde kadın bazılarında ise erkektir. Ama yazdıklarına bakarsak özveri sadece kadınlara düşmüş. Eğer bir şeyler yapılacaksa iki tarafında özveride bulunması lazım.
Bir de, sinirliyken bile güler yüzlü olmayı becermek benim için zordur yani yapamam, hele ki eşimi bunaltmayayım elimden kaçırmayayım diye hiiiçç yapmam. Neysem o yum ben. Ben nasıl eşimi olduğu gibi kabul edeceksem eşimde beni aynen kabul etmeli.
Tabiki yürümediği yerdede hadi eyvallah deyip iş bitirilmeli.
Neden böyle kesin konuşuyorum biliyormusun, çocuklarım için eyvallah diyemediğim ve cehennem azabı yaşadığım bir evliliğim var. Çocuklarım biraz daha büyüsün bu evliliği kurtarmak için kılımı kıpırdartmadan eyvallah derim. Çünkü ben dünyaya bir adamın kahrını ve kaprisini çekmeye gelmedim. Fedakarlığı tek taraflı yapmakta bir yere kadar değil mi? Nerde trak orda bırak.

Kadın erkek eşit diyorlar ama malesef ki değil.Erkekler malum yerleriyle düşünürken kadın zekasını kullanmıyor ve işi duygusallığa bağlıyor hemen .Aslında gizli kralız.. Haberimiz yok..Kadın eğer ki kadınlığını kullanabilse ooo..

Yazdıklarınızın bir çoğuna katılıyorum.. Kendimiz olmaktan çıkmadan , bunları yapabilirsek evliliğimiz için ciddi katkıları olur bence..
Ancak kavga esnasında, bağırmaktan , bir şeye alındığında surat asmaktan kendini alamayan bayanlar bunları yapamayabilir..
Sürekli neşeli , fıkır fıkır, dünya umurunda olmayan kadın olmak yapı meselesi , katılan katılır , beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bu öneriyi ; ama şunu çok iyi biliyorum ki erkekler fıkır fıkır kadın sever...(cıvık olmayı kastetmiyorum)
Hem neşeli olmak en başta kendimize yapacağımız en büyük iyilik. Hem geç yaşlanırız, hem de depresyon vs gibi türlü hastalıktan uzak oluruz...
Her şey önce kendimiz , sonra da evliliğimiz için... Sadece erkekler için değil yani :umursamaz:

katılmamak elde degıl...
dıger yazınızda bana gore dogru..
erkekler hem namus ararlar hem tovbe ya...
demek erkekler o sebeplerden ıkı kışıyı bırden ıdare etmek ıstıyorlar...

adamin 3 sevgilisi varmis 3unden birini evlenmek icin secmek istemis bir oyun duzenlemis. her birine 3000 usd vermis ne yapacaklar diye .. birincisi gidip kitap almis oglana bak demis seni nekadar seviyorum bize kitap aldim farkli bakis acilarina sahip olalim diye ..ikincisi acev( anne cocuk vakfi)na bagislamis bak askim ben cok merhametliyim vs vs demis.. ucuncusude lazer yaptirmis saclarini boyatmis bakimlar vs .. erkek dusunmus dusunmus dusunmus 3. yu secmis :) ruslar da bunu yapiyor arkadaslar.. erkek kendini salan bir kadin istemez (hastalik vs harici) bende erkek olsam bende istemem turk kadinlarinin yaptigi hata burda evlendikten sonra saliyor cogu kisi kendini.. vay para tutayim esimi dusuneyim derken adam icin bunlar onemli olmayabiliyor sonrada klasik laf sacimi supurge ettim yine yaranamadim.. malum son..

Ama nedense rus kadinlarina pek daha bir anlayisliliar bu tür konularda...bu nasil oluyor güzelim...:delphin:

Rus kadini kendine bakar..iyi hos...ama kendi karilari kendilerine bakmak istedimi ya kiskanirlar, yada para yok derler...:kahve:

Ayrica cok merak ediyorum...bu yere göye sigdiramadiklari rus kadinlari acaba evdeki gibi b...donlarini yikasa, hem kendilerinin hem ailelerinin kahirlarini cekse, yari ac yari tok gecinmek zorunda olsa...ne kadar dayanabilirler acabà?

Keske evlilikteki tüm sorunlar cinsellikle cözülebilse.....ama öyle degil malesef....

Ama nedense rus kadinlarina pek daha bir anlayisliliar bu tür konularda...bu nasil oluyor güzelim...:delphin:

Rus kadini kendine bakar..iyi hos...ama kendi karilari kendilerine bakmak istedimi ya kiskanirlar, yada para yok derler...:kahve:

Ayrica cok merak ediyorum...bu yere göye sigdiramadiklari rus kadinlari acaba evdeki gibi b...donlarini yikasa, hem kendilerinin hem ailelerinin kahirlarini cekse, yari ac yari tok gecinmek zorunda olsa...ne kadar dayanabilirler acabà?

Keske evlilikteki tüm sorunlar cinsellikle cözülebilse.....ama öyle degil malesef....
Şimdiye kadar yorumların da sana hak verdim ama şu son cümlende birazcık haksızsın gülsümcüm cinsellik evlilikte %80.
Ve aynı zaman da herşey cinsellikte değil .

valla antalyada yaşıyorum o rus kadınlarının gerçekten evlendikleri türk erkeklerine evlerinde birer geyşa gibi hizmet ettiklerini duyuyorum. çok iyi ev hanımları olduklarını da. birde acaip şirinler. ve sıcaklar. avrupalılıların o soğukluğu yok. sokakta görüyorum,hemen bir gülümseme selam verme.... yüzüne bakınca.
ha şu var. 30 dan sonra çabuk bozuluyorlar.o ayrı.... ciltleri ince çünkü. çabuk kırışıyorlar. türk kadınlarının ciltleri daha kalın olduğu için kırışma çok daha az. bakın bunda onlardan iyiyiz:)).

konu cinsellik degilki gulsum sultan .. rus kadinlarinin kendilerine ozguveni.. ayrica cok da hamaratlar cok rus arkadasim var natasa degil tabiki :) ama ciddi anlamda titiz temiz evine ve erkegine baglilar.. turk erkeklerini de ceken bu zaten hem bakimli hem erkegine bagli olmalari .. arkadaslarim yemek yaptiktan sonra sogan kokmasin diye dusuna girer suslenip puslenip ciakr karsisina hic surat yapmaz ama kendinden de odun vermez bguun sporuma gidicem kuaforume gidicem vs vs bunu yapan cok turk kadini var ..bazen diyoruz ya bazi kadinlar nasil parmaginda oynatiyor diye ben buna bagliyorum

Hayatim anliyorum...ama bende diyorumki sürekli erkegin istedigi bir kadindan ziyade kendim gibi bir kadin olmam gerek....

Kizdigim zaman bagirmam gerek,
Küstügüm zaman suratimi asarim,
Canim istemiyorsa ne makyayi ne dusu nede süsü püsü düsünür cekerim esofmanlarimi

ve esim beni seviyor ve sayiyorsa bu yüzden sevmeli....beni ben yapan sebeblerden...

Politika iyi güzel...tabikide isede yariyordur ara sira....ama dedigim gibi ben sevdigim adamin yaninda oldugum gibi olamicaksam....kimin yaninda olabilirimki?:delphin:

Son düzenleme:
evin icinde mini mini etek dekolteyle dolasirsan sorun yok :) ama hangimiz full duzen evde karsiliyoruzki esimizi.. ben kokos biriyim spor yaparim dikkat ederim ama bazen hergun makyaj yapmak sikiyor beni tweetyli pijamayla karsiladigim oluyor diger hatunlar daha baska bizde biraz salma durumu var

Valla ben şimdi evde mini eteğimle , dekolteli bluzumla kocamı bekliyorum işten gelecek diye... :kedi:

Ama yeri geldi mi , sevgimi de , ilgimi de kesmeyi bilirim, ilgi istemeyi de, surat asmayı da..

Malesef akıllı olmak gerek , hiç sevmesem de taktik ve stratejiler geliştirmek gerek... Bunlar kocalara yaranmak için değil , mutlu bir evlilik için...

Şimdiye kadar yorumların da sana hak verdim ama şu son cümlende birazcık haksızsın gülsümcüm cinsellik evlilikte %80.
Ve aynı zaman da herşey cinsellikte değil .

Bende onu demek istedim zaten canim...bir arkadas galiba kadin kadinligni kullanarak bir erkege her istedigni yaptirabilir dedigdi..buna karislik olarak bende böyle yazdim...cünkü bana göre öyle degil.....

Hayatim anliyorum...ama bende diyorumki sürekli erkegin istedigi bir kadindan ziyade kendim gibi bir kadin olmam gerek....

Kizdigim zaman bagirmam gerek,
Küstügüm zaman suratimi asarim,
Canim istemiyorsa ne makyayi ne dusu nede süsü püsü düsünür cekerim esofmanlarimi

ve esim beni seviyor ve sayiyorsa bu yüzden saymali....beni ben yapan sebeblerden...

Politika iyi güzel...tabikide isede yariyordur ara sira....ama dedigim gibi ben sevdigim adamin yaninda oldugum gibi olamicaksam....kimin yaninda olabilirimki?:delphin:
O kadar da değil canım ..Karşılıklı her şey. Eve para getirmez, her gün huzursuzluk çıkarır,laftan sözden iyilikten anlamaz zaten hiç yorma kendini..
Yaptığında anlıyan biri varsa yap.

valla antalyada yaşıyorum o rus kadınlarının gerçekten evlendikleri türk erkeklerine evlerinde birer geyşa gibi hizmet ettiklerini duyuyorum. çok iyi ev hanımları olduklarını da. birde acaip şirinler. ve sıcaklar. avrupalılıların o soğukluğu yok. sokakta görüyorum,hemen bir gülümseme selam verme.... yüzüne bakınca.
ha şu var. 30 dan sonra çabuk bozuluyorlar.o ayrı.... ciltleri ince çünkü. çabuk kırışıyorlar. türk kadınlarının ciltleri daha kalın olduğu için kırışma çok daha az. bakın bunda onlardan iyiyiz:)).

e bulmuşlar Antalya gibi memleketi,mutlular.iyi davranıyorlar.hepsi oraya kapak atmaya çalışıyor.Antalya küçük Rusya gibi olmuş

O kadar da değil canım ..Karşılıklı her şey. Eve para getirmez, her gün huzursuzluk çıkarır,laftan sözden iyilikten anlamaz zaten hiç yorma kendini..
Yaptığında anlıyan biri varsa yap.

Evet kesinlikle doğru... Sözüm forumdan dışarı , adam odunsa ne yaparsan yap değişmez.

Ama adam gibi adamsa , yapılanı anlıyorsa denemeye değer zemuszemus

e bulmuşlar Antalya gibi memleketi,mutlular.iyi davranıyorlar.hepsi oraya kapak atmaya çalışıyor.Antalya küçük Rusya gibi olmuş

doğru. antalya da, heryerdeler artık. burada, otobüste, sokakta markette vs vs.
ben rusça konuşulmazsa etrafımda garipsiyorum, artık.öyle alışmışım o dile....:roflol:

doğru. antalya da, heryerdeler artık. burada, otobüste, sokakta markette vs vs.
ben rusça konuşulmazsa etrafımda garipsiyorum, artık.öyle alışmışım o dile....:roflol:

doğru.aynı rusları getirin bağcılara,bayrampaşaya,esenyurta bakalım geyşa gibi oluyorlar mı

gülsüm sultan yine döktürmüş diyecek laf yok..
değen adama canın feda olur. herşeyi yaparsın. kadının hamurunda zaten var fedakarlık.
ama kaçı değiyor ki? benim babanne sorunumu bilen biliyo. kaç defa annemin yüzüne ben bağırdım boşan şu adamdan diye, kendi babamdan.. kendi hayatımdaki en mükemmel erkek bile bana göre evlenilmez kategorisinde.. kim değer ki başka fedakarlık yapmaya?

bir de bu konuları okudukça aklıma geliyor tekrarlamak istiyorum, haddime değil affedin yine de, oğlan anaları, gözlerinizi seveyim ablalarım kardeşlerim, nolur oğullarınızı böyle yetiştirmeyin.. benim teyzemin de oğlu var 11 yaşında ve tam bir megolaman.. etrafımdakilerin içine girdiklerim hepsi öyle yetiştiriyor oğullarını, aynı babaları gibi! kendinden başkasını düşünmeyen, dünyaya kendi çıkarını çıkarmaya gelen insanlıktan bihaber varlıklar gibi!!! kız çocukları ise çok farklı.. cadılar var mı var ama ben hiçbir kız çocuğunda erkek çocuğundaki kadar bencillik görmedim.. elbette burda farklı olanlar da vardır, ama yalvarıyorum yapmayın böyle.. analarımız çekti, bizim nesil çekiyor, bari kız evlatlarımız çekmesin... şöyle bencil yetiştirmeyin erkekleri..

benim kuzenim var antalyada rehber.rusla evlendi.sezon kapanınca tabi bunlar istanbula geliyordu.evleri burda.karısı istanbulu beğenmedi tabi.ne yaptı ne etti evi sattırdı.oraya yerleştiler.hiç bir geyşalığı filan da yok.yemekleri bile kuzenim yapıyor.genellememek lazım yani

Bence arkadaş super anlatmiş.benim de lk yıl ilişkim surekli fırtınalıydı.ama işte karşi tarafta istiyorsa eğer bunlar yapılıp cok da guzel huzura kavuşulcak şeyler.ha şimdi ben surat asıp bağirmiyor muyum illa ki oluyor ama çoğu şeyi cok da guzel goğus gerip karşilayabiliyorum.bazen bağirip çağirmamak absürt olabiliyor.o da yanlış

Erkeklerin hizmetcisi olmayın hep kendinizden ödun vermeyin.Ama sevginizi ve şefkatinizi esirgemeyin.Kavga ettiğiniz de bağirmayın sakinleştikten sonra konuşun ama konuşmalarınız da etkili olsun ki bir daha yapınca sizin yine boyle derinden etkileneceğinizi bilsin.Bırakın kendini gosterebilsin.yediği onunde içtiği arkasında surekli onunla akit geçirmek için can atarsanız sıkılır tabi ki.kendi dunyanızda olsun.zaten onsuz verimli vakit geçirdiğinizi gorunce kıskanacaktır.ne bilim arkadaşlarınızla takılmak ya da hobiniz olsun vaktinizi keyifli geçirmeyi bilin.

Aslında herşey cok basit hem derinden sevin hem de dunyanın merkezinden cıkarın onu.birşey diyemicek cunku forsat buldukça sevgisini gosteren kadın olcak karşisinda ne diyebilir ki.

kendinize guvenirseniz size zaten dayatmalar da bile bulunamaz.

Back
X