Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın.....

bu topike cuk oturcak bi konu bayanlar..

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/304640-aldatma-246yk252s252.html

evet tam olarak konu sahibi arkadaşının dediği gibi bir hanım olabilirsiniz.
fıkır fıkır herşeyiyle.
ama bir hastalık geçirip rahminizin alınmayacağının, ardından şeref yoksunu biricik erkeğinizin sizin üzerinize birini getirmesinin garantisi yok değil mi? hadi bundan sonra çıkın işin içinden...

ben yapamam yaptım da ne oldu adamda tık yok robotlaşıyor insan ya hesabına gelmiyorsa insan olsun olamıyorsa çeksin gitsin çokta umrumda

bu topike cuk oturcak bi konu bayanlar..

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/304640-aldatma-246yk252s252.html

evet tam olarak konu sahibi arkadaşının dediği gibi bir hanım olabilirsiniz.
fıkır fıkır herşeyiyle.
ama bir hastalık geçirip rahminizin alınmayacağının, ardından şeref yoksunu biricik erkeğinizin sizin üzerinize birini getirmesinin garantisi yok değil mi? hadi bundan sonra çıkın işin içinden...

bende bu konuya cvp yazdım ve haklısın arkadaşım cuk oturan bir konu

cok dogru tesbit, agizina saglik arkadasim, keske sende yapa bilsen....
Erkekleri bukadar tio aliptda kullanamamak kötü aslinda...

ben bu konuya cwp olrak bunları yazdım mademki özel hayatımıda bilmek istiyorsunuz ilişkimizin başında ben onla ciddi diildim o bana aşıktı zamanında ondan gizli facebook açıp eski sewgililerimimi eklemedim,saatlerce erkeklerlemi konuşmadım,o eve geç gittiğim on dakkayı hesaplarken gece arkadaşlarla mı gezmedim (tabi o zamanlar çocukluk dönemlerimdi artık o olmasada böyle şeyler yapmam) o bu yaptıklarıma karşılık her zaman sabırlı dawrandı bana zarar wermemek için çok özlediği halde görüşmek istemediği oldu,şimdi ben çekiyorum ondan,inanın onun bana yaptığı fedakarlığın henüz binde birini yapmamışımdır.
sorunları konuşmadan halletme işine gelince konu icraata dökülerek kapanıyor tabi mesela gece arkadaşlarıyla içmesine kızıyorum kawga ediyorum bi saat birbirimize istediğimizi kabul ettirmeye çalışıyoduk mesela,ama ona güzel hoş dawrandıktan sonra gece arkadaşlarıyla içmektense benle telefonda konuşmayı tercih ediyo halbuki ben ona böle böle yap demiyorum.

ha bide en önemlisi bu yazılanları uyguladığım tek ilişkimdi diğerleri değmezdi,sizde değmeyen birine böyle yapmayın tabi,ben diyorumki,tabiki içinizden geldiği gibi dawranmadığınız için rahatsız olacaksınız ancak eşinizle-sewgilinizle barıştıktan sonra çektiğiniz acıları unutuyorsanız,fedakarlık yaptığıma değdi diyosanız aynen dewam,ama yok ben bu kadar acı çektim şimdi barışsak nolur derseniz o zaman bildiğinizi okursunuz sizin ilişkiniz..

Peki erkek arkadaşınız o zamanlar eski sevgililerinizle konuştuğunuzu internette görüştüğünüzü bile bile sizi sabırla bekledi mi yoksa bu görüşmeleri ondan gizlediniz mi?

Azcik da erkekler yapsin bizim yaptiklarimizi, bi yerde yaziyor mu kadinlar erkeklerin kolesidir diye ? yok oyle yama gelemem vallaha bu naza pehhhhhh !!!!

Valla ben bir konuda haklıysam hiç altan alamam..Hatta abarttırım haksızsam bile zeytinyağ gibi üste çıkıveririm. kaydirigubbakcemile3 Sevgilimle tartışırken 9 kaplan gücünde oluyorum valla kaydirigubbakcemile2 Ama erkek arkadaşımda hep "ben en çok benimle çataçat tartışmandan hoşlanıyorum,herşeyi kabullenir olman beni sıkardı" der.Yani bu anlattıklarınız her bünyeye uygun olmayabilir :)

niye ben değerli değilmiyim ,insan değil miyim......benim insani duygularım,yaşamak istediğim bir hayatım yok mu ? kadınım diye hep alttan alan idareci olan ben mi olmalıyım...kendimi onun kuklası -kölesi mi yapmalıyım...ben ne olacağım ben kadınlığım ,değerlerim duygularım ,umutlarım ,hayallerim nerde kaldı...
ben kendimi seviyorum arkadaş,kendime çoook ta değer veriyorum...herşey karşılıklı ve yerine göre...hep bana hep bana teorisi ters olay...

seni anlıyorum ama üzülüyorum daha çok ! söyler misin nereye kadr bu işkence ...niye kendi hayallerinle ve duygularınla ,kendi öz benliğinde yaşama hakkın varken tüm değerlerini önüne seresin ....bırak değerlerin sende kalsın seninle yaşasın...

ben yapmacık olamam ki hadi zorladım kendimi ama yapmacık oldugumu bile bile mutluda olamam ki bence en iyisi dogal davranmak mutsuzsam mutsuzumdur kendimide eşimide kandıramam zoraki evcilik oyunu gibi ,zaten ben güne hep mutlu fıkır fıkır baslarım pozitif bir insanım bunlarada gerek yok aslında buda kişilik meselesi galba yanılıyormuyum?

şu surat asma olayı gerçekten çok çirkin.nerden biliyorum bende çok yapıyorumda ondan.yapmamaya çalışıcam.
ama ben sinirliyken sinirli değilmiş gibi davranınca kendime olan saygımı kaybederim gibime gelio

ben aynen yazdığınız gibi yapıom tartışıyoruz mesela hiç surat asmıom o kalkıp oturma odasına gidio ben mutfakta bulaşık topluom işim bitince gidip koltukta yanına uzanıom sarılıyom öpüyom kokluyom sanki biraz önce sinirlenen ben değilmişim gibi eve geç gelio ben birşey demeden bana hemen hesap verio işte aşkım şundan şundan dolayı geç kaldım falan die bende neyse sağlık olsun diom sarılıom karnın aç mı die soruom aç olsa bile yok dio hissediyorum genelde bziim kavgalarımız eşimin ailesinden dolayı çıkıo geçen gün ablası geldi bana mutfakta laf soktu bende ona çok iğneleyici konuştum ama öyle bi cvp verdimki iplemez gibi gayet sakin böle yüzüne bile bakmadan neyse bu buna çok sinirlendi tabi bu sefer eşimin yanında bana eee artık yemeğe bari çağır gibisinden bişi dedi bende her zman başımın üstünde yeriniz var dedim eşim döndü ablasına kızdı o nasıl söz öyle birdaha karımı incitecek söz duymayım sizden dedi ayyy çok kötüyüm biliom ben işimi eşim yokken hallediyom o da beni ablalarına bişi demiyom sanıyo hahhayyy:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben aynen yazdığınız gibi yapıom tartışıyoruz mesela hiç surat asmıom o kalkıp oturma odasına gidio ben mutfakta bulaşık topluom işim bitince gidip koltukta yanına uzanıom sarılıyom öpüyom kokluyom sanki biraz önce sinirlenen ben değilmişim gibi eve geç gelio ben birşey demeden bana hemen hesap verio işte aşkım şundan şundan dolayı geç kaldım falan die bende neyse sağlık olsun diom sarılıom karnın aç mı die soruom aç olsa bile yok dio hissediyorum genelde bziim kavgalarımız eşimin ailesinden dolayı çıkıo geçen gün ablası geldi bana mutfakta laf soktu bende ona çok iğneleyici konuştum ama öyle bi cvp verdimki iplemez gibi gayet sakin böle yüzüne bile bakmadan neyse bu buna çok sinirlendi tabi bu sefer eşimin yanında bana eee artık yemeğe bari çağır gibisinden bişi dedi bende her zman başımın üstünde yeriniz var dedim eşim döndü ablasına kızdı o nasıl söz öyle birdaha karımı incitecek söz duymayım sizden dedi ayyy çok kötüyüm biliom ben işimi eşim yokken hallediyom o da beni ablalarına bişi demiyom sanıyo hahhayyy:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

cnm süpersin kaydirigubbakcemile5 e birazda biz kötü olalım dimi

çoğu arkadaşın da dediği gibi
hep bizmi bir çaba sarfedicez daha iyiye daha doğruya hep bizmi iyi güzel bakımlı ince görünücez
yani erkek karşısında bakımlı birini bekliyorsa kadın da aynı şekilde bir beklenti içindedir.. ama hiç erkeklerin öyle bir telaşı olmuyor bana göre..
bir de rus hatunlar falan denmiş..türk erkekleri onlara hevesli falan..
ona bakarsanız biz de italyan erkeğine ne bilim işte amerikan erkeğine falan meraklıyız belki..türk erkekleri de onlara benzemek için çaba sarfetsinler o halde..

bu tavsiyeler bana göre degil benim isim kapris zaten
ama uyguöadigim yöntemlerden birirsidir ilgimi azaltamak
esim bazi zamanlar ise güce düsüp beni ihmal etmeye basladimi birden ona karsi ilgisiz davranmaya basliyorum ve bu onu hemen kendine getiriyor

Eşim yada başkası mutlu olsun diye, rol yapamam
Hiçkimse bulunmaz hint kumaşı değildir,
Sevgi saygı çerçevesinde olduğu sürece evliliklerde, ilişkilerde mutluluk verir,
Kadın hep çile çekici, cefakar, verici olmamalıdır, birazda almasını ve talep etmesini bilmeliyiz
Tatlı dil hep biz kadınlara yakışmıyor, birazda erkekler çaba gösterseler kadınlar böyle mutluluk reçeteleri aramazlardı :delphin:

yemişim onun karekterini ben:delphin:
eve geç gelmekmi ben kizinca susmakmi ümüğünü sikarim valla
küserim konuşmam sirtimi döner yatarim özür dileyene kadar:umursamaz:
hatta özür diledikten sonrada hizimi alamam söylenir yada sirtimi dönerim
hoşlanmazsa hoşlanmasin sanki onlar çok hoşlandiğimiz şeyler yapiyor:icecream:
simartmaya gelmez erkek milletini sirtindan sopayi
karnindan sipayi eksik etmicen bunlarin-tatlicadiarzu-

acaba erkekler klubu gibi bir site varmı dır?
ve varsa bile bu erkek güruhu kadınları ne şekilde mutlu ederiz diye kafa patlatıyor mudur ?

Back
X