- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Yağmasam da gürlüyorum.Kızlar istediğiniz şeyi karşınızdakine nasıl yaptırabiliyorsunuz
Onunda istediğiniz şeyi istemesini nasıl sağlıyorsunuz
İnsan ilişkilerinde sözü geçen konumunda nasıl oluyorsunuz ?
Napıyosun bakıyım senYağmasam da gürlüyorum.
Yatıyorum şu an.Napıyosun bakıyım sen
Yatıyorum şu an.
Yol verdim bu akşam itibariyleAy cok sevindim :) hangi konuda inatci mesela? O yuzden mi bu konu :)
İyi olmuş. Bu da ex kocan gibiymiş. Küsüp g.tünü dönüp gidengillerden. Neden aynı, özellikle mi buluyon?Yol verdim bu akşam itibariylemükemmel erkeği ararken öldü yazın mezar taşıma
Yol verdim bu akşam itibariylemükemmel erkeği ararken öldü yazın mezar taşıma
İyi olmuş. Bu da ex kocan gibiymiş. Küsüp g.tünü dönüp gidengillerden. Neden aynı, özellikle mi buluyon?
Bende var bi tuhaflık beni isteyeni istemiyorum zoru seviyorumİyi olmuş. Bu da ex kocan gibiymiş. Küsüp g.tünü dönüp gidengillerden. Neden aynı, özellikle mi buluyon?
Bulurum inşallah çünkü ben çürük çekiyorum mıknatısHahah :) curukleri eleyerek bulacaksin iste :)
Kuzum ben bişey yapmıyorum aslında bana sesini yükselttince bende yükselttim adamın dikkatini çektim manyak seviyor demek kiMusmutluuu bak bu postu dikkate al zira ayni adamlari cekiyor gibisin. Cekim yasasi diye bisi var cunku.
Hımmm, napıyorsunuz şu an? Geri mi bastı arkadaş?Kuzum ben bişey yapmıyorum aslında bana sesini yükselttince bende yükselttim adamın dikkatini çektim manyak seviyor demek ki
Yok geri adım falan atmadı konuşmayalım o zaman dedim Önceki yazdığım ilk tanışmamızdıHımmm, napıyorsunuz şu an? Geri mi bastı arkadaş?
O yapıyorsa yeter diğerlerini boşverseneBir tek esime yaptirabiliyorum digerlerine zor
Aynen buna sukurO yapıyorsa yeter diğerlerini boşversene
En güzeli. Ama bunu yapabilmek için de karşındaki insanın anlayışlı olması lazımSöz geçirmiyorum.
Karşılıklı fikirlerimizi sunup mantıklı olana karar veriyoruz, ortak karar almış oluyoruz.
Öyle birbirimize söz geçirmeden saygı duyarak güzel güzel anlaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?