Dediğini yaptırabilenler buraya lütfen 🥰

Mesela ev alıcaz diye tutturmuştum evden öncede araba alıyoruz araştırmaya başlıyorum diye eşimi aramıştım birkaç gün içinde arabamızı almıştık sonra evimizi aldık.
Sonra tamtur diye tutturmuştum eşim sonra sana telefon alıcam dedi aldı onu
İlişkilerde sözünün geçmesi değil de ikinizinde birbirinize sevginiz olduğunda bunlar oluyor sanırım..çünkü arkadaşımın biri kendi istediğini kendi aldı eşinden bir kuruş çıkmadı almaz o demişti şaşırmıştım.sevgisi varsa herşeyi yapar ama yoksa ağzınla kuş tutsan da birşey yapmaz bunu arkadaşım söylemişti bana..

Belki bazılarına saçma gelecek ama bence bu tutkuyla ilgili. İnsan bir şeyi gerçekten istediğinde bunu karşı tarafa heyecanla anlattığında zaten karşı taraf da bundan etkileniyor. Yani bende öyle her istediğim şeyi yaptıramam ama bir şeyi çok içten istediğimde tek düşündüğüm şey o oluyor takılıp kalıyorum.

Parası olursa alır olmazsa şartlar uygun değildir. Düşündümde hiç ağır şeyler istemedim eşimden

Söz geçirmiyorum.
Karşılıklı fikirlerimizi sunup mantıklı olana karar veriyoruz, ortak karar almış oluyoruz.
Öyle birbirimize söz geçirmeden saygı duyarak güzel güzel anlaşıyoruz.
En güzeli. Ama bunu yapabilmek için de karşındaki insanın anlayışlı olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…