- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Valla ben yaptiramadimda nasilyaptiriyolar bende cok merak ediyorum bazen zittina gidince yapiyolar bazende seninle ayni zitta gidiyolar koltuklarimi yikamaya vercekdim esim vermiceksin dedi bn vercem dedim o yok dedi ben silerim dedi ozamn sil dedim silmezsen vercem yikanmaya ver ozamn bende o koltuklari yakim dedi sonunda yine sildiKızlar istediğiniz şeyi karşınızdakine nasıl yaptırabiliyorsunuz
Onunda istediğiniz şeyi istemesini nasıl sağlıyorsunuz
İnsan ilişkilerinde sözü geçen konumunda nasıl oluyorsunuz ?
Hoşuma gidiyorNiye ilişkide söz geçirmek istensin ki?
Kimse sizin gönlünüzü hoş etmek için sözünüzü dinlemek zorunda değil :)Hoşuma gidiyor
Zıtlaşarak sizinki yaniValla ben yaptiramadimda nasilyaptiriyolar bende cok merak ediyorum bazen zittina gidince yapiyolar bazende seninle ayni zitta gidiyolar koltuklarimi yikamaya vercekdim esim vermiceksin dedi bn vercem dedim o yok dedi ben silerim dedi ozamn sil dedim silmezsen vercem yikanmaya ver ozamn bende o koltuklari yakim dedi sonunda yine sildi
Tamamen aynı düşünemeyiz kimseyle dimiBirine bir şeyi zorla yaptırmaktan ziyade, benimle aynı şeyleri yapmayı seven kişilerle bir arada olmak daha kolay ve güzel bence.
Pekde zittina gidemiyorum sonra siniri bi cikdinmi onunde durulmuyo en iyisimi fazla ellesmiyomZıtlaşarak sizinki yani
İstediğim şeyi söylüyorum oda yapıyor bu zorla olabilecem bişey değilKızlar istediğiniz şeyi karşınızdakine nasıl yaptırabiliyorsunuz
Kızlar istediğiniz şeyi karşınızdakine nasıl yaptırabiliyorsunuz
Yazıyor ama çok inatçı biri benlik değil bende instçıyım çünküO cocukla basladiniz mi yoksa? Gecen konu acmistiniz.
Yazıyor ama çok inatçı biri benlik değil bende instçıyım çünkü
Ay cok sevindim :) hangi konuda inatci mesela? O yuzden mi bu konu :)
dur kız bişey yok kafamı iyi dağıtıyor sadece
Olur insAllah :)hadi hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?