Dediğini yaptırabilenler buraya lütfen 🥰

Kızlar istediğiniz şeyi karşınızdakine nasıl yaptırabiliyorsunuz
Onunda istediğiniz şeyi istemesini nasıl sağlıyorsunuz
İnsan ilişkilerinde sözü geçen konumunda nasıl oluyorsunuz ?
Insan iliskilerinin soz gecirmekten ibaret olmadiginin umarim farkina varirsiniz. Karsi tarafin iyiligi icin fikrinizi belirtirsiniz dinler ya da dinlemez onun bilecegi is. Bu boyle olsa daha mi iyi olurdu ki dersiniz iki tarafta bunun uzerinde düşünür herkes kendince bir karar alir. Soruyu sormaktaki amacinizi bilemiyorum. Ama kendi fikrini savunamayan vasifsiz insanlar olsun istemem hayatimda.

Insan iliskilerinin soz gecirmekten ibaret olmadiginin umarim farkina varirsiniz. Karsi tarafin iyiligi icin fikrinizi belirtirsiniz dinler ya da dinlemez onun bilecegi is. Bu boyle olsa daha mi iyi olurdu ki dersiniz iki tarafta bunun uzerinde düşünür herkes kendince bir karar alir. Soruyu sormaktaki amacinizi bilemiyorum. Ama kendi fikrini savunamayan vasifsiz insanlar olsun istemem hayatimda.
Tabiki bende istemem kendini savunamayan basit birini demek istediğim ben üzülmeyim diye bişeyleri nasıl kabul etme kıvamına gelir

Yani bu söz geçirmek midir bilmiyorum ama ben istediğim şeyleri tatlı dille sempatiklikle söylerim ve %99 uda yapılır.
ama bu karşıdaki insana da bağlı tabiki. Herkes güzellikten anlamıyor.

İşte karşındaki insan anlayışlı değilse söz geçirebilmek için yollar aranabiliyo malesef 😊
Bizler partnerlerimizin ebeveyni değiliz söz geçirmek yerine bize saygı duymalarını istemeliyiz 🤷
Yoksa bir yerden sonra söz geçirme yöntemi de can sıkabilir.

Back
X