Dediklerimi yanlış anlıyor

Nazlisaglam93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
136
39
13
32
Dediğim her şeyi yanlış anlıyor dün seviştik sonra konu evliliğe geldi içimi çok kötü yapıyorsun sanki sana kötülük yapıyorum ben çocuklarımızi düşünmüyorum diyip durdu artık dedim kalbim kırıldı yeter hala anlamıyor

Sevistikten sonra konu evlilik çocuk konularına geldi birşeyler dedim o da ben sanki sana sahip çıkmıyorum gidiyorum gibi konuşuyorsun dedi bütün gün trip attı sonra dedim ben Kırıldım artık diye sen düşünmüyorsun beni dedi kim haklı ya ne yapabilirim ben

Birsey anlamadim ne bicim konu. Evlimisin sevgilimisin ? Cocuk varmi yoksa konudaki cocuk hayal mi ?

Düşünmüşmüş klişe..
Ben sana layık değilimin eş cümlesi sana kötülük yapıyorum cümlesi.. Şu erkeklerin her lafına inanmayın yavv.
Hayır anlatamadım ben o bunu demedim ben çocuk olur ilerde dedim ne yani sen şimdi bunu yaşıyoruz diye çocuklarımıza bunları ogretmicekmisin dedi

Seviştiniz,adama ''neden evlenmiyoruz'' konusu mu açtınız ? O da ''yeter artık boğuldum'' tribi mi attı ?
Olay bu mu ?
Yok çok ağır konuştum yani ben ne yaptım dermiş gibi o da sanki ben seni yarı yolda bıraktım ne biçim konuşuyorsun dedi

Hayır anlatamadım ben o bunu demedim ben çocuk olur ilerde dedim ne yani sen şimdi bunu yaşıyoruz diye çocuklarımıza bunları ogretmicekmisin dedi

Hala anlamadım,halbuki atom mühendisliğini konuşmamışsınız belli ki bunu diyalog olarak yazmak acaba çok mu zor ?
Neyi öğretmiyorsunuz çocuklarınıza ?
Çocuk,evlilik konusu falan,siz nasıl bir seks yaptınız ? Çok yanlış bir zaman seçmişsiniz bana göre böyle şeyler konuşmak için.

En başından detaylı şekilde yazar mısınız aranızdaki konuşmayı ve olay örgüsünü?
Ne sizi ne de sevgilinizi tanıyoruz, sevişirken de orada değildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…