- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
-
Sevistikten sonra konu evlilik çocuk konularına geldi birşeyler dedim o da ben sanki sana sahip çıkmıyorum gidiyorum gibi konuşuyorsun dedi bütün gün trip attı sonra dedim ben Kırıldım artık diye sen düşünmüyorsun beni dedi kim haklı ya ne yapabilirim benDediğim her şeyi yanlış anlıyor dün seviştik sonra konu evliliğe geldi içimi çok kötü yapıyorsun sanki sana kötülük yapıyorum ben çocuklarımızi düşünmüyorum diyip durdu artık dedim kalbim kırıldı yeter hala anlamıyor
Birsey anlamadim ne bicim konu. Evlimisin sevgilimisin ? Cocuk varmi yoksa konudaki cocuk hayal mi ?
Sevistikten sonra konu evlilik çocuk konularına geldi birşeyler dedim o da ben sanki sana sahip çıkmıyorum gidiyorum gibi konuşuyorsun dedi bütün gün trip attı sonra dedim ben Kırıldım artık diye sen düşünmüyorsun beni dedi kim haklı ya ne yapabilirim ben
Yok öyle değil hatta hayatımda ilk kez düşündüm dediAçık açıkk evlenmeyi düşünmüyorum demiş..
Düşünmüşmüş klişe..Yok öyle değil hatta hayatımda ilk kez düşündüm dedi
Yok öyle değil hatta hayatımda ilk kez düşündüm dedi
Hayır anlatamadım ben o bunu demedim ben çocuk olur ilerde dedim ne yani sen şimdi bunu yaşıyoruz diye çocuklarımıza bunları ogretmicekmisin dediDüşünmüşmüş klişe..
Ben sana layık değilimin eş cümlesi sana kötülük yapıyorum cümlesi.. Şu erkeklerin her lafına inanmayın yavv.
Arkadas japonca konussa anlardim lakin turkcesi cok degisikSeviştiniz,adama ''neden evlenmiyoruz'' konusu mu açtınız ? O da ''yeter artık boğuldum'' tribi mi attı ?
Olay bu mu ?
Yok çok ağır konuştum yani ben ne yaptım dermiş gibi o da sanki ben seni yarı yolda bıraktım ne biçim konuşuyorsun dediSeviştiniz,adama ''neden evlenmiyoruz'' konusu mu açtınız ? O da ''yeter artık boğuldum'' tribi mi attı ?
Olay bu mu ?
Hayır anlatamadım ben o bunu demedim ben çocuk olur ilerde dedim ne yani sen şimdi bunu yaşıyoruz diye çocuklarımıza bunları ogretmicekmisin dedi
Yani ahlaki şeyleri ogretmicek misin defiHayır anlatamadım ben o bunu demedim ben çocuk olur ilerde dedim ne yani sen şimdi bunu yaşıyoruz diye çocuklarımıza bunları ogretmicekmisin dedi
En başından detaylı şekilde yazar mısınız aranızdaki konuşmayı ve olay örgüsünü?Hayır anlatamadım ben o bunu demedim ben çocuk olur ilerde dedim ne yani sen şimdi bunu yaşıyoruz diye çocuklarımıza bunları ogretmicekmisin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?