- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
-
Çok alınganSEnde deseydin yok ben çocuklarıma ahlak kurallarını öğretmicem terbiyesiz yetiştircem die allahım ya
Tahmin etmiştimÖzelden de bir şey anlaşılmıyor
Bana yazdım dedi ama yazmamış. Şuan kalbim kırık.Bana da yazın çatlarım
AlınganSEnde deseydin yok ben çocuklarıma ahlak kurallarını öğretmicem terbiyesiz yetiştircem die allahım ya
AMan boşver alınırsa alınsınAlıngan
Tüm ciddiyetim ile soruyorum bakın cidden ciddiyet ile soru sorduğum nadir üyelerden birisiniz;Alıngan
Geçen sevişirsem ne olur tarzı bir şeydi galiba konu, sonunda sevişilerek nihai sonuca ulaşılmış. Tek anladığım bu oldu.
Simdi hatırladım bakire olmayip evlenen var mi diye soran arkadaş değil mi
Ne alaka bu eleman karşımdaki adam mı oluyorHıhım o. Yani seviştik artık evlenmeyecek miyiz tarzı bir şey sormuş ama oğlanın cevabı oturtamadım bir türlü çok alakaya maydonoz. Yani evlenmek için seviştiyse zaten sıkıntı, hayal kırıklığına uğrayabilir bu elemanla.
Hıhım o. Yani seviştik artık evlenmeyecek miyiz tarzı bir şey sormuş ama oğlanın cevabı oturtamadım bir türlü çok alakaya maydonoz. Yani evlenmek için seviştiyse zaten sıkıntı, hayal kırıklığına uğrayabilir bu elemanla.
Kiz neslihan senin cocugun.yokmuuuu.. napacan kocayiNe alaka bu eleman karşımdaki adam mı oluyor
Kisacasi şunu demek istedim adama şerefsiz gibi laflar ettim ama fazla ciddiye aldı ve kırıldı benide kirdi dedim kırılıyorum sen bunları bana kötü hissettirken dusunseydin keşke dediyorumlara cevap verdikçe olay aydinlanacagi yerde daha bir kararmış. Konuyu okuyunca az buçuk bir şey anlar gibi olmuştum şimdi o da gitti beynim hata veriyor
Başka biri için yazdım onu demişti bana , önceki konuda .Çocuk kiminmiş
Aynen yarabbim çok teşekkür ederimBaşka biri için yazdım onu demişti bana , önceki konuda .
Kisacasi şunu demek istedim adama şerefsiz gibi laflar ettim ama fazla ciddiye aldı ve kırıldı benide kirdi dedim kırılıyorum sen bunları bana kötü hissettirken dusunseydin keşke dedi
Ne alaka bu eleman karşımdaki adam mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?