Dediklerimi yanlış anlıyor

Ben tam anlamıyla birliktelik yaşamadım.Erkekler nasıl derler her haltı yersiniz ama kendinize bakire dersiniz diye kısacası benim yaşadıklarımda ondan ibaretti ama gel görki insan kendine bakireyim diyebiliyor insan sadece kendini kandırıyor aslında.Mesele bekaret değil senin içinde kalbinde yaşadıkların hissettiklerin erkeklere mi kızsam kızlaramı bilmiyorum

Ben tam anlamıyla birliktelik yaşamadım.Erkekler nasıl derler her haltı yersiniz ama kendinize bakire dersiniz diye kısacası benim yaşadıklarımda ondan ibaretti ama gel görki insan kendine bakireyim diyebiliyor insan sadece kendini kandırıyor aslında.Mesele bekaret değil senin içinde kalbinde yaşadıkların hissettiklerin erkeklere mi kızsam kızlaramı bilmiyorum
Bence bu konuda erkek arkasında durmalı yaptığının çünkü kadın yani benim gibi kadınlar sevdikleri adamla yaşar

Yok öyle değil hatta hayatımda ilk kez düşündüm dedi
Sevisirken evliligi dusunmek nasil bi kafa? Su adamlari bi salın ya. Evlenmek icin sevisilmez. Istedigin icin ihtiyacin oldugu icin sevisilir. Erkek olsam asla sevistikten sonra evlilik muhabbeti yapan kadinla evlenmezdim ki zaten onlarda evlenmiyor. Kafayi evlilikle bozmayin ya. Esimle tanisana kadar 2 kisiyle beraber olmustum anlasamadik ayrildik. Esimle de evlenmeden once beraber oldum anlastik zamanla evlilige ilerledi bi kadar kasmayın nolur ya sevismekle evliligin ne alakasi var simdi?

Siz bu adamla birlikte olmadan önce zaten bakire değildiniz bu adamda sanirim evleniriz gibi size bayagi umut asiladi sizi birlikteliğe itti sizde bakire olmadan beni kabul edicek diye boyun mu eğdiniz herşeye adama güvenmiyorsun bile evleneceğine ki o anda bile bunu dert ediyorsun niye birlikte oluyorsun beni bakire kabul edicek birini buldum ne isterse yapayim modundan çık kendini hicbir sey yada hickimse icin zorunlu hissetme sen kendini aciz gibi gosterirsen seni elinde oynatirlar benimle evlencek diyede bu isi yapma adam seninle ciddi düşündüğünü sanmiyorum

93 doğumlu olduğunu varsayıyorum, 26 yaşında bir genç kadinin kendini anlatamamasini görünce üzüntü duyuyorum. Oğlum 5 yaşında seri ve düzgün cümleler kuruyor, hic okula gitmediniz mi, kitap okumadiniz mi , iki satir kompozisyon filan yazmadiniz mı? Insan derdini nasil anlatamaz sanki uzaydan gelmis gibi kelimeleri atmışsiniz ortaya biri sorunca hayir, evet , ne yazabiliyor ne okudugunuzu anlıyorsunuz. Bence adamin dediklerini de anlayabildiğinizi sanmıyorum. Kendinizi anlatamazken ve karşıyı anlamazken çocuk olsun diye hayaller kurmak ne diyeceğimi bilemiyorum size, hayatımda sizin kadar kendini ifade edemeyen birini görmedim, sosyal fobi vardir konuşamazsınız ama bir insan nasil yazamaz aklim almıyor

Dediğim her şeyi yanlış anlıyor dün seviştik sonra konu evliliğe geldi içimi çok kötü yapıyorsun sanki sana kötülük yapıyorum ben çocuklarımızi düşünmüyorum diyip durdu artık dedim kalbim kırıldı yeter hala anlamıyor
Evli misiniz? Sevgiliniz mi? Çocuklar kimin?

Sevistikten sonra ağladım biraz laf yaptım o da ben sanki seni yarı yolda bıraktım gibi konuşuyorsun dedi ve kırıldı sonrs ben anlatmaya çalıştıkça konuştuda konuştu en sonunda kırıldım artık dedim sen hiç düşünmüyorsun dedi ben uyuyorum iyi geceler dedi
Neyi düşünmüyorsun dedi?

Bence bu konuda erkek arkasında durmalı yaptığının çünkü kadın yani benim gibi kadınlar sevdikleri adamla yaşar

Hayır yaşamaz.

Eğer birliktelik yaşıyorsan demek ki bu konuda kriterin yok , evlilik şartın yok ve bundan sonrası umrunda değil ..

Bunun tam tersiyse evlenmeyi beklemek neden bu kadar zor.
..

Önce ilişki yaşayıp yaşamamayı sordun. Sonra da diktirmeyi. Sonun iyi görünmüyor.

Lütfen toparla yolunu.

Back
X