- 14 Ağustos 2018
- 21.115
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.950
- 598
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
yooook evli değillerevlilermis demekki anlar gibi oldum bence yanlis zamanda acilmis konu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooook evli değillerevlilermis demekki anlar gibi oldum bence yanlis zamanda acilmis konu
yok üstte bir dahi çözmüş.sevişmişler gayet bile isteye (zaten bir önceki konusu malum), sonra demiş ki bu abla o abiye : sen şerefsizsin, bizim çocuklarımızı hiç düşünmüyosun , ya ilerde bizim kızımız olsa onunla da evlenmeden biri sevişse demiş![]()
![]()
![]()
Aslında ne kadar gulsenizde ben gerçekten insanlara güvenimi yitirdim bu yüzden soruyorum
sen niye güven yitiriyorsun, adamla bile isteye sevişip sonra şerefsiz diyip saldıran sensinAslında ne kadar gulsenizde ben gerçekten insanlara güvenimi yitirdim bu yüzden soruyorum
Aslında ne kadar gulsenizde ben gerçekten insanlara güvenimi yitirdim bu yüzden soruyorum
Haklisiniz zaten bu güvensizliğim yüzünden oluyorsen niye güven yitiriyorsun, adamla bile isteye sevişip sonra şerefsiz diyip saldıran sensin![]()
Düşünüyorum hep ama yoruluyorum anlasılamıyorumSimdi bu adam pat diye baskasiyla evlense naparsin mesela ?? Güven nasil bi anlam taşıyor senin icin ?? Ben uyuyamam kac gece acaba amaci ne diye ?? Ki ben evlilik oncesi iliski yasamaya asiri karsi bi insanim kirmizi cizgilerim ve inancım geregi. Ama kimseyide yargilamam yasadiklariyla. Herkesin kendi tercihi.
Bence senin ciddi ciddi dusunmeye ihtiyacin var
bu güvensizlik yüzünden olmuyor.güvensizlik olsa hayatında öyle biri hiç olmazdı.senin psikologa ihtiyacın var eğer gerçeksen.Haklisiniz zaten bu güvensizliğim yüzünden oluyor
Düşünüyorum hep ama yoruluyorum anlasılamıyorum
Ben zaten psikiyatriye gidiyorumbu güvensizlik yüzünden olmuyor.güvensizlik olsa hayatında öyle biri hiç olmazdı.senin psikologa ihtiyacın var eğer gerçeksen.
Daha çok kalbiniz kırılır öpüş seviş adam rahatlasın sonra aşkım evlenicezmi çocuğumuz olacakmı pembe pancurlu evimiz nerden olacak diye kendinizi tüketirsiniz ancak.Geri kafalı değilim neden böyle tepki gösterdim çünkü zamanında bende yaptım 5 yılımı verdim sonuç başka bi insanla evliyim şimdi o kişiyi yolda görünce tiksintiyle bakıyorum kendimden çok iğrendim ama malesef kullandırtmayın kendinizi lütfenDediğim her şeyi yanlış anlıyor dün seviştik sonra konu evliliğe geldi içimi çok kötü yapıyorsun sanki sana kötülük yapıyorum ben çocuklarımızi düşünmüyorum diyip durdu artık dedim kalbim kırıldı yeter hala anlamıyor
Düşünüyorum hep ama yoruluyorum anlasılamıyorum
Evlenecrginiz adam biliyor muyduDaha çok kalbiniz kırılır öpüş seviş adam rahatlasın sonra aşkım evlenicezmi çocuğumuz olacakmı pembe pancurlu evimiz nerden olacak diye kendinizi tüketirsiniz ancak.Geri kafalı değilim neden böyle tepki gösterdim çünkü zamanında bende yaptım 5 yılımı verdim sonuç başka bi insanla evliyim şimdi o kişiyi yolda görünce tiksintiyle bakıyorum kendimden çok iğrendim ama malesef kullandırtmayın kendinizi lütfen
ben anlamadım sizin çocuğunuz mu var 5 yaşında? varsa sizdeki bu hastalıklı derecede bekaret takıntısı ne?Evlenecrginiz adam biliyor muydu
ben anlamadım sizin çocuğunuz mu var 5 yaşında? varsa sizdeki bu hastalıklı derecede bekaret takıntısı ne?
aydınlandımsimdi yorumları okudum o konudaki. o konuyu teyzesi açmış çocuk teyzesininmiş :)
aydınlandım![]()
bence de çok genç ve sonunu düşünmediği şeyler yaşamış.sanırım çevresinin de etkisiyle şimdi psikolojisi bozulmuş.ciddi bir destek alıp kendini yeniden sevmesi gerekiyor.bu arkadaşın yaşı baya küçük heralde ve 2 saattir yazdıklarına güldüğüm için suçlu hissediyorum kendimi. ciddi ciddi destege ve yardima ihtiyacı var.