Dediklerimi yanlış anlıyor

Dediğim her şeyi yanlış anlıyor dün seviştik sonra konu evliliğe geldi içimi çok kötü yapıyorsun sanki sana kötülük yapıyorum ben çocuklarımızi düşünmüyorum diyip durdu artık dedim kalbim kırıldı yeter hala anlamıyor
Kimden bahsediyorsun sevgilin sözlün nişanlınmı bide çocuklarımızı düşünmüyorum ne demek....çok karışık bi anlatım olmuş biraz net olsanız

Neyi anlamadınız arkadaşlarım.
Konu sahibi seviştikten sonra evlilik konusu açınca sevgilisi "bana evlilik deme tövbe bismillah püh püh Allah korusun" diyemediğinden "ben seni yarı yolda mı bırakıyorum (yani en azından şuan bırakmıyorum) neden benle bu konuları konuşuyorsun" demiş. Yani bana evlilik konusu açma, tadımı kaçırma demek istemiş. Konu sahibinin de kalbi kırılmış işte.
Allah başka dert vermesin.
CDK- Cici Dil Kurumu

Konu sahibi seviştikten sonra evlilik konusu açınca sevgilisi "bana evlilik deme tövbe bismillah püh püh Allah korusun" diyemediğinden "ben seni yarı yolda mı bırakıyorum (yani en azından şuan bırakmıyorum) neden benle bu konuları konuşuyorsun" demiş. Yani bana evlilik konusu açma, tadımı kaçırma demek istemiş. Konu sahibinin de kalbi kırılmış işte.
CDK- Cici Dil Kurumu
Hayır ya yazdım size özelden

CDK- Cici Dil Kurumu

Arada çocuk,ahlak konuları da var.Onlara da bir açıklık getirin :KK53:

Abla ben senin konularından hiçbir şey anlamıyorum ya. Önceki konun da böyleydi, neden konularında giriş-gelişme-sonuç şeklinde insanları bilgilendirmiyorsun da herkes hayatını önceden tüm ayrıntılarıyla biliyormuş gibi yazıyorsun?

Arada çocuk,ahlak konuları da var.Onlara da bir açıklık getirin :KK53:
Valla o kısımlar için dilbilimci yüksek lisans mezunu biri lazım benim uzmanlığım da yetmedi :KK70: Tahmin yürütürsem konu sahibi "evlenmeyecek miyiz, çocuklarımız olmayacak mı, ahlakımız kaçtı" dediyse, oğlan da buna "nee ahlakımız mı kaçtı, sen kaçmış şeyi çocuklarımıza nasıl öğreteceksin" deyip gönül eğlendirmeyen çocuklarının ahlaki tecellilerini şimdiden düşünen geleceğin babası imajı çizmeye uğraşmış olabilir. Flash tv oyunculuğu gibi düşün. Gözümde oluşan sahne bu :KK70::KK70:

Sevistikten sonra ağladım biraz laf yaptım o da ben sanki seni yarı yolda bıraktım gibi konuşuyorsun dedi ve kırıldı sonrs ben anlatmaya çalıştıkça konuştuda konuştu en sonunda kırıldım artık dedim sen hiç düşünmüyorsun dedi ben uyuyorum iyi geceler dedi

Back
X