- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
Konu sahibinin hic bir mesajini anlamayan tek bir benmiyim yoksa acaba benim uykum mu geldi ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ahlaki şeyleri ogretmicek misin defi
Kimden bahsediyorsun sevgilin sözlün nişanlınmı bide çocuklarımızı düşünmüyorum ne demek....çok karışık bi anlatım olmuş biraz net olsanızDediğim her şeyi yanlış anlıyor dün seviştik sonra konu evliliğe geldi içimi çok kötü yapıyorsun sanki sana kötülük yapıyorum ben çocuklarımızi düşünmüyorum diyip durdu artık dedim kalbim kırıldı yeter hala anlamıyor
Hayır ya yazdım size özeldenNeyi anlamadınız arkadaşlarım.
Konu sahibi seviştikten sonra evlilik konusu açınca sevgilisi "bana evlilik deme tövbe bismillah püh püh Allah korusun" diyemediğinden "ben seni yarı yolda mı bırakıyorum (yani en azından şuan bırakmıyorum) neden benle bu konuları konuşuyorsun" demiş. Yani bana evlilik konusu açma, tadımı kaçırma demek istemiş. Konu sahibinin de kalbi kırılmış işte.
Allah başka dert vermesin.
CDK- Cici Dil Kurumu
Neyi anlamadınız arkadaşlarım.
Konu sahibi seviştikten sonra evlilik konusu açınca sevgilisi "bana evlilik deme tövbe bismillah püh püh Allah korusun" diyemediğinden "ben seni yarı yolda mı bırakıyorum (yani en azından şuan bırakmıyorum) neden benle bu konuları konuşuyorsun" demiş. Yani bana evlilik konusu açma, tadımı kaçırma demek istemiş. Konu sahibinin de kalbi kırılmış işte.
Allah başka dert vermesin.
CDK- Cici Dil Kurumu
Size yazdım özeldenArada çocuk,ahlak konuları da var.Onlara da bir açıklık getirin![]()
Bana da yazın çatlarımSize yazdım özelden
Size yazdım özelden
HmmmDediğim her şeyi yanlış anlıyor dün seviştik sonra konu evliliğe geldi içimi çok kötü yapıyorsun sanki sana kötülük yapıyorum ben çocuklarımızi düşünmüyorum diyip durdu artık dedim kalbim kırıldı yeter hala anlamıyor
Valla o kısımlar için dilbilimci yüksek lisans mezunu biri lazım benim uzmanlığım da yetmediArada çocuk,ahlak konuları da var.Onlara da bir açıklık getirin![]()
Bunun kavgasını şimdiden mi yaptınızYani ahlaki şeyleri ogretmicek misin defi
EvetBunun kavgasını şimdiden mi yaptınız![]()
Özelden de bir şey anlaşılmıyorKardeş özelden herkese ayrıntı vereceksen buraya niye konu açıyorsun . Topluma hitap edemiyormusun nedir yani![]()
SEnde deseydin yok ben çocuklarıma ahlak kurallarını öğretmicem terbiyesiz yetiştircem die allahım ya