dediklerinizi gözden geçirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar konu geyiğe dönmesin.
moonslight moonslight üyeler hakaret etmediği, aşağılamadığı, üslubuna dikkat edip kurallara uyduğu sürece yorum yazabilirler.

Konunuzu okudum yazdıklarınızı eleştirmişler, eleştirmek kabahat değildir, kurallara uymamak anlamına da gelmiyor, açılan konulara farklı görüşler yazılabilir, eleştiri getirilebilir, çok seslilik hepimize bir şeyler öğretir, bakış açılarımızı genişletmemize yardımcı olur, hiç olmadı farklı görüşler olduğunu da görürüz, dünyanın sadece bizim fikrimizden ibaret olmadığını anlarız.

Ama siz tek seslilik istiyorum sadece beni destekleyenler yazsın diyorsanız, o zaman konunuzun üst tarafında 3 nokta işareti var ona tıklayın yasaklamaları yönet yazısı çıkacak, yazıya basın yasaklamak istediğiniz üyenin kullanıcı adını yazıp kaydet butonuna basın.

Kriter olur, benim de kriterlerim vardı o ayrı mesele. Ama bu kriterler işte eğitimimiz denk olsun, kadına bakış açısı belli bir profilde olsun, hayvan sevsin, efendi olsun falan gibi şeylerdi. Mesleği şu olsun, geliri bu olsun, kasları şöyle gözleri böyle olsun falan bunlar kriter değil. Bunlar komik 😂
Bizim kriter diye belirlediğimiz şeyler hayatın içinden olan şeyler ki kriter olarak bile görmüyorum bunu. Dediğin gibi diğer kriter değil

bundan önceki konusunda son yorum.
Şimdi linclenmeyeceksem bir şey diyeceğim. :) Birkaç madde haricinde konu sahibi de bu niteliklere sahipse kendi gibi birini istemesi normal geldi bana. Ama eleştirdiğiniz kısım o birkaç madde ise (belli meslek grubu gibi vs) o zaman yorumsuzum. 😶

FHeJ8cFX0AgYsuD.webp

kız bak recep ivedik bile maslow'un ihtiyaçlar teorisini gerçekleştirmeye çalışıyor. örnek al

Ama daha kadının düşmanı kadın diyecektik.

Valla kriteri fln yok inadımdan adını bile sormamistim ilk görüşte len ben evlenirim bununla buldum dedim daha karşıdan geliyordu sesini duymadım

Birde ikili ilişkiler ile dengeye gelen kötü yanlarımız varki kimse dışarıdan anlayamaz

Ama bu üslup ve ukalalık ile konu sahibinin işi çok zor. Biraz daha beklemesi Lazım..

Şimdi linclenmeyeceksem bir şey diyeceğim. :) Birkaç madde haricinde konu sahibi de bu niteliklere sahipse kendi gibi birini istemesi normal geldi bana. Ama eleştirdiğiniz kısım o birkaç madde ise (belli meslek grubu gibi vs) o zaman yorumsuzum. 😶
Hem o birkaç maddeyi eleştiriyor hem de bir taraftan konu sahibi bu kriterlere gerçekten sahip mi diye sorguluyoruz.

işte sorun bu işlerin ısmarlama bir şey gibi sanması. saydığı özelliklerin sadece dördü bir erkekte olsa o erkeği soru sahibine bırakmazlar bence. diyorum dediğim gibi ya böyle paşa torunu olacak, ya adriana lima olacak ya da pelin batu gibi büyükelçi çocuğu olacak o zaman desin ben buyum bunlar da bana yaraşır kriterler.

Benim aklımda tek soru tüm bu özelliklere sahip erkek bulunabilir mi 🤭

kendimizi burada deşifre etmemek için meslek bilgisi vermiyorum.
dalgaya vrurulacak ne varmış anlamadım :D

Benim aklımda tek soru tüm bu özelliklere sahip erkek bulunabilir mi 🤭
Özellikle dönüp baktım benim bey 13 kriterin 9’unu sağlıyor. Meslek konusunda emin olamadım, konu sahibinin belirlediği meslekler ne bilmiyorum. Sosyal statüden kasıt ne onu da anlayamadığım için boş bıraktım 😂

Mensup olduğunuz meslek dünyada sadece sizde yoksa, deşifre olmazsınız merak etmeyin. Mesela benim mesleğimi bilen çok kişi var sitede, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Biraz kıvırıyorsunuz gibi geldi kusura bakmayın :süslü:

Birde konu sahibi olumlu yanlardan çok olumsuz olan neyi kaldıramazsın yada hosgorebilirsin onu düşünmelisin. Çünkü mükemmel insan yoktur ve evlilik o kusurları hosgorme sanatıdır
Ben mesela cimri insan ile 5 dk yanyana duramam arkadaş bile olamam

dalgaya vrurulacak ne varmış anlamadım :KK70:
Sosyal statü, meslek olan kısma anlam veremedim. Liste uzun olduğu için gözümden kaçan başka maddeler var mı bilmiyorum bu tarz. Ama onun haricinde saygilı, vicdanlı, aile sevgisi vs gibi kriterler zaten çoğu kişinin de istediği şeyler. Ama birkac meslek grubu olarak sınırlamak bana biraz dar bakış açısı gibi geldi. Diplomaları evlendirmeyeceksiniz ki bireysel olarak evleneceksiniz. Mühim olan hayat bakışınızın, yaşantınızın denk olması. Zaten bu tarzda biri muhtemelen sizin eğitim seviyenize yakındır. Bu takdirde kişinin hangi meslekte olduğunun önemi yok ki.

Özellikle dönüp baktım benim bey 13 kriterin 9’unu sağlıyor. Meslek konusunda emin olamadım, konu sahibinin belirlediği meslekler ne bilmiyorum. Sosyal statüden kasıt ne onu da anlayamadığım için boş bıraktım 😂
Benim bey bana göre hepsini karşılıyor ..
Çünkü kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş bana Brad Pitt benim kocişkom 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X