- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
Açılın ben geldim. Dedikodu bombası olan ve ona dikkat et diye uyarıldığım bir arkadaşım vardı. Allahım tüm birimlerin yarısıyla küs olup da herkesten haberi olur mu bir insanın! Dinlemekten yorulurdum. Arkasından konuştuğu ya da küs olduğu insanlarla da inanılmaz bir şekilde canım cicim konuşurdu. Buna da profesyonellik derdi:) Benim arkamdan da konuşurmuş. Bir gün ben ve oda arkadaşımla gerildi ve beni aradı. Ben de sorunlarımızı açtım çözmek için. O da boşver profesyonel davranalım dedi. Ben de buna profesyonel davranmak denmiyor dedim:) Bazı insanların huyu öyle değiştiremezsiniz.
Bir iş için bir araya geldik. Odasına gittiğimde çok sevindi. Bir başladı iki aylık dedikoduya…çayım bitti dolduruyor çerez bitti ekliyor:) Uzak olmak daha iyidir. Ben şöyle yapıyorum. Dedikodu malzememesini görmezden geliyorum. Aaa öyle miymiş vardır bir bildikleri kendi ilişkileri bilemem diyorum. Bilmem beni çok ilgilendirmiyor bana öyle gelmedi dikkat etmemişim diyorum. Konuyu değiştiriyorum. Yapmam gereken iş ile ilgili soruları sokuşturuyorum araya. Muhabbeti bölüyorum.
Herkes dedikodu yapmıyordur yapıyorsa da çok zararlı değildir. Muhakkak bir ana kaynak vardır. Onu bulun. Onunla aranız ne iyi olsun ne kötü.
Bir iş için bir araya geldik. Odasına gittiğimde çok sevindi. Bir başladı iki aylık dedikoduya…çayım bitti dolduruyor çerez bitti ekliyor:) Uzak olmak daha iyidir. Ben şöyle yapıyorum. Dedikodu malzememesini görmezden geliyorum. Aaa öyle miymiş vardır bir bildikleri kendi ilişkileri bilemem diyorum. Bilmem beni çok ilgilendirmiyor bana öyle gelmedi dikkat etmemişim diyorum. Konuyu değiştiriyorum. Yapmam gereken iş ile ilgili soruları sokuşturuyorum araya. Muhabbeti bölüyorum.
Herkes dedikodu yapmıyordur yapıyorsa da çok zararlı değildir. Muhakkak bir ana kaynak vardır. Onu bulun. Onunla aranız ne iyi olsun ne kötü.