Dedikodu

Kızlar ben arada dedikodu yapıyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyor. Nasıl vazgececem bu huydan 😑 yardım edin bana lütfen . Karar alıyorum uyguluyorum bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam .hoşuma gitmiyor ama yine yapıyorum. ☹️
Ooo bu sitedekilerin cogu dedikoducunun krallaridir 😂 burdan bu konuda akıl alman istediğin sonucu vermez

Kızlar ben arada dedikodu yapıyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyor. Nasıl vazgececem bu huydan 😑 yardım edin bana lütfen . Karar alıyorum uyguluyorum bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam .hoşuma gitmiyor ama yine yapıyorum. ☹️
Bu konuya kadinlar kulubunde cogu ic ses der ki;
Kelin ilacı olsaaa.... 🤣🤣

Dedikodu malzemesini nerden buluyorsunuz?
Dedikodu yaptıgınız insanları aramayarak başlayın.
Yada evde kendi kendinize Dedikodu yapın kendinize anlatın sonra sıkılıp anlatmaktan vazgeçersiniz pek keyifli olmuyor kendin anlat kendim dinle kısmı

Aslinda senin dedikodu dedigin sey,etrafindakilerle iletisim kurma bicimin
Sosyal cevrenizle aranizdaki bagin temelinde dedikodu yatiyor demek ki.

Ayrica insanimiz olumlu seyleri konusmayi sevmez pek..O zaten olmasi gerekendir..
Dedikodu ise : Ardindan konusulan kisiyi en sert haliyle elestirme ve yargilama hakki verir.
İste sana cazip gelen de bu. Elestirmek,yargilamak ve kotulemek..Bu gucu ve cureti(asilsiz) kendinde gorebilmek.
Kisaca baskalarinin uzuntulerinden beslenmeyi birakacaksin ve sorunun cozulecek :)

Çenem yüzünden çok problem yaşadim 🤣Dedikodu mu bilmiyorum da ben o an sinirliysem ya da birinin ters bi hareketini gorduysem baska birine dert yaniyorum.Al başina belayı☺🙈o da yemeyip icmeyip laf taşıyor.Sonra kötü ben

Yapılan istatistiklere göre en çok dedikodu yapanlar kahvede oturan emmiler miş😄.Çokta şey etmeyin kendinize,ufak masum dedikoducuklar yapmakta bir sıkıntı yok brnce🙄😃.

Hemen hemen herkes yapıyor. Önemli olan başkalarının hakkında duyduğunuz şeyleri çarpıtmadan yada yalan katmadan konuşmanız , hatta konuşmamanız daha iyi olurdu ama napalım madem ağzınızı kapalı tutamıyorsunuz bari sadece doğruları anlatın 😩
insanlara zarar vermeden yalan katmadan rencide etmeden yapılan dedikodu bir nevi sohbettir ve psikologlar da önerirler.

insanlara zarar vermeden yalan katmadan rencide etmeden yapılan dedikodu bir nevi sohbettir ve psikologlar da önerirler.
Valla zaten ondan bundan konuşmasan çatlarsın sıkıntıdan. Asıl sen dedikoduyu benim isvecli arkadaşlardan duy , dedikodunun kralını yapıyorlar 😂😂. Örnegin birine sinirlenir dedikodu yapmak icin fırsat arar ve ben hava almaya gidiyorum der takım arkadaşlarınıda davet eder , gider sigara molasında bir güzel çekiştirirler birbirlerini 😂😂

Back
X