Dedikodu .

Hakkınızda yapılan dedikodulara nasıl katlaniyorsunuz ? Benim bir iki kere erkek arkadaşım oldu bunu da ailem duydu en ufak hata da bunlar hep önüme geliyor yaşım 30 üstü artik kaldıramıyorum kamuda memurum ama hala bu durumlar devam ediyor ben de kafaya takıyorum okumuş olmam memur olmam birsey değiştirmiyor katlanamıyorum artık ve kendimden utanır hale geldim .Nefret ediyorum kendimden nolur artık eleştiri duymak istemiyorum artık kaldıramıyorum:KK43:
30 yaşında genç bir kadınsınız erkek arkadaşlarınızın olması çok normal hatta olmasa garip olurdu. Bunun dedikoduluk yeri ne yani? Bence etrafınızdakiler çok cahil takmaya değecek insanlar değiller. Evlenmek isteseniz görmeden mi seçeceksiniz yani . Millet çamaşır değiştirir gibi sevgili değiştiriyor.
İnsanların sizi mutsuz etmesine izin vermeyin. Bomboş insanların dediklerini de takmayın. Size ne diyin

Bunu kus olduğum 10 yaş küçük erkek kardeşim yapıyor akrabaları bana karşı kışkırtıyor. Ayrı evde yaşıyorum zaten .

30 yaşında genç bir kadınsınız erkek arkadaşlarınızın olması çok normal hatta olmasa garip olurdu. Bunun dedikoduluk yeri ne yani? Bence etrafınızdakiler çok cahil takmaya değecek insanlar değiller. Evlenmek isteseniz görmeden mi seçeceksiniz yani . Millet çamaşır değiştirir gibi sevgili değiştiriyor.
İnsanların sizi mutsuz etmesine izin vermeyin. Bomboş insanların dediklerini de takmayın. Size ne diyin
Biliyorum millet neler neler yapıyor kendi kardeşim bile . Ama ben yapınca suç oluyor :(

Elalem olayı şöyle babam dediki gelin arabası diye tutturma.Evden gelin alma olmasin burada komşular görür ağır laf ederler dedi herkes onda haklıydı.Bu benim çok zoruma gitti.Ayrildim.Hala da geldi en son bir ay önce neden ayrıldığını anlayamadım dedi.
Eşimde sen elaleme göre yasiyorsun diye suçladı.Ben ilk defa evleniyorum tutacağı gelin arabası 4 5 bin lira idi.Esya borcundan maaşından fazla para kalmıyor.Ailesi destek olmadı biliyorum borç yap öderiz dedim.Hepsini dedim erkek tarafından takılanlar al borç ode.Benden takılanları vermem dedim sonra beraber ev araba aldığımizda lazım olur dedim.Sizce benim suçum ne ? Eşim fakir bilerek evlendim.Ama onada kapı açtım.Calisirim dedim.Altinlarin bir kısmı ile borc öde dedim.

Bunu kus olduğum 10 yaş küçük erkek kardeşim yapıyor akrabaları bana karşı kışkırtıyor. Ayrı evde yaşıyorum zaten .
Ay nedense hiç şaşırmadım. Erkek kardeşim(benden 5 yaş küçük) sevgilimi öğrenmişti sürekli bunun üzerinden beni iğneler rencide ederdi. Ergendi onun etkisi de vardı. Evde sağlam bir kavga oldu. Kavga derken laf dalaşı. Saç baş değil. 😁 Yani hiç bir şekilde laflarının altında kalmadım. Sonra ne duydum ne de işittim. Biraz büyümesi gerekiyor.

Evet bunu bir arkadaşım daha demişti yüzüme karşı olmuyor bunlar arkamdan laf dönüyor ben insanlarin davranışından anlıyorum.
Arkanızdan konuşan kişilerin yanında imalı üstü kapalı bir şekilde söyleyin.. Bir defa konuşun devamı gelir zaten. Emin olun rahatlayacaksınız😃

Hakkınızda yapılan dedikodulara nasıl katlaniyorsunuz ? Benim bir iki kere erkek arkadaşım oldu bunu da ailem duydu en ufak hata da bunlar hep önüme geliyor yaşım 30 üstü artik kaldıramıyorum kamuda memurum ama hala bu durumlar devam ediyor ben de kafaya takıyorum okumuş olmam memur olmam birsey değiştirmiyor katlanamıyorum artık ve kendimden utanır hale geldim .Nefret ediyorum kendimden nolur artık eleştiri duymak istemiyorum artık kaldıramıyorum:KK43:
Bundan doğal bisi olamaz. Tanımadan nasıl evleneceksin. Ben 31 yaşında evlendim ve doğru erkeği bulmam kolay olmadı. Elbette hayatımıza birileri giricek. Kendimizi koruduğumuz sürece ne sakıncası olabilir. Bi kaç ayda ne olduğunu anlıyorsun karşındaki insanın zaten yol verirsin yada devam edersin. Dışarıdan gelen eleştiriler neysede ailesi arkasında olmayınca insanın çok zor. Ayrıca kaç yaşınıza gelmişsiniz ailenizin daha anlayışlı olması gerek. Nasipte ötesi yalan

Anne baban size çağırsın, sen karşısına çık birlikte konuşun. Senin benimle derdin neyse çözelim hadi bakalım de. Anne babaya da bu meseleyi bir kere daha açarsanız tayinimi alıp giderim kaç yaşına geldim, siz bana ev değilseniz ben kendime ev bulurum de. Biraz diş, biraz ses ha gayret. Ayrıca gerçekten bu derece huzursuzluk varken tayin isteyip gidin. Hayatınıza kimin ne zaman gireceğini siz belirlersiniz.

Yahu bosverin böyle dedikodu konularında biraz arsız olmak gerekiyor. Çok kafaya takarsanız iyice üstünüze geliyorlar. Ben iş yerinde hakkımdaki büyük bir dedikoduyu ilk kez duyduğumda ağlamıştım kızmıştım sonra sonra alıştım. Artık aaa öyle mi yapmışım diyip gülüyorum umrumda bile değil açıkçası. Etkilenmedigimi görünce uğraşmıyorlar artık

Back
X