Benim derdim yaşadığım çevredeki dedikodular...
Benim büyük ablam boşanmak üzere ... Ve ortalıklarda çok dolanıyor .Aslında mesele hem boşanması aşamasında olması , hemde insan ilişkilerinde iyi olmaması...
Biz öyle baskıcı bir aile değiliz ama ablamın 32 yaşında 2 çocuk annesi olmasına ve evlilikte onca yaşadıklarına rağmen olgunlaşamıyor bir türlü
Hani derler ya insan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye .Aynen öyle ablam
Çok temiz kalpli , insanlarla mesefesini ayarlayamıyor , herşeyini anlatıyor , bazı kişiler bilerek yanaşıp konuşuyorlar dedikodulara karıştırmak için , malesef bunu anlamıyor. Saflığından yararlanıyorlar. Bazı kişilerde bundan yararlanıp dedikodular çıkartıyor.
Annem ona sürekli gitme diyor , yinede iniyor aşağı çocukları indiriyorum bahanesiyle , haftanın yedi günü aşağı iniyor. Zapt edemiyoruz.
Diyeceksiniz ki 32 yaşında kadın çocuk mu ? Malesef çocuk gibi davranıyor.
Dedikodular çok can sıkıcı boyutta , üstelik bu dedikodular bir şekilde bazı komşu çocuklarının , annelerinde , etraflarında birşeyler duymasıyla patlak veriyor.
Daha yeni patlak verdi bir olay ... Neler neler duyduk. Birde ablam tepki vereceğine , artık aşağıdan ayağını çekeceğine daha beter oluyor. kendine iş ediniyor bu dedikoduları , elalim kapısına gidiyor konuşmak için , etrafıyla futursuzca yaşananları paylaşıyor. Dost var düşman var. Ayırt edemiyor böyle şeyleri ...
Birde ablam vurdum duymaz oturup konuşsak bile bir kulağından giriyor ötekinden çıkıyor .Ne yapacağızımızı şaşırdık.
Son düzenleme: