- 4 Nisan 2023
- 98
- 32
- 3
- Konu Sahibi ikiyeonkala0
-
Bi daha muhatap olma bu adamlaMerhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Bi skim yapamaz hiç düşünme salla gitsin.Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Muhafazakar kesim tarafından mı dedikodunuzun yapılacağını düşünüyorsunu
İşyerinde dedikodu yapmasından endiseleniyorumBi skim yapamaz hiç düşünme salla gitsin.
İşyerinde yapılmasından endişe ediyorumMuhafazakar kesim tarafından mı dedikodunuzun yapılacağını düşünüyorsunuz ?
Olmam ki zatenBi daha muhatap olma bu adamla
Niyetini anlamişsin en azindan uzak dur birṣey olmazMerhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Konu çocuk değil konu benim dedikodudan korkmamNiyetini anlamişsin en azindan uzak dur birṣey olmaz
Bu kız bakire değilmiş tarzı bi dedikoduKonu çocuk değil konu benim dedikodudan korkmam
Bu kaynaştigin erkek nasil bir tip konuṣkanmi ?genellikle salak erkek tipleri beraber oldugu kadinlarla ilgili sallar ama çogu zaman soylemezler benceBu kız bakire değilmiş tarzı bi dedikodu
Yapsa da yüz vermedim diye iftira dersiniz, şayet yazışma şeklinde değilseBu kız bakire değilmiş tarzı bi dedikodu
Yazışma şeklinde değilde gerçeği inkâr etmek ne kadar doğru? Sadece bunun dedikodu malzemesi olma ihtimali onurumu kırıyorYapsa da yüz vermedim diye iftira dersiniz, şayet yazışma şeklinde değilse
Kendisi dedikodu yapacak kadar onursuzsa dürüst olmak sana mı kaldı…Yazışma şeklinde değilde gerçeği inkâr etmek ne kadar doğru? Sadece bunun dedikodu malzemesi olma ihtimali onurumu kırıyor
Yüz vermedim diye yalan söylüyor dersin. Namussuz iftiracı dersin. Dert etme bu kadar. Bunları düşünerek yaşanmaz.Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Yapsa da yüz vermedim diye iftira dersiniz, şayet yazışma şeklinde değilse
Bu ülkede senin dürüstlüğünü hakedecek erkek mevcut değil, kuralına göre oynayacaksın. Dürüst bşr insansın belli ama bu konuda dürüst olmak sana bir şey kazandırmaz. Gerçeği inkar etmeye devam, öyle saça böyle tarak lazım, vicdan azabı çekilecek bir durum değil benceYazışma şeklinde değilde gerçeği inkâr etmek ne kadar doğru? Sadece bunun dedikodu malzemesi olma ihtimali onurumu kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?