Dedikodumun yapılmasından korkuyorum

ikiyeonkala0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
98
32
3
Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...

Bi daha muhatap olma bu adamla

Muhafazakar kesim tarafından mı dedikodunuzun yapılacağını düşünüyorsunuz ?

Bi skim yapamaz hiç düşünme salla gitsin.

Niyetini anlamişsin en azindan uzak dur birṣey olmaz

Ay götüm konuşsun ahlak bekçileri ama önce kendi iğrenç zihniyetlerini konuşsunlar biz ne çeşit bi psikopatız diye. Sizinle öpüşürken muhafazakar olmuyor da ilişki yaşadığınızı öğrenince mi vazgeçiyormuş zavallı. Hayır olmadı deseydiniz o zaman devam edecekti belki de. Ya bunlar ne sanıyor kendini acaba? Padişah devrinde kaldıklarını harem oluşturup el değmemiş goncaları mı bekliyorlarmış? Yüzünü tükürürdüm.

Neden böyle bir dedikodu yaysın ki adama sen nerden öğrendin deseler sordum da öğrendim mi diyecek kendinide ele vermiş olur.

Yüz vermedim diye yalan söylüyor dersin. Namussuz iftiracı dersin. Dert etme bu kadar. Bunları düşünerek yaşanmaz.

Yapsa da yüz vermedim diye iftira dersiniz, şayet yazışma şeklinde değilse

Aynısını yazacaktım valla
Zaten gevşek, yılışık bir tiptir diye tain ediyorum yılıştı yüz bulamayınca iftira attı derim

Yazışma şeklinde değilde gerçeği inkâr etmek ne kadar doğru? Sadece bunun dedikodu malzemesi olma ihtimali onurumu kırıyor
Bu ülkede senin dürüstlüğünü hakedecek erkek mevcut değil, kuralına göre oynayacaksın. Dürüst bşr insansın belli ama bu konuda dürüst olmak sana bir şey kazandırmaz. Gerçeği inkar etmeye devam, öyle saça böyle tarak lazım, vicdan azabı çekilecek bir durum değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…