- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.618
- 133
- 43
- Konu Sahibi ikiyeonkala0
-
Takıntı yaptımYüz vermedim diye yalan söylüyor dersin. Namussuz iftiracı dersin. Dert etme bu kadar. Bunları düşünerek yaşanmaz.
Öylesi adama, böylesi muamele olur, şayet hakkınizda dedikodu yaparsa.Sizin özeliniz sizi bağlar.Yüz bulsa o da yakinlasacakti zatenYazışma şeklinde değilde gerçeği inkâr etmek ne kadar doğru? Sadece bunun dedikodu malzemesi olma ihtimali onurumu kırıyor
Bence de yılışık bir tip, yılışık olmasa bu tavrı gostermezdiAynısını yazacaktım valla
Zaten gevşek, yılışık bir tiptir diye tain ediyorum yılıştı yüz bulamayınca iftira attı derim
Dedikodu yaptığını bilemem işten ayrildum ben. Ama bu olay çok kafama takılıyor benim.Öylesi adama, böylesi muamele olur, şayet hakkınizda dedikodu yaparsa.Sizin özeliniz sizi bağlar.Yüz bulsa o da yakinlasacakti zaten
Keşke böyle deseydim ona niyetini anlamak için öyle söyledim deseydim. Ama işten ayrıldım şimdi arkamdan neler konuşuluyor bilmiyorumBen çok zannetmiyorum ama öyle bir durum yaşanırsa “niyetini anlamak için öyle söyledim çünkü pek iyi niyetli görünmedi,sonrasında da muhatap olmadım” dersiniz
Dedikodu yaptığını bilemem işten ayrildum ben. Ama bu olay çok kafama takılıyor benim.
Hayır zaten ayrılma planım vardı. Üst üste geldilerdedikodum cikacak diye isinizden mi ayrildiniz?
Belki de çoktan dedikodumunyaptHayır zaten ayrılma planım vardı. Üst üste geldiler
Arkadaşlar açıkçası yapsınlar umrunda olmasın size ne de geç diye cevaplar bekledim. Ama herkes yalan söyle inkar et falan demiş. Bu daha çok zoruma gitti. Yani bence ona hiç cevap vermemeliydim...Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Evet ona cevap vermemeliydiniz bu doğru. Buradaki inkar edin diyen kadınların bazıları kendi başına gelse size ne diyecek kadınlar. Ama siz yazmışsınız ailem ve cevrem muhafazar diye. İnsanlar da size göre cevap veriyor. Kızı ergenliğe girdi diye hpv aşısı yaptıran baba da var bu ülkede, bakire degil diye deliren de. Sizin ailenizle çok ciddi problem olacaksa inkar edin yok umursamazlar ise size ne diyin bence.Belki de çoktan dedikodumunyapt
Arkadaşlar açıkçası yapsınlar umrunda olmasın size ne de geç diye cevaplar bekledim. Ama herkes yalan söyle inkar et falan demiş. Bu daha çok zoruma gitti. Yani bence ona hiç cevap vermemeliydim...
Laf gelirse de maksadını anlamak için böyle söyledim ve amacının kötü olduğundan emin oldum dersiniz. İnsanlar hakkınızda iki dk konuşur en fazla.Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Normalde anlatmam ilk kez böyle oluyorum. Bide biz onunla sevişmedik. Sadece ona daha önce seviştiğimi söyledimİftira atıyor dersin ulasamadigi için dersin ama öyle boş bulunup herkese herşeyi anlatırsan cekecegin var
Tamam onu diyorum laf çıkarsa bana ulaşamadığı için hakkımda iftira attı dersin sanmıyorum yayilacagni gidip herkese bakın by kadın daha önce sevişmiş mi dicek ne mana kiNormalde anlatmam ilk kez böyle oluyorum. Bide biz onunla sevişmedik. Sadece ona daha önce seviştiğimi söyledim
Kendi kafasında kurmuş bizim aramızda öyle bir sohbet bile geçmedi diyin eğer yazışma yoksa. O kim ki ben onunla öyle bir muhabbet yapayım dersiniz.Bu kız bakire değilmiş tarzı bi dedikodu
Valla ben normalde kim ne derse desin umrunuzda olmasin, kimseye verecek hesabiniz yok derdim ama cevrem ailem muhafazakar diye özellikle belirttiginiz icin ben de inkar edin derim.Belki de çoktan dedikodumunyapt
Arkadaşlar açıkçası yapsınlar umrunda olmasın size ne de geç diye cevaplar bekledim. Ama herkes yalan söyle inkar et falan demiş. Bu daha çok zoruma gitti. Yani bence ona hiç cevap vermemeliydim...
yani bu cevabın bir kanıtı yok ki siz o an hayır da deseniz sanane de deseniz gidip etrafa yine evet dedi diye anlatabilir o yüzden hiç takıntı yapıp kötüyü çağırmayınMerhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Oyle bisey yok dersin olur biter. Ne pis adamlar var ya, her b..ku yiyor kadinla. Ama erkek kendisiyle gurur duyaarken karsisindaki kadini hor goruyor. Ama.yinede kadinla ihtiyacini gideriyor. Ne tuhaf bi dunya ya. Bu arada yalan soylemek iyi bisey degil, yani size ne! de diyebilirsin aslinda biliyorum ama toplum buna mecbur birakiyor. Halbuki dinimizde bile insanin tovbe etme sansi var. Ama iste.. kültur buna izin vermiyor.Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Yok ya rahat ol. Kendini toparla. Senin degerin bacak aranda degil. Ne kadar doldurmuslar seni ya... size de demesini keske bilebilsen. Toplumun baskisina maruz birakma kendini. Erkekler hersey yapiyor, hatta gurur bile duyuyorlar. Dert etme lutfen. Senin degerin bacak aranda degil. Korkma hicbirseydenDedikodu yaptığını bilemem işten ayrildum ben. Ama bu olay çok kafama takılıyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?