- 10 Aralık 2022
- 2.864
- 1.487
- 63
- Konu Sahibi ikiyeonkala0
-
Öyle bir laf söz çıkarırsa sevgili olmak istedi kabul ettim cinsellik istiyormuş talep etti bende böyle şeyler istemediğimi yapmadığımı söyledim benimle görüşmeye devam etmedi, öyle adım çıksın diye laf ediyor demek ki dersin onun dedikodusu yapılır sonuçta amacı cinsellik değil mi? Evet öyle… onun dedikodusu yapılsın o zaman yalan değil neticede sapik pislikMerhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Tamam onu diyorum laf çıkarsa bana ulaşamadığı için hakkımda iftira attı dersin sanmıyorum yayilacagni gidip herkese bakın by kadın daha önce sevişmiş mi dicek ne mana ki
Sadece ailemden çekiniyorum.Valla ben normalde kim ne derse desin umrunuzda olmasin, kimseye verecek hesabiniz yok derdim ama cevrem ailem muhafazakar diye özellikle belirttiginiz icin ben de inkar edin derim.
Kimseden cekinceniz olmasa verilecek tavsiyeler daha farkli olurdu. Ama etraftan bu kadar cekinirken kimseye kafa tutabileceginizi sanmiyorum maalesef.
Ben bunu işyerinden bir kadın arkadaşla da paylaşmıştım ama onun da ben de sırrı vardır çok yakındık. Sonra başka birinin dedikodusunu yaptığına şahit oldum. Kendi ozelimi anlattığıma pişman oldum. Yani hata üstüne hata yaptım. Neden böyle yaptım bilmiyorum. Ama iyi değilimYok ya rahat ol. Kendini toparla. Senin degerin bacak aranda degil. Ne kadar doldurmuslar seni ya... size de demesini keske bilebilsen. Toplumun baskisina maruz birakma kendini. Erkekler hersey yapiyor, hatta gurur bile duyuyorlar. Dert etme lutfen. Senin degerin bacak aranda degil. Korkma hicbirseyden
Neden cevap verdim bilmiyorum inanın. Akıl tutulması yaşadım galibaYani böyle bir soruya cevap vermek ne bileyim ben ağzına yapıştırırdım sanane diye. Ama olmuş ve siz cevap vermeseydiniz de kuyruk acısından dedikodu çıkartabilirdi çokta şey yapmayın boşverin
Kendi Allah bilir AIDS' tir hiç korkma yok öyle bir dersin sonuna kadar inkâr edersin yaparsa yapsın dünyanın sonu mu hiçMerhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Anliyorum seni ama sana zarar veremezler. Ben mesela bakire oldugum halde, ilk esimde kanamam olmadigi icin rezil etti beni. Hatta ikinci evliligimde de beni esime rezil edecegine dair tehditler ediyordu. Yani ne yaparsan yap illaki zarar vermek isteyen biri zarar verir sana. Kuruntu yapma. Hata yapmadin. Hatayi yapan toplum. Sen onune bakmaya calis kendini kasma fazlaBen bunu işyerinden bir kadın arkadaşla da paylaşmıştım ama onun da ben de sırrı vardır çok yakındık. Sonra başka birinin dedikodusunu yaptığına şahit oldum. Kendi ozelimi anlattığıma pişman oldum. Yani hata üstüne hata yaptım. Neden böyle yaptım bilmiyorum. Ama iyi değilim
Zaten düşüncem o yönde ama siz zaten size ne de geç düşüncesi tasşısaydınız kafaya takmaz konu açmazdiniz.Siz öyle düşünmediğiniz için yorumlar sizin muhtemel aile çevresine göre geldi.Olmasi gereken umursamamanız, ama olan umursuyorsunuzBelki de çoktan dedikodumunyapt
Arkadaşlar açıkçası yapsınlar umrunda olmasın size ne de geç diye cevaplar bekledim. Ama herkes yalan söyle inkar et falan demiş. Bu daha çok zoruma gitti. Yani bence ona hiç cevap vermemeliydim...
Oturup seviştin mi sevişmedin mi cinsel birleşme yaşadın mı yaşamadın mı ....Bu salak sorular benim midemi bulandırıyor.Sabret ilişki ilerlediğinde anlayacaksın zaten hepsini oturup iş görüşmesi mulakatı gibi soru cevap yapmak ne kadar itici.Olan olmuş bu bir deneyim olsun sizi bu tarz soru soran adamın sorusunu cevaplamadan çekin gidin zaten o dedikodu çıkarma potansiyeli bu tiplerde oluyor.Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Gerçekten mi yaBüyük ihtimalle yapar dedikodunu artık olan olmuş keyfini bozma bence birşey duyarsanda inkar edip şikayet edersin.kimseyede geçmişini anlatma bu ülkede.
Kendimi aptal gibi hissediyorumGerçekten mi ya
Çünkü benim daha önce hiç dedikodum falan yapılmadıZaten düşüncem o yönde ama siz zaten size ne de geç düşüncesi tasşısaydınız kafaya takmaz konu açmazdiniz.Siz öyle düşünmediğiniz için yorumlar sizin muhtemel aile çevresine göre geldi.Olmasi gereken umursamamanız, ama olan umursuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?