• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodumun yapılmasından korkuyorum

Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Öyle bir laf söz çıkarırsa sevgili olmak istedi kabul ettim cinsellik istiyormuş talep etti bende böyle şeyler istemediğimi yapmadığımı söyledim benimle görüşmeye devam etmedi, öyle adım çıksın diye laf ediyor demek ki dersin onun dedikodusu yapılır sonuçta amacı cinsellik değil mi? Evet öyle… onun dedikodusu yapılsın o zaman yalan değil neticede sapik pislik

Tamam onu diyorum laf çıkarsa bana ulaşamadığı için hakkımda iftira attı dersin sanmıyorum yayilacagni gidip herkese bakın by kadın daha önce sevişmiş mi dicek ne mana ki

Valla ben normalde kim ne derse desin umrunuzda olmasin, kimseye verecek hesabiniz yok derdim ama cevrem ailem muhafazakar diye özellikle belirttiginiz icin ben de inkar edin derim.

Kimseden cekinceniz olmasa verilecek tavsiyeler daha farkli olurdu. Ama etraftan bu kadar cekinirken kimseye kafa tutabileceginizi sanmiyorum maalesef.
Sadece ailemden çekiniyorum.

Yani böyle bir soruya cevap vermek ne bileyim ben ağzına yapıştırırdım sanane diye. Ama olmuş ve siz cevap vermeseydiniz de kuyruk acısından dedikodu çıkartabilirdi çokta şey yapmayın boşverin

Yok ya rahat ol. Kendini toparla. Senin degerin bacak aranda degil. Ne kadar doldurmuslar seni ya... size de demesini keske bilebilsen. Toplumun baskisina maruz birakma kendini. Erkekler hersey yapiyor, hatta gurur bile duyuyorlar. Dert etme lutfen. Senin degerin bacak aranda degil. Korkma hicbirseyden
Ben bunu işyerinden bir kadın arkadaşla da paylaşmıştım ama onun da ben de sırrı vardır çok yakındık. Sonra başka birinin dedikodusunu yaptığına şahit oldum. Kendi ozelimi anlattığıma pişman oldum. Yani hata üstüne hata yaptım. Neden böyle yaptım bilmiyorum. Ama iyi değilim

Nolmuş seviştiyseniz etraftakiler de aynı bacım yani oturup dedikodu yapıyorlar ama muhafazakar çevrede çalıştım sokakta afedersiniz yiyistiklerini biliyorum anlatiyorlardi. Sevişmek cinsellik bir tek kadına kötü zaten erkek yapınca aslan biz yapınca kötü gözle bakılsın. Umurumda değil erkekler sapık zaten kadınlar da dedikoducu. Takılma

Yani böyle bir soruya cevap vermek ne bileyim ben ağzına yapıştırırdım sanane diye. Ama olmuş ve siz cevap vermeseydiniz de kuyruk acısından dedikodu çıkartabilirdi çokta şey yapmayın boşverin
Neden cevap verdim bilmiyorum inanın. Akıl tutulması yaşadım galiba

Büyük ihtimalle yapar dedikodunu artık olan olmuş keyfini bozma bence birşey duyarsanda inkar edip şikayet edersin.kimseyede geçmişini anlatma bu ülkede.

Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Kendi Allah bilir AIDS' tir hiç korkma yok öyle bir dersin sonuna kadar inkâr edersin yaparsa yapsın dünyanın sonu mu hiç

Ben bunu işyerinden bir kadın arkadaşla da paylaşmıştım ama onun da ben de sırrı vardır çok yakındık. Sonra başka birinin dedikodusunu yaptığına şahit oldum. Kendi ozelimi anlattığıma pişman oldum. Yani hata üstüne hata yaptım. Neden böyle yaptım bilmiyorum. Ama iyi değilim
Anliyorum seni ama sana zarar veremezler. Ben mesela bakire oldugum halde, ilk esimde kanamam olmadigi icin rezil etti beni. Hatta ikinci evliligimde de beni esime rezil edecegine dair tehditler ediyordu. Yani ne yaparsan yap illaki zarar vermek isteyen biri zarar verir sana. Kuruntu yapma. Hata yapmadin. Hatayi yapan toplum. Sen onune bakmaya calis kendini kasma fazla

Belki de çoktan dedikodumunyapt

Arkadaşlar açıkçası yapsınlar umrunda olmasın size ne de geç diye cevaplar bekledim. Ama herkes yalan söyle inkar et falan demiş. Bu daha çok zoruma gitti. Yani bence ona hiç cevap vermemeliydim...
Zaten düşüncem o yönde ama siz zaten size ne de geç düşüncesi tasşısaydınız kafaya takmaz konu açmazdiniz.Siz öyle düşünmediğiniz için yorumlar sizin muhtemel aile çevresine göre geldi.Olmasi gereken umursamamanız, ama olan umursuyorsunuz

Bu tarz ufacık, muhafazakâr(!) yerlerde herkes herkese yanaşır, herkes birbirini aldatır, herkes birbirini tanır ama herkes muhafazakârdır(!) nasıl oluyorsa? Büyük şehirlerdeki insanlar da birini bulamıyorum diye ağlaşır durur 😂😂 eee madem hepiniz aynı haltsınız niye muhafazakârlık ayağına birbirinizi kekleyip duruyorsunuz.herkes birbirini kabullensin gitsin.😂😂 dikkat et babanız imam nikahlı, ev açtığı 2.karısı falan çıkmasın?.bu arada çevre muhafazakâr falan değil geri kalmiş ve ikiyüzlü.bu tarz dedikoduları konuşmak da oldukça muhafazakârca zaten.

Son düzenleme:
Yalan söylemek ne kadar doğru demişsiniz.Herkesin yaşam felsefesi çevresi farklı.Kendi adıma biri bana bu şekilde soru sorsa sanane seviştim sevişmedim seninle sevişmeyeceğım kesin de derdim geçerdim.İster dedikodumu yapsın ister adımı çıkarsın.Her türlü karşılığını verirdim.
Ama siz panikleyip kafanıza bu kadar taktığınıza göre,aile de çevre de çekindiğiniz türden olunca inkar et dedim.
Hem öyle olsun hem böyle olsun olmuyor.
Hem ailemden korkuyorum hem de yalan söylemek ne kadar doğru demek olmuyor.O zaman dedikodu çıkarsa çıksın ailenize anlatırsınız ben kocaman reşit kadınım kiminle ne sıklıkla seviştiğim birtek beni bağlar diye

Bu konu üzerinden anladığım kaç yaşında olursan ol,anne babadan korkan baskılanan çocuklar yalan söylemeye,bu doğrultuda hata yapmaya daha açıklar maalesef

Oturup seviştin mi sevişmedin mi cinsel birleşme yaşadın mı yaşamadın mı ....Bu salak sorular benim midemi bulandırıyor.Sabret ilişki ilerlediğinde anlayacaksın zaten hepsini oturup iş görüşmesi mulakatı gibi soru cevap yapmak ne kadar itici.Olan olmuş bu bir deneyim olsun sizi bu tarz soru soran adamın sorusunu cevaplamadan çekin gidin zaten o dedikodu çıkarma potansiyeli bu tiplerde oluyor.

Dert etmeyin çıkarsın herkes sevişiyor bir siz değil.Elinde ne kanıt var sonuçta .Zarar vermek istese birlikte oldum da der iftirada atar hiçbirsey yasamadan da yapabilir bunu.Herşeyi kontrol edemezsiniz , kendinize obsesyon yaratmayın,birşey olmaz.

Ama o adam bu şekilde de gitmez daha şansını çok deneyecek,söyleyeyim.Aslında kişiliğini iyice tanımadan yakın çevrede ikili ilişki başlatmayı çok doğru bulmuyorum.Yabancı olsa bir daha görmezsin de böyle mecburen görüşmek zorunda olduğumuz insanlar sıkıntı.He devamı olur olmaz ilşkinin onu baştan hiçkimse bilemez ama en azından bittiğinde bana zarar vermezi bilmek çok mühüm.

Back
X