• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca Tup Bebek Deneyenler...

seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen insan kendini teselli etmek için daha zamanı değil demekki demek düşüyor çok emek veriyoruz Allah mutlaka sonucunu verecektir ona inanıyorum.
İnşallah canım, inanıyorum hissediyorum sanki bir sonra ki denemem de olacak inşallah Rabbim izin verirse.Pozitif düşünelim inşallah bir gün bizde anne olacağız

Kızlar benim içimde bir heyecan bir heyecan.Yeni tedaviye az kaldı ya ondan mı bilmiyorum ama Sanki güzel şeyler olacakmış gibi hissediyorum 🐣

Canlar merhaba bende geldim.insallah 4-5 ay falan bı ara vermek istiyorum ama.ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur diyede tahmin ediyorum bu sefer Ankara'da düşünüyorum Ankara'da yapaniniz var mı öneriniz

Canlar merhaba bende geldim.insallah 4-5 ay falan bı ara vermek istiyorum ama.ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur diyede tahmin ediyorum bu sefer Ankara'da düşünüyorum Ankara'da yapaniniz var mı öneriniz
Dinlen canim hem kafanı toparla hem maddi olarak toparlan yilmak yok🥰🥰

Ben ankarada 3 merkezde denedim gurgan klinik...bahçeci ve memorial..dediğim gibi memorial den devam

Malasef Uzak canım uçakla gidip geliyorum.Oyle ha deyince gidemiyorum tek avantajlı yani ailem orda kalacak yer sıkıntım Yok
Ailen orada ise hic dusunme canim süper 🥰

Benim kayunvalidem orda ama kalmak istemedim zaten uzun süre de kalamadım okullar acikti...gunu birlik gidip geldim inan daha zor

Ailen orada ise hic dusunme canim süper 🥰

Benim kayunvalidem orda ama kalmak istemedim zaten uzun süre de kalamadım okullar acikti...gunu birlik gidip geldim inan daha zor
2 hafta rapor Almam gerekecek canım öğretmenim mecburen o işler biraz sıkıntı.Zaten bu gidişle Hazirana kalacak Sanki gece yumurtlama akıntısı geldi tahmini ettiğimden erken âdet olacağım herhalde , oda tam bayrama denk geliyor 🥺

biz genetik test falan yaptırmadık ilk kez denemiştik şehir dışından geldiğimiz için pek ilgilenmiyor doktor tekrar denicez kanamam başladı demiştim bu adet kanaması mı şimdi
Biz de yaptırmadı embriyolara genetik test canim..embriyo basi 300 dolar dediler 2 si 5000 tl tutacaktır:( vazgectik...simdi doktor gene soyledi aradığında genetik tarama yapariz embriyolara yeni tedavide dedi ama ben gene istemem cok pahali ya:(

2 hafta rapor Almam gerekecek canım öğretmenim mecburen o işler biraz sıkıntı.Zaten bu gidişle Hazirana kalacak Sanki gece yumurtlama akıntısı geldi tahmini ettiğimden erken âdet olacağım herhalde , oda tam bayrama denk geliyor 🥺
Bayramda çalışıyor olabilirler Aygül hocam hic bırakmıyor ki orayi

Back
X