• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca Tup Bebek Deneyenler...

Olqbilir🥰🥰 aksilik çıkmazsa temmuz ağustos ayında olur transferim benim de🥰

Olqbilir🥰🥰 aksilik çıkmazsa temmuz ağustos ayında olur transferim benim de🥰
ay bakalım inşallah bu sefer güzel dondurmaya Yeter embriyom olur.şöyle bir 4 tane olsa ne güzel olur ya.O kadar takviye kullanıyorum inşallah fayda etmiştir

Ayni duyguları yaşıyorum canim..insallah bu kez hersey guzel olur bizler icin🙏🙏
Canım Şafak hanıma mesaj attım.Hocanın programı henüz belli değil, siz adet olunca arayın yönlendirelim sizi dediler.Nasıl olacak bilmiyorum.Adet öncesi Ankara'ya gitmeyi planlıyordum sanırım adetin ilk gününe kadar evde kalacağım, adet olunca arayıp duruma göre ertesi güne bilet alıp öyle gideceğim Ankara'ya bir şekilde

Canım Şafak hanıma mesaj attım.Hocanın programı henüz belli değil, siz adet olunca arayın yönlendirelim sizi dediler.Nasıl olacak bilmiyorum.Adet öncesi Ankara'ya gitmeyi planlıyordum sanırım adetin ilk gününe kadar evde kalacağım, adet olunca arayıp duruma göre ertesi güne bilet alıp öyle gideceğim Ankara'ya bir şekilde
Ona gore ayarlarlar canim ya..iptal olmaz.korkma..sonuçta ozamana opusu transferi denk gelecekler olacak yani..iptal olacak şeyler değil ki

Ona gore ayarlarlar canim ya..iptal olmaz.korkma..sonuçta ozamana opusu transferi denk gelecekler olacak yani..iptal olacak şeyler değil ki
Aynen canım öyle görünüyor dediğin gibi.Ay bu doktorlar hiç tatil yapmıyor mu ya 🤭

aysun nasılsın canım
Iyiyim canim sen nasılsın...Düşünmemeye çalışıyorum kendimi diyet ve spora verdim.

Dusununce cok moralim bozuluyor..Ayni şeyleri yaşamaktan yoruldum ama içimdeki sesi de susturamiyorum acaba olacak mi olmayacak mi düşününce içinden çıkamıyorum...Para biriktirmeye çalışacağım vazgeçemiyorum...hayirlisi olsun

Sen nasılsın.. gorunmedin bir kaç gündür.

Iyiyim canim sen nasılsın...Düşünmemeye çalışıyorum kendimi diyet ve spora verdim.

Dusununce cok moralim bozuluyor..Ayni şeyleri yaşamaktan yoruldum ama içimdeki sesi de susturamiyorum acaba olacak mi olmayacak mi düşününce içinden çıkamıyorum...Para biriktirmeye çalışacağım vazgeçemiyorum...hayirlisi olsun

Sen nasılsın.. gorunmedin bir kaç gündür.
sınav haftası bitti dersler başladı canım pek fırsatım olmadı girmeye
süpersin canım aynen devam sen her şeyin üstesinden gelirsin hep aklımdasın

sınav haftası bitti dersler başladı canım pek fırsatım olmadı girmeye
süpersin canım aynen devam sen her şeyin üstesinden gelirsin hep aklımdasın
Sagol canim iste kendime iyi gelecek seyler yapmaya çalışıyorum..Yoksa zor toparlıyor insan..daha iyiyim ama🥰

kızlar çarşambadan beri kahverengi az az kanamam vardı iki gündür arttı kırmızı renkte sizce regl kanaması mı

Zaten hem bayram hem yasak , eşim hiç istemiyor, Hastaneler devam ediyor aslında izin alınıp şehir dışına gidilebilir ama eşim Haziran'da rahat rahat başlayalım deyip duruyor 😔
Ya aslında gidilebilir de içiniz oyle rahat edecekse tabi oyle yapın canim...Haziran da ben de başlarım bir aksilik olmazsa..paramızı toparlayabilirsek

Ya aslında gidilebilir de içiniz oyle rahat edecekse tabi oyle yapın canim...Haziran da ben de başlarım bir aksilik olmazsa..paramızı toparlayabilirsek
Valla eşimi ikna edersem gideceğim canım beklemek çok yoruyor beni zaten 2 ay ara vereceğim.İnsallah parayı halledersin canım bizde 3 aydır biriktiriyoruz

Slmlar kızlar evet aynı sorunlar ve bitmeyen umutlar dertleşme topigi acmis arkadaş bizde dertleseleim bne 23 yasinda evelndim ilk snee olamsın dedim sonra 1 sene bekeldim olmayinca dr.a gittiğimde ikk ilacla normla prosedür basladi ilk ay denedim olamdi sonra eşin test evrisn dedielr bi evrdiki hiç sperm yok sonra o bi operasyon gecirdi aonra bekeldik yine yok 27 yasinda ilk tüp bebk tedvaisne basladik ve borçlarla ozman sehrimizdede yoktu hicamiz bizi hazirliyordu istanbula gobderiyordu ikk dneemmde 15tabe flan yunruta toplandi eşimde tese amelyati okdu ve sperm bulundu ama hiç dondurulaamdi kaliteli olusmuyordu ve uçakta cataltma ignesi bile vurldum ozaman koldan olan yoktu rezalaet yani drum yunrutalrin yasli demisti cubku ben 16 gudn ebir adet goruyorumm ve sornaisnda ara ara eisminde durmundan dolayi 5 dneme oldu bi kere daha amelyat oldu onun işide zor o yüzdne peşpeşe yaptiramdik acikcasi o kulalndigimiz ialcakrinda etkielri fazla son dmeistim 5. Yaptiriken ama 1 aydir aklimandüstü yasim 39 ama prolaktin yuksek fsh 19 amh dusuk ya nasip aysunay gibi cok cocuk istemistim heo gençken anlamiyor insna olur snaiyor rabbim herkese nasio etsin biz 1tanenin peisndeyiz olunca tabi 2de olsun istiyor insna rabbim herkesin gönlüne göre evrisn

Evet tek problem var o da yaş 43 yaşındayım, ben de 5 deneme yaptım sonuçlar kimyasal, negatif ve 9 haftalıkken kalp durması.. dedim ya hep daha kötüsü var çok üzülmemeye çalış daha beterinden korundum diye düşün 😊
Bnmde yaşım 43 ve hiç evladım yok tüp Bebek 2 tane olumsuz kendiliğinden gebe kaldım oda boş kese oldu ve düştü 3.deneyecem ama korkuyorum sonuç gene hüsran olur diye Rabb'im olmayanların kucağını doldursun

Back
X