- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Merhaba canim..insallah tez zamanda kucagini doldursun AllahimSlmlar kızlar evet aynı sorunlar ve bitmeyen umutlar dertleşme topigi acmis arkadaş bizde dertleseleim bne 23 yasinda evelndim ilk snee olamsın dedim sonra 1 sene bekeldim olmayinca dr.a gittiğimde ikk ilacla normla prosedür basladi ilk ay denedim olamdi sonra eşin test evrisn dedielr bi evrdiki hiç sperm yok sonra o bi operasyon gecirdi aonra bekeldik yine yok 27 yasinda ilk tüp bebk tedvaisne basladik ve borçlarla ozman sehrimizdede yoktu hicamiz bizi hazirliyordu istanbula gobderiyordu ikk dneemmde 15tabe flan yunruta toplandi eşimde tese amelyati okdu ve sperm bulundu ama hiç dondurulaamdi kaliteli olusmuyordu ve uçakta cataltma ignesi bile vurldum ozaman koldan olan yoktu rezalaet yani drum yunrutalrin yasli demisti cubku ben 16 gudn ebir adet goruyorumm ve sornaisnda ara ara eisminde durmundan dolayi 5 dneme oldu bi kere daha amelyat oldu onun işide zor o yüzdne peşpeşe yaptiramdik acikcasi o kulalndigimiz ialcakrinda etkielri fazla son dmeistim 5. Yaptiriken ama 1 aydir aklimandüstü yasim 39 ama prolaktin yuksek fsh 19 amh dusuk ya nasip aysunay gibi cok cocuk istemistim heo gençken anlamiyor insna olur snaiyor rabbim herkese nasio etsin biz 1tanenin peisndeyiz olunca tabi 2de olsun istiyor insna rabbim herkesin gönlüne göre evrisn