• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca Tup Bebek Deneyenler...

Slmlar kızlar evet aynı sorunlar ve bitmeyen umutlar dertleşme topigi acmis arkadaş bizde dertleseleim bne 23 yasinda evelndim ilk snee olamsın dedim sonra 1 sene bekeldim olmayinca dr.a gittiğimde ikk ilacla normla prosedür basladi ilk ay denedim olamdi sonra eşin test evrisn dedielr bi evrdiki hiç sperm yok sonra o bi operasyon gecirdi aonra bekeldik yine yok 27 yasinda ilk tüp bebk tedvaisne basladik ve borçlarla ozman sehrimizdede yoktu hicamiz bizi hazirliyordu istanbula gobderiyordu ikk dneemmde 15tabe flan yunruta toplandi eşimde tese amelyati okdu ve sperm bulundu ama hiç dondurulaamdi kaliteli olusmuyordu ve uçakta cataltma ignesi bile vurldum ozaman koldan olan yoktu rezalaet yani drum yunrutalrin yasli demisti cubku ben 16 gudn ebir adet goruyorumm ve sornaisnda ara ara eisminde durmundan dolayi 5 dneme oldu bi kere daha amelyat oldu onun işide zor o yüzdne peşpeşe yaptiramdik acikcasi o kulalndigimiz ialcakrinda etkielri fazla son dmeistim 5. Yaptiriken ama 1 aydir aklimandüstü yasim 39 ama prolaktin yuksek fsh 19 amh dusuk ya nasip aysunay gibi cok cocuk istemistim heo gençken anlamiyor insna olur snaiyor rabbim herkese nasio etsin biz 1tanenin peisndeyiz olunca tabi 2de olsun istiyor insna rabbim herkesin gönlüne göre evrisn
Merhaba canim..insallah tez zamanda kucagini doldursun Allahim🙏🙏 amh degerin nasil yumurta sayın nasil

Merhaba canim..insallah tez zamanda kucagini doldursun Allahim🙏🙏 amh degerin nasil yumurta sayın nasil
Amh bir ay önce 0,13 tü şimdi 0,08 4yil önceki dnemede 4 yunurta toplanamişti az yunurta okuyor ve kaliteli dolelnmenolmuyor genelde 3. Gun 2 _3 yunurta transfer ettielr buda kaliteli olmadıkalrini gösteriyor hayirlisi artik simdi tsh im yukseldi proalktin yüksek bakalim bi yola girdik sonkez hayirlisi artık

Amh bir ay önce 0,13 tü şimdi 0,08 4yil önceki dnemede 4 yunurta toplanamişti az yunurta okuyor ve kaliteli dolelnmenolmuyor genelde 3. Gun 2 _3 yunurta transfer ettielr buda kaliteli olmadıkalrini gösteriyor hayirlisi artik simdi tsh im yukseldi proalktin yüksek bakalim bi yola girdik sonkez hayirlisi artık
Benim amh de 0.5 idi 2 yumurta toplandı ama olmadi canim...bilmiyorum artık.
Diyet yapıyorum saglikli beslenmeye çalışıyorum insallah düzelir biraz olsun

Bnmde yaşım 43 ve hiç evladım yok tüp Bebek 2 tane olumsuz kendiliğinden gebe kaldım oda boş kese oldu ve düştü 3.deneyecem ama korkuyorum sonuç gene hüsran olur diye Rabb'im olmayanların kucağını doldursun
Amin canim insallah tez zamanda.gelir bebegin🙏🙏 nerede deneyeceksin

Benim amh de 0.5 idi 2 yumurta toplandı ama olmadi canim...bilmiyorum artık.
Diyet yapıyorum saglikli beslenmeye çalışıyorum insallah düzelir biraz olsun
Benimde 4sene once 4 yunurta toplanmisti simdi bakalim ne oalcak bende diyet yapiyorum vitaminler kullaniyorum hayirlisi artik

İyiyim canım pek girmiyorum buralara sen nasılsın nasıl gidiyor 😘
Spor diyet şimdiki kosturmam🤭🤭 3 kilo verdim...baska bi hareket yok cnm bende yazi bekliyoruz eve kendime yiyecek hariç birsey almiyoruz ki para biriksin oyle iste 🤦‍♀️

Ben de pek takip edemiyorum canim...artik sohbete de giremiyorum hamile olmayan az kisi kaldi çünkü.
.nasılsın planın nedir şimdi
bende mayıs ayındaki reglimi bekliyorum sonrasında transfer için hazırlıcak sanırım hekimim regl ol konuşalım dedi bende kendim bir ay beklim sonrasında başlarız diye düşündüm. evet sayımız az kaldı artık bende eskisi kadar yazmıyorum.

bende mayıs ayındaki reglimi bekliyorum sonrasında transfer için hazırlıcak sanırım hekimim regl ol konuşalım dedi bende kendim bir ay beklim sonrasında başlarız diye düşündüm. evet sayımız az kaldı artık bende eskisi kadar yazmıyorum.
Insallah bebeğin bu kez gelecek canim🙏🙏 kac tane dondurulmusun vardi senin..

İnşallah canım hepiniz için güzel sonuçlar diliyorum. 3 tane dondurulmuş embriyom var canım inşallah güzel sonuçlanır. Kimyasal hakkımızı da seninle kullandık bence artık sağlıklı bemişler oluşur inşallah. aysunayy aysunayy

İnşallah canım hepiniz için güzel sonuçlar diliyorum. 3 tane dondurulmuş embriyom var canım inşallah güzel sonuçlanır. Kimyasal hakkımızı da seninle kullandık bence artık sağlıklı bemişler oluşur inşallah. aysunayy aysunayy
Insallah canim insallah once sen o halde🥰🥰 güzel haberlerini alırız inşallah...

Iste benim bakalim yumurta sayım ne oldu azdi zaten...2 afet sonra gel dedi ben de haziranda gidecegim🙏

Back
X