- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
Benim bir önceki denemem Aygül Hoca da olmuştu ama düşük oldu ocakta kürtaj oldum malasef şimdi sil baştan başlayacağım dondurulmuş embriyo kalamadı malasef Aygül Hoca ilk adetinle gel göreyim seni dedi ama gitme fırsatım olmadı Ankara'ya uzağım haziran adetiyle başlamayı düşünüyorum ama Aygül Hoca ile tekrardan görüşmek gerekir mi bilmiyorumBana soyle dedi adetin 7 ile 10 gunu arasinda ara karar verecegim dedi. Uzun protokol uygulayacagim dedi yumurtalarinin boyutlari farkli ayni boyuta gelmesi lazim dedi. Yasmin verdi aspirin verdi 300 mg. Sizin sureciniz nasil ilerliyor
Anladim sizin sorun neydi? Bence bir gormesinde yol haritasi cizmesinde fayda var. Zaten merkez cok kalabalik olabildigince isin icinde olmak lazim gibi geliyor banaBenim bir önceki denemem Aygül Hoca da olmuştu ama düşük oldu ocakta kürtaj oldum malasef şimdi sil baştan başlayacağım dondurulmuş embriyo kalamadı malasef Aygül Hoca ilk adetinle gel göreyim seni dedi ama gitme fırsatım olmadı Ankara'ya uzağım haziran adetiyle başlamayı düşünüyorum ama Aygül Hoca ile tekrardan görüşmek gerekir mi bilmiyorum
Tedavi öncesi gitmem çok imkansız Diyarbakır dayım çalışıyorum malasef öylesine gitmek zor oluyor aslında bu ay başlayacaktim ama bayrama Denk geldi.Esimde sorun sperm sayımız hızımız hepsi çok az en azından bu ay Histereskopı yaptırayım diyorum 9ncesinde kürtaj olunca şart oldu resmen HistereskopıAnladim sizin sorun neydi? Bence bir gormesinde yol haritasi cizmesinde fayda var. Zaten merkez cok kalabalik olabildigince isin icinde olmak lazim gibi geliyor bana
Allah sifalar versin.. ilk tedavinizde rahim filmi veya histereskopi cektirdiniz mi ? Benim de esimde azospermi vardi daha sonrasinda tek tup sperm cikisi oldu. Onunla tup bebek sansimizi deneyecegiz. Ama sperm kalitelimi tabi ona bakamiyorlar sayi cok az oldugu icinTedavi öncesi gitmem çok imkansız Diyarbakır dayım çalışıyorum malasef öylesine gitmek zor oluyor aslında bu ay başlayacaktim ama bayrama Denk geldi.Esimde sorun sperm sayımız hızımız hepsi çok az en azından bu ay Histereskopı yaptırayım diyorum 9ncesinde kürtaj olunca şart oldu resmen Histereskopı
Rahîm filmi çekileli 1 yılı geçti benim başka merkezde bir tane de negatif olmuştu aslında Aygül Hoca istersen yapalım ultrasonda bir sorun yok rahîm filmi de normal demişti ama biz eşimle istemedik o ara.Aslinda rahimde sorun olduğunu düşünmüyorum ama işte kürtaj da olunca aklımda kalmasınd diyee yaptıracağım.Oranin labaratuvar çok iyi merak etme kaliteli embriyoların olur inşallahAllah sifalar versin.. ilk tedavinizde rahim filmi veya histereskopi cektirdiniz mi ? Benim de esimde azospermi vardi daha sonrasinda tek tup sperm cikisi oldu. Onunla tup bebek sansimizi deneyecegiz. Ama sperm kalitelimi tabi ona bakamiyorlar sayi cok az oldugu icin
Teşekkür ederim inşallah sekreterin numarası var onu arayıp sorayım en iyisi Histereskopiyi bu ay olabilir mıyım diyeBende sekreterin numarasini ariyorum o yoksa size yollayabilirim. Cok tesekkur ediyorum. İnsallah tum guzellikler sizi bulurEn yakin zamanda bebeginize kavusursunuz.
Ozge hanımı duymadim o hangi hastanedeBende Özge hanıma başladım bu sefer de Allah emeklerimizi boşa cikartmasin inşallah ilk çağlar beye gittim ikinci Gökalp beye gittim şimdide Özge hanım inşallah bunda iyi sonuçlanır. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız.
Tamam canım bakalım bende yarın arayım ne diyecek doktor?Sekreteri arıyorum safak hanim cnmCilekkokusuu
Acıbadem hastanesi KayseriOzge hanımı duymadim o hangi hastanede
Aradın mı canimTamam canım bakalım bende yarın arayım ne diyecek doktor?
Seni etiketleyip yorum Yazmistim belki gormemissinizdir. Bende sizin gibi 2.istiyorum 6 kez denedim rezerv az ne yapcam bilmiyorum. Havuz yontemi deneyen var miBrccck nasilsin canim
Merhaba canim evet simdi gordum.Merhabalar bende Aygül hoca ile tedavideyim. Öncelikle geçmişler olsun. Bu bir sabır sınavı inşallah bir sonraki denemenizde tutacaktır. Bende histeroskopi olacağım. Daha sonra surec nasil ilerliyor memorial da bana bilgi verebilir misiniz ?
Benim de rezervim az 2 yumurta ancak oluyor..Aygul hocada yeni mi basladinizSeni etiketleyip yorum Yazmistim belki gormemissinizdir. Bende sizin gibi 2.istiyorum 6 kez denedim rezerv az ne yapcam bilmiyorum. Havuz yontemi deneyen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?