Defalarca Tup Bebek Deneyenler...

Bana soyle dedi adetin 7 ile 10 gunu arasinda ara karar verecegim dedi. Uzun protokol uygulayacagim dedi yumurtalarinin boyutlari farkli ayni boyuta gelmesi lazim dedi. Yasmin verdi aspirin verdi 300 mg. Sizin sureciniz nasil ilerliyor
Benim bir önceki denemem Aygül Hoca da olmuştu ama düşük oldu ocakta kürtaj oldum malasef şimdi sil baştan başlayacağım dondurulmuş embriyo kalamadı malasef Aygül Hoca ilk adetinle gel göreyim seni dedi ama gitme fırsatım olmadı Ankara'ya uzağım haziran adetiyle başlamayı düşünüyorum ama Aygül Hoca ile tekrardan görüşmek gerekir mi bilmiyorum

Anladim sizin sorun neydi? Bence bir gormesinde yol haritasi cizmesinde fayda var. Zaten merkez cok kalabalik olabildigince isin icinde olmak lazim gibi geliyor bana

Anladim sizin sorun neydi? Bence bir gormesinde yol haritasi cizmesinde fayda var. Zaten merkez cok kalabalik olabildigince isin icinde olmak lazim gibi geliyor bana
Tedavi öncesi gitmem çok imkansız Diyarbakır dayım çalışıyorum malasef öylesine gitmek zor oluyor aslında bu ay başlayacaktim ama bayrama Denk geldi.Esimde sorun sperm sayımız hızımız hepsi çok az en azından bu ay Histereskopı yaptırayım diyorum 9ncesinde kürtaj olunca şart oldu resmen Histereskopı

Allah sifalar versin.. ilk tedavinizde rahim filmi veya histereskopi cektirdiniz mi ? Benim de esimde azospermi vardi daha sonrasinda tek tup sperm cikisi oldu. Onunla tup bebek sansimizi deneyecegiz. Ama sperm kalitelimi tabi ona bakamiyorlar sayi cok az oldugu icin

Rahîm filmi çekileli 1 yılı geçti benim başka merkezde bir tane de negatif olmuştu aslında Aygül Hoca istersen yapalım ultrasonda bir sorun yok rahîm filmi de normal demişti ama biz eşimle istemedik o ara.Aslinda rahimde sorun olduğunu düşünmüyorum ama işte kürtaj da olunca aklımda kalmasınd diyee yaptıracağım.Oranin labaratuvar çok iyi merak etme kaliteli embriyoların olur inşallah

Kızlar bu arada Aygül hocadan randevu almak için hangi numarayı arıyorsunuz yani ben şimdi Aygül hocayla da görüşmek istiyorum sekreteri mi arayim bende başka numarada yok sizde varsa bana yazabilir mısınız? aysunayy elinahazer

Bende sekreterin numarasini ariyorum o yoksa size yollayabilirim. Cok tesekkur ediyorum. İnsallah tum guzellikler sizi bulurEn yakin zamanda bebeginize kavusursunuz.

Bende sekreterin numarasini ariyorum o yoksa size yollayabilirim. Cok tesekkur ediyorum. İnsallah tum guzellikler sizi bulurEn yakin zamanda bebeginize kavusursunuz.
Teşekkür ederim inşallah sekreterin numarası var onu arayıp sorayım en iyisi Histereskopiyi bu ay olabilir mıyım diye

Ozge hanımı duymadim o hangi hastanede

Kızlar selam Diyarbakır bahçeci Zeki akkum da tedavi gören oldu mu bu topik te merak ediyorum da

Merhaba canim evet simdi gordum.
Ben de 2.istiyorum ama iste kismet olmuyor.. histereskopiden sonra ki ay transfer yapıyor cok kolay bir islem.
Bana havuz önermişti aygul hoca ama 2 embriyo oluşuna vazgecti..aslinda yapsa daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…