Defalarca Tup Bebek Deneyenler...

Gelin dertleşelim...

Benim 5 denemem oldu 2.den olan bir kizim varkardes istiyoruz ancak yıllardır olmuyor...son denemem de olmadi..hatta bugun sonucumu aldim kimyasal gebelik geçiyorum..konusmaya ihtiyacım var gelin dertleşelim...
cok gecmis olsun

Iyi bayramlar herkese kizlar...
Ben kilo vermeye çalışıyorum tedavide yardımı olur diye..ama bakalim bir yandan para biriktirmeye çalışıyorum...doktor 2.adet sonra gel demisti...Nisan da olumsuz akdim haziranda gitmeliyim demi

Merhabalar bende Aygül hoca ile tedavideyim. Öncelikle geçmişler olsun. Bu bir sabır sınavı inşallah bir sonraki denemenizde tutacaktır. Bende histeroskopi olacağım. Daha sonra surec nasil ilerliyor memorial da bana bilgi verebilir misiniz ?

Merhaba canim teşekkür ederim insallah kavuşuruz sagliklicq
Histereskopi den sonraki ay transferi yapar muhtemelen insallah sagliklicantutunur sana bebisin..benim rezervim az oyle olunca çok ugrasiyoruz bakalim ne olack

Merhaba canim teşekkür ederim insallah kavuşuruz sagliklicq
Histereskopi den sonraki ay transferi yapar muhtemelen insallah sagliklicantutunur sana bebisin..benim rezervim az oyle olunca çok ugrasiyoruz bakalim ne olack
Histereskopiden sonra rahim dinlendirdimi sizde yada yumurta toplamadan sonra.Benim de esim azospermi tek tuk sperm cikti onu dondurduk onunla deneyecegiz. Cok tesekkur ediyorum iyi dileklerin icin.. insallah bir an once saglicakla kucagimiza aliriz. Siz simdi bir tedavi oluyormusunuz yoksa bekliuor musunuz

Canım ben mart ayında histereskopi oldum rahimde perde vardı alındı eğer rahime işlem uygulanmayavk ise sonraki ay tüp bebeğe geçilebilir ama işlem olacaksa 3 ay rahim dinlendirme demişti doktorum bende haziran adetiyle 6.denemeye başlayacağım inşallah bakalım kısmet sistem her yerde aynıdır muhtemelen çünkü çok yerde okudum 1 ay sonra baslanabiliyir hakkınızda hayırlısıumarım en doğru zamanda doğru yerde başlamak nasip olur

Cok tesekkurler msj icin. Hakkinizda insallah hayirlisi olur bu sefer saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi

Ayni benim duygularima tercuman olmușsun. Seninle o kadar aynı dusunuyorum ki. Bir oğlum var 2014 lu. 3.tup bebekte kavuștum.ustune 3 tane daha denedim. Yakin zamanda da negatif sonuç aldım. Umutlarim gitti o kadar bosluga dustum ki hep bir kardesi olsun diyordum. Ama olmuyor bir șekilde olmuyor rezerv benim içinde artik ciddi Sorun. Deneyecek maddi guc zorluyor.e yapacagimi bilmiyorum pes Etmek Istiyorum Ama icimdeki Istege soz geciremiyoru çok zor bir durum olustu artik.

Ben acıbadem Mustafa taş ta başladım canım ama 3.5 aylik eşime tedavi başladı doktor iyi gibi suanlik
Bende Özge hanıma başladım bu sefer de Allah emeklerimizi boşa cikartmasin inşallah ilk çağlar beye gittim ikinci Gökalp beye gittim şimdide Özge hanım inşallah bunda iyi sonuçlanır. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız.

Merhaba yumurta toplama işleminden önceki ay mi Histereskopı olacaksınız

Randevu aldınız mı Histereskopı için âdetin kaçıncı günü yapacak Aygül Hoca bende orda tedavi görüyorum da o yüzden sordum
Bana soyle dedi adetin 7 ile 10 gunu arasinda ara karar verecegim dedi. Uzun protokol uygulayacagim dedi yumurtalarinin boyutlari farkli ayni boyuta gelmesi lazim dedi. Yasmin verdi aspirin verdi 300 mg. Sizin sureciniz nasil ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…