Rezerv azligi en büyük problemlerden zaten o kadar emegi boșa cikartiyorBenim de rezervim az 2 yumurta ancak oluyor..Aygul hocada yeni mi basladiniz
Çok teşekkür ederim dönüş yaptığınız için. Şimdi bir planınız var mı? Bir kere daha deneyecek misiniz Aygül hoca ileMerhaba canim evet simdi gordum.
Ben de 2.istiyorum ama iste kismet olmuyor.. histereskopiden sonra ki ay transfer yapıyor cok kolay bir islem.
Bana havuz önermişti aygul hoca ama 2 embriyo oluşuna vazgecti..aslinda yapsa daha iyiydi
Evet negatiften sonra 2 adet geçsin gel dedi..mayıs gecti haziran adetiylr gidecegim insallah..Ama bilmiyorum ite rezervim az..cok kilo almıştım onu vermeye çalışıyorum belki etkisi olur diye..sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum işte..Çok teşekkür ederim dönüş yaptığınız için. Şimdi bir planınız var mı? Bir kere daha deneyecek misiniz Aygül hoca ile
Aynen öyle..soyle 4 5 embryo olussa daha kolaylaşır işimiz de iste..Rezerv azligi en büyük problemlerden zaten o kadar emegi boșa cikartiyor
Anladım.Negatif olmasının sebebi hakkında bir yorumda bulundu mu?Evet negatiften sonra 2 adet geçsin gel dedi..mayıs gecti haziran adetiylr gidecegim insallah..Ama bilmiyorum ite rezervim az..cok kilo almıştım onu vermeye çalışıyorum belki etkisi olur diye..sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum işte..
Embriyolarda genetik problem olabilir bir dahakine pgt yapalim dedi ama embriyo basi 300 dolardı cok pahalıya geliyor..gene pgt yaptırmayacağım..onun dışında histereskopi yapti rahme cizik atti..bi cok yöntem uyguladı ama kimyasal gebelikte wonclandi isteAnladım.Negatif olmasının sebebi hakkında bir yorumda bulundu mu?
Bana 4bc kalite 2 tane transfer edildi olmadi. Ben de daha çok 1.kalite tutuyor tabi ona ulasmakta çok zor iste. Size hangi kalite transfer edilmistiAynen öyle..soyle 4 5 embryo olussa daha kolaylaşır işimiz de iste..
4ba 2 adetti.embriyolog transfer öncesi yanima geldi ikiside cok guzel çözüldü ve 5 oldular dedi ama iste..6.tedavi olacak benim de..sen ne zaman baslayacaksin yasnkac xanimBana 4bc kalite 2 tane transfer edildi olmadi. Ben de daha çok 1.kalite tutuyor tabi ona ulasmakta çok zor iste. Size hangi kalite transfer edilmisti
Embriyolag benim de yanima geldi çok iyi cozuldu iyiler dedi tabi benim umidim de artti.karar vermedim daha kimse istemiyor artik denememi.ogretmenim denersem 7.olacak.bu cocuk isteme isteğim gecsin Istiyorum kendime çok kiziyorum be yapcam bilmiyorum4ba 2 adetti.embriyolog transfer öncesi yanima geldi ikiside cok guzel çözüldü ve 5 oldular dedi ama iste..6.tedavi olacak benim de..sen ne zaman baslayacaksin yasnkac xanim
Canım aradım dosyanıza bakıp döneceğiz dediler bakalım bekliyorumAradın mı canim
Transferden önceki ay yapılıyormuş canım Histereskopı yanı önce yumurta toplama olacak sonra Histereskopı yapılacak her türlü Ağustos a kalacak trasnferAradın mı canim
Ben de ikinciyi denemek istiyorum. Ama ruhen çöktüm. Çok rezil bir psikolojisi varmış negatifin. Kan testi yapmama rağmen inanamayip bir de idrar testi yaptımEmbriyolag benim de yanima geldi çok iyi cozuldu iyiler dedi tabi benim umidim de artti.karar vermedim daha kimse istemiyor artik denememi.ogretmenim denersem 7.olacak.bu cocuk isteme isteğim gecsin Istiyorum kendime çok kiziyorum be yapcam bilmiyorum
Aynı şeyi söylediler bana da. Pgt yaptırsak ta garantisi yokEmbriyolarda genetik problem olabilir bir dahakine pgt yapalim dedi ama embriyo basi 300 dolardı cok pahalıya geliyor..gene pgt yaptırmayacağım..onun dışında histereskopi yapti rahme cizik atti..bi cok yöntem uyguladı ama kimyasal gebelikte wonclandi iste
Gercekten Çok zor negatiften sonra toparlanmak tekrar deneme isteği biraz ayağa kalkmaya Yardımcı oluyor. Siz kayseri acibadem de mi denemistinizBen de ikinciyi denemek istiyorum. Ama ruhen çöktüm. Çok rezil bir psikolojisi varmış negatifin. Kan testi yapmama rağmen inanamayip bir de idrar testi yaptım
Zamanla gücüm toparlanır ama kanserojenler. Meme ve yumurtalık kanserine yatkınlık getirebilirler. Bu işin sınırı nedir nerde durmamız gerekir bilemiyorum
Hayır ben istanbuldayimGercekten Çok zor negatiften sonra toparlanmak tekrar deneme isteği biraz ayağa kalkmaya Yardımcı oluyor. Siz kayseri acibadem de mi denemistiniz
iyiyim Aysuncum sen nasılsın iş güç bir de arada kan veriyorum betahcg değerim hala sıfırlanmadı onunla uğraşıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun canım
benim eşim de azospermi hastası bizde sperm bulundu çok şükür ancak ilk denemede kimyasal gebelik oluştu bende inşallah senin güzel haberlerini alırız canımHistereskopiden sonra rahim dinlendirdimi sizde yada yumurta toplamadan sonra.Benim de esim azospermi tek tuk sperm cikti onu dondurduk onunla deneyecegiz. Cok tesekkur ediyorum iyi dileklerin icin.. insallah bir an once saglicakla kucagimiza aliriz. Siz simdi bir tedavi oluyormusunuz yoksa bekliuor musunuz
Kuzum çok şükür iyiyim biraz işlere dondum yogunlastm ilaç tedavisindeyim ama başka doktorda arastirmiyor değilim bu süreçte sen nasılsınMonaezop nasılsın canim
Ben adetimi bekliyorum canim gidecegiz iste ama inan hiç içimden gelmiyor artıkKuzum çok şükür iyiyim biraz işlere dondum yogunlastm ilaç tedavisindeyim ama başka doktorda arastirmiyor değilim bu süreçte sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?