• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

defalarca tüp bebek deneyip sonunda hamile kalan varmi

ikra_571

tek hayalim bebek
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
591
545
103
37
Merhaba ben 7 defa denedim ve sonuc alamadim benim gibi olanlar dan cevap bekliyorum

Merhaba canim benim ilk denememde tuttu bebisim daha kontrole bile haftaya gidicem ama benim doktorumda cok kez denemis ve tutmamis olan arkadaslar genelde ilk denemede pozitif sonucu aldılar cok iyi bir merkez ve doktorumuda kesinlikle öneririm. Nerde oturuyorsun ve nerde yaptirdin daha önceki tup bebekleri cnm?

Merhaba canim benim ilk denememde tuttu bebisim daha kontrole bile haftaya gidicem ama benim doktorumda cok kez denemis ve tutmamis olan arkadaslar genelde ilk denemede pozitif sonucu aldılar cok iyi bir merkez ve doktorumuda kesinlikle öneririm. Nerde oturuyorsun ve nerde yaptirdin daha önceki tup bebekleri cnm?
Hayirli olsun kucaginizada almayi nasip etsin rabbim benim denemelerim zeynep kamil fertijin istanbul tup bebek acibadem memorial sisli

Hayirli olsun kucaginizada almayi nasip etsin rabbim benim denemelerim zeynep kamil fertijin istanbul tup bebek acibadem memorial sisli

Amin canim insallah
Ben bahceci tup bebek merkezi fulya da yaptirdim doktorum Erbil Yagmur kesinlikle tavsiye ederim mutlaka olumlu sonuç alirsin bence

Back
X